Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahMerhaba güzel anne adayları buyrun küçük kuzularimizin fotolarini paylaşalım
Maşallah
Ne kadar belirgin bir ultrason görüntüsü..
Sağlıklı gebelik ve kolay doğum diliyorum![]()
MaaşaAllah kuzuna tatlim bende birazda koyuçm fotoyu 2. De bendn olsun :)Merhaba güzel anne adayları buyrun küçük kuzularimizin fotolarini paylaşalım
Eki Görüntüle 1303145 buda benim minik kuzucum gerçi bize poposunu döndü ama başka yeni foto yok kusura bakmayin teyzeleri![]()
nasıl net cıkmıs maşallahMerhaba güzel anne adayları buyrun küçük kuzularimizin fotolarini paylaşalım
nasıl net cıkmıs maşallahAllah ömrünü bahtını güzel eylesin
![]()
CİNSİYETİ BELLİ Mİ?amiiin canım hepimizin yavrusunu![]()
CİNSİYETİ BELLİ Mİ?
Allah gönlünüze göre nasip etsin. Bende 12.haftalıkken sormuştum erkeğe benzettim demişti.Yarın kontrole gidecem inş. gösterrir. :)Hayır eğer gösterirse cumartesi gideceğim dr.a
Allah bagislasin canim masaAllah resmen ben erkegim diyor cinsiyet belli olunca haberdar eder misin:)Hayır eğer gösterirse cumartesi gideceğim dr.a
Allah bagislasin canim masaAllah resmen ben erkegim diyor cinsiyet belli olunca haberdar eder misin:)
Allah bagislasin canim masaAllah resmen ben erkegim diyor cinsiyet belli olunca haberdar eder misin:)
Canım maşallah burda kaç haftalık bebişin? Benim bebişin 13 haftalık fotosuna çok benziyor. Cinsiyetini öğrenince yazar mısın, seninki kızsa benim de kız erkekse benimki de erkek. Çünkü aynısı :)Merhaba güzel anne adayları buyrun küçük kuzularimizin fotolarini paylaşalım
Totişi çok tatlı ama annesi öyle deme :)Bu da benimm 16 haftalık, inatla annesine kukusunu ya da pipisini göstermeyen bebişimm :)