2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ilk mesaj benden olsun madem konumuz hayirli ugurlu olsun :emir_bebek: kizlarmama takviyesi yapan var mi ya da direk mama veren ben emziriyorum sonra mama da veriyorum ama icim rahat degil o_O

Ben bebelac veriyorum once sadece gece bir biberondu simdi oglende veriyorum cidden.doymuyor
2 gundur gozleri capaklanmis kuzumun
Bugun lactamil aldim sutun kalitesini fazlalastiriyormus
Ayrica humana cay iciyorum yedigime ictigimw cok dikkat etmeme ragmen gazman gibi gazlaniyor gaz.sancisi cekiyoruz metsil vermeye basladim.bakalim nasil olacak

Bende ilk zamanlar sarılık oldu diye mama veriyordum aldikca veriyordum hemde sonra doktor sarılığı gerilemeye başlamış deyince bıraktım. Çünkü sütüm de gelmiyordu o ilk zamanlar. Şimdi vermiyorum artık. Doyuyor diye düşünüyorum çünkü emince 2 saat uyuyor sonra kendiliğinden uyanıyor.

Kizlar ben de mama vermek zorunda kaliyorum bir gece bir gunduz iki kez mama takviyesi yapiyorum sutum bugun biraz daha fazlalasti 2 maksimum 3 saatte bir emzirmeyi deniyorum 15-20 dakika. Gogus ucum cok olmadigi icin bebegim zorlaniyor kavramada ama birlikte basaracagiz bunu ikimiz.. Memeyi alirken bazen cok agliyor tutamuyor cok da yoruyor kendini canimi sikan tek nokta malesef bu :KK43:

Kizlar bn mama vermiorm insllh doyuydr. Her bezi kakali cisli :KK66: poposu kipkirmzi olms kiyamam. Dr pisik kremi yazmsti onu suruyrm. Baska napablrm ?

Kizlar bn mama vermiorm insllh doyuydr. Her bezi kakali cisli :KK66: poposu kipkirmzi olms kiyamam. Dr pisik kremi yazmsti onu suruyrm. Baska napablrm ?
altını temizleyince kurula cnm ...kimi bebek daha hassas.bepanten çok iyi geliyor sürmeside kolay yumuşacık.ben pişik olmasada kakadan sonra sürüyorum

Buyudukce sutum yetmiyor geceleri mama veriyorum ben gunduz emziriyorum ama doymazsa yine mama veriyorum aptamil conformil onerdi doktorumuz onu veriyorum

Kızlar mama verenler gogsunuzu sagın sutunuze bakın gercekten sutunuz azsa mama verın bence benımkı cok az emıyordu nerdeyse mama verecektım cocuk emdıkten sonra bı sagdım 20 cc sut sagdım onuda tıkmaya calışıyorum arkadan,
Bıde doktorumuz gunde beş altı kez kaka yapıyorsa doyuyordur dedı sarı partıkullu bır yemek kaşığı kadar kaka ıyı beslendıgını gosterıyormuş

X