- 2 Haziran 2014
- 364
- 64
- 73
- Konu Sahibi ballizencefil
Ilk goruntuler benden :)
9+0 alttan :)
9+2 karindan
9+6 alttan :))) 
9+0 alttan :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kanamam oldu ilki acilde ekran da cektim, iki gün sonra konrole cagırdılar diğeri o en sonuncusunda da hastanede yattım iki gün.. (kanama + sancı).. ama şimdi iyiyimMasallah canım ama niye bu kadar sık ultrasona giriyorsun
değil mii :))cok guzel poz vermıs masllah:)
canım kanamam oldu ilki acilde ekran da cektim, iki gün sonra konrole cagırdılar diğeri o en sonuncusunda da hastanede yattım iki gün.. (kanama + sancı).. ama şimdi iyiyim
Anladım canım çok geçmiş olsuncanım kanamam oldu ilki acilde ekran da cektim, iki gün sonra konrole cagırdılar diğeri o en sonuncusunda da hastanede yattım iki gün.. (kanama + sancı).. ama şimdi iyiyim
maşallah yerim onu:)Ilk goruntuler benden :)Eki Görüntüle 1230433
9+0 alttan :)Eki Görüntüle 1230440 9+2 karindan Eki Görüntüle 1230443 9+6 alttan :)))![]()
Hayir kanama alani goremediler, kanamam araliklarla kisa kisa surdu. Sancimin oldugu gun cok streslu bi olay yasadim, dusurutorum sandim. O gun bile kanama alani gormedilerMerhaba bende kanama + sanci sebebi ile hastanede yattım da sizde iceridr kanama alani varmıydi peki?
Hayir kanama alani goremediler, kanamam araliklarla kisa kisa surdu. Sancimin oldugu gun cok streslu bi olay yasadim, dusurutorum sandim. O gun bile kanama alani gormediler
Amiin tesekkur ederimm, sizin kanama alani var miydi icerde? Ya aslinda ben de merak ettim benim kanamam ne sekil bi kanma acabaa? Gecmis olsun bu arada allahim bi an once sagliginiza kavusmayi nasip etsin ikiniz icin de, siz de saglikla kucaginiza alirsiniz insallahh.. hastane de cok zorrCok daha iyi ozaman icerdr olmaain aman hemen kapanmiyormus iceridrki zaten 10 gun oldu yatiyorum hala hep Allah saglikla almani nasip etsin kucagina canim
Ayyy eveet tesekkurler, siz benden ondesiniz merak ettim simdiden :))Maşallah bende ayın 20 snde gittigimde paylaşırım :)
Amiin tesekkur ederimm, sizin kanama alani var miydi icerde? Ya aslinda ben de merak ettim benim kanamam ne sekil bi kanma acabaa? Gecmis olsun bu arada allahim bi an once sagliginiza kavusmayi nasip etsin ikiniz icin de, siz de saglikla kucaginiza alirsiniz insallahh.. hastane de cok zorr![]()
inşallah canıım, hiç ama hiç üzme kendini lütfen.. kıpkırmızı kanması olup da sağlıklı doğum yapan birsürü kadın var.. allahın izniyle geçecek bu günler de..Benim kanamam kese arkasinda kanama alani var.meraketme dr yok dediysw kanama alani her kanamada olcak die bise yok daha omceki kanamam rahim agzinda kese yakininda bile degilde mesela.hastanede 2 gun yattım çıktım evde devam ediyorum canım yatmaya ims iyi olacağız Allah in izni ile
Ayyy eveet tesekkurler, siz benden ondesiniz merak ettim simdiden :))
Benim degil canimm hic bilkiyorum valla ne zaman olur kicinsiyetleri bellimi kızlar bebişlerinizin ne zaman belli olacak