Ins canim ya :)En doğrusu senin yaptığın tatlım zaten kaptırmamak lazım ben pek beceremiyorum ama :) inşallah güzel günler yakında :)
Amin canımAsilaman hayirli olur ins canim..bana da oyle demisti doktor vajinel jel verdi kullan dedi ve gun asiri iliski demisti ama biz hic beraber olamadik agrilarimdan dolayi..ins rabbim emeklerinin karsiligini verir
O zaman beraber bekleyeceğiz inşallah tutar asilamalarimizCnm banada aynisini dedi bugun bende oldum asilamA progestana yarin basliycam
İnşallah canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız aşılaman hayırlı olsun benim Dr aşılama olduğu gün ilişki olsun dedi ama olmadı ertesi gün oldu ve bana progestan falan vermedi sordum gerek yok dedi demek ki uygulama kişiden kişiye değişiyorİnşallah hepiniz hamilesinizdir ve bana moral olursunuz bugün aşılama yaptirdim bugün ilişki olmasın dedi yarın progestan kullan dedi sizde var mı böyle bir şey
Sanırım inşallah yüzümüz gülerİnşallah canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız aşılaman hayırlı olsun benim Dr aşılama olduğu gün ilişki olsun dedi ama olmadı ertesi gün oldu ve bana progestan falan vermedi sordum gerek yok dedi demek ki uygulama kişiden kişiye değişiyor
t beraber ayni gunu bekliycez 15 gun dedi bana.sonuc insallah iyi olur herseyin hayirlisiO zaman beraber bekleyeceğiz inşallah tutar asilamalarimiz
Benim asilama 6. Gunum...arada hafif kasik agrisi baska bi sey yok...bana doktor jel verdi ama ben iki gun sonra basladim sadece o gun iliski dedi... hatta o gun de kontrole çağırmıştı anlamamistim asilamanim 3 . Gunu kontrole giden var miSlm kızlar Nasılsıniz var mı gelişme günü yaklaşanlar ne durumda
Ben gitmedim 3. Gün ama gidenleri duymuştum sanırım yumlar çatladı mı diye bakmak için çağırıyorlar hakkında hayırlısı olsunBenim asilama 6. Gunum...arada hafif kasik agrisi baska bi sey yok...bana doktor jel verdi ama ben iki gun sonra basladim sadece o gun iliski dedi... hatta o gun de kontrole çağırmıştı anlamamistim asilamanim 3 . Gunu kontrole giden var mi
Yumiti progestana basladinmi ben sabah basladim 1 saat sonra falan akinti geldi benden sendede oldumu...O zaman beraber bekleyeceğiz inşallah tutar asilamalarimiz
Aksam içeceğim bende benimde kasıklrmda ağrı varYumiti progestana basladinmi ben sabah basladim 1 saat sonra falan akinti geldi benden sendede oldumu...
Neler var sende bende ağrı var en çok
Ben fitil olarak kullaniyorum..Aksam içeceğim bende benimde kasıklrmda ağrı var
TUTUNMA SORUNU OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞ OLMALI CANIM O İLACI ÖNCEDEN KULLANINCA VÜCUT TUTMAYA ELVERİŞLİ HALE GETİRİLMİŞ OLUOR .. AŞILAMADAN SONRA KULLANILAN PROGESTRAN GİBİ SADECE ÖNCEDEN ÖNLEM ALINAN Bİ TEDAVİArkadaslar ne olur yardm edin asilama tutmadi dr adetin 4. Gununden itibaren kullanmam icin duphaston verdi kanamam tam biterken yine basladi bu ilac ne ise yariyor......
Üzülme denemeye devam...Kızlar bugün 12.günümdü test Yaptım maalesef kanda negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?