Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilaman hayirli olur ins canim..bana da oyle demisti doktor vajinel jel verdi kullan dedi ve gun asiri iliski demisti ama biz hic beraber olamadik agrilarimdan dolayi..ins rabbim emeklerinin karsiligini verir
Amin canım

İnşallah hepiniz hamilesinizdir ve bana moral olursunuz bugün aşılama yaptirdim bugün ilişki olmasın dedi yarın progestan kullan dedi sizde var mı böyle bir şey
İnşallah canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız aşılaman hayırlı olsun benim Dr aşılama olduğu gün ilişki olsun dedi ama olmadı ertesi gün oldu ve bana progestan falan vermedi sordum gerek yok dedi demek ki uygulama kişiden kişiye değişiyor

Sanırım inşallah yüzümüz güler

Kızlar bende 2.aşilamama gectim dun klomene basladik bakalm hepimiz icin hayirlisi olsun :)miş olmayi bebis sahibi olmayi hayirli bi sekilde tadarz inss

Slm kızlar Nasılsıniz var mı gelişme günü yaklaşanlar ne durumda
Benim asilama 6. Gunum...arada hafif kasik agrisi baska bi sey yok...bana doktor jel verdi ama ben iki gun sonra basladim sadece o gun iliski dedi... hatta o gun de kontrole çağırmıştı anlamamistim asilamanim 3 . Gunu kontrole giden var mi

Ben gitmedim 3. Gün ama gidenleri duymuştum sanırım yumlar çatladı mı diye bakmak için çağırıyorlar hakkında hayırlısı olsun

Arkadaslar ne olur yardm edin asilama tutmadi dr adetin 4. Gununden itibaren kullanmam icin duphaston verdi kanamam tam biterken yine basladi bu ilac ne ise yariyor......

herkeze merhabalarrrr... bbugün aşıalammın 14 günü ve iş çıkışı kan tahlili yaptırcam...ilk hafta sancılar batmalar akıntılar felan vardı sonra herşey birden çok normalleştiii... normalde regl olcağım zaman aşırı ağrım olur hatta her seferinde miğdem bulanır dünde hafif egl sancılarım vardı sonra miğdem bulandı hatta istifrar ettimm.. bugün yine çok yiyim.. açıkcası çok bi ümidim kalmadı hatta dünden beri tütp bebek merkezi araştırıorum.. hayırlısı napalımm...progestranda çok yan etki yaptı bana yaaa.. ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜMÜZDE RAZIII GÖNLÜMÜZDE RAZI OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI ETSİN İNAŞŞŞŞALLLAHHHHHHHH

Arkadaslar ne olur yardm edin asilama tutmadi dr adetin 4. Gununden itibaren kullanmam icin duphaston verdi kanamam tam biterken yine basladi bu ilac ne ise yariyor......
TUTUNMA SORUNU OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞ OLMALI CANIM O İLACI ÖNCEDEN KULLANINCA VÜCUT TUTMAYA ELVERİŞLİ HALE GETİRİLMİŞ OLUOR .. AŞILAMADAN SONRA KULLANILAN PROGESTRAN GİBİ SADECE ÖNCEDEN ÖNLEM ALINAN Bİ TEDAVİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…