- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal adet tarihin ne zamandi, yaklasik 1 haftan olmasi lazim, doktorunu aradin mi?Evet kızlar malesef adet oldum
Bende guya dra yarin kan testine gicektm dun adet oldum o kadar emek para umut bosa gitti
Canım sen tekrar test yaptın mı ne durumdasınnormal adet tarihin ne zamandi, yaklasik 1 haftan olmasi lazim, doktorunu aradin mi?
yarin yapicam tam 14.gun igneden sonraCanım sen tekrar test yaptın mı ne durumdasın
Canım üzüldüm ama hakkında hayırlısı olsun inşallah gelecek ay gelir bebişin hiç sıkma canını biz elimizden geleni yaptık sonuçta gerisi Rabbimin ol demesine bağlı demek ki vakti gelmemiş şimdi seni görünce bende biraz evham yaptım senin aşılama benden 1 gün önceydi hayırlısı bakalım olacağı varsa olur zaten bekleyip görelimEvet kızlar malesef adet oldum
Hayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün bize de umut olursun ben senden umutluyum senin var gibi geliyor inşallah yanılmıyorumdu ryarin yapicam tam 14.gun igneden sonra
insallah simdilik sonuc ayni, ama kesinlesmeden, kan vermeden, kimse bilemez, hayirlisi olsunHayırlısı olsun inşallah pozitifi görürsün bize de umut olursun ben senden umutluyum senin var gibi geliyor inşallah yanılmıyorumdu r
canim, insallah hakkinda hayirlisi neyse o olur, Allahim hepimizi sevindirir.Destekleriniz için teşekkürler kızlar moral bozulduğu üçin eşim ve ailesi ile Pikniğe geldik sabah ve daha yeni dönüyorum yarın doktora gidicem bakalım ne dicek. Bi de daha lavaboya girmedim balalım beni neler bekliyor :)
Oylede cnm 21 aydr zaten husran birde asilamada tutmayinca iyice dagildm benim dr iliskiyi yasaklamsti diorm esine keske dinlemeseydk dr u...gerci olmayacaksa olede olmayacakti zaten..kotuyum yaacanım yapacak bişi yok hayırlısı buymuş demekki bizim için doğru zaman değilmiş
Cümlemizi inşallah canım bakalım ne olacak ama daha adetime çok vardı bir hafta vardı ya bende bu işi anlamadım ama ben 11nde yumurtladım bi arkadaş Demişti ovulasyon tarihinin üzerinden 14 gün geçince adet oluşur
asilama ignen 9dami oldu, bende anlamadim, progwsteron alanlarin adeti gec olur, yarin mutlaka kan tahlili yaptir,Cümlemizi inşallah canım bakalım ne olacak ama daha adetime çok vardı bir hafta vardı ya bende bu işi anlamadım ama ben 11nde yumurtladım bi arkadaş Demişti ovulasyon tarihinin üzerinden 14 gün geçince adet oluşur diye herhalde ondan mı bilmiyorum ama
senin adina uzuldum, ama hayirlisi boyleymis diyelim, asilamadan 2 gun once ve 2gun sonra iliski olursa, sperm 1 hafta boyunca hazir ve nazir bekliyor olcak.Oylede cnm 21 aydr zaten husran birde asilamada tutmayinca iyice dagildm benim dr iliskiyi yasaklamsti diorm esine keske dinlemeseydk dr u...gerci olmayacaksa olede olmayacakti zaten..kotuyum yaa
ozaman yumurtalaman 13u yani 27sinde adet olman lazim, ve bu normal degil, test yaptin mi evde, kanda belli olcak herseyCanım yumurtlama erken oldu ovulasyon 11 , aşılama 13 ünde oldu. Şimdi belim ağrıyo pede kahve leke gelmiş ama peçeteye açıl pembe ve açık kırmızı geldi bir tuhaf ilk defa böyle oldu
canım bu benim ikinci aşılamam ve ilkinde aşırııııı ağrııı aşırı reglll olmuştum...ve bence normal çünkü yumurtaları büyütüorve sayıs normalden çok oluyor döllenmeyincede dışarı atacak materyel fala oluorCanım sana bir şey sormak istiyorum benim aşılamadan sonraki reglim çok yoğun bir şekilde oldu. Normalde bu kadar yoğun kanama olmazdı seninde aşılamadan sonra bir değişiklik olmuşmuydu?
canım yaaaa... :) :) kurtluyuz biz galibaaa.... bende dün açıköğretim sınavındaydım hastahanenin çnünden geçerken eşime dedim allah aşkına bi kan test verelimm... yokkkkk olmaz dr 15. gün dedi.... ay seninde drunda emi dedimm.. inatla götürmedi beni pislikkk... valla çat die ortadan iki ayrılcam yaa meraktna... ama idrar erken yok çizgi çıkmadı deeğilimdir nasılsa diyim ağır işlerle meşgul olmayın dikkkat edinn dayanın gıııı az kaldı 4 güncük kaldııı :)
bahçelievler medical parkta serdar koç var ... ben tüp için araştırma yaptım adam gerkten çok hakim bu konuyaa... bimkaç sefer telde konuştuk ve çok ikgiki.. yakın bi akrabamın 14 senedir olmuyordu ... serdar bey vesile oldu...S.a hanımlar sizden yardım rica ediyorum
Abimler aşılama yaptırmak istiyolar sorun demek istemiyorum hiç sevmiyorum o kelimeyi ama problem abimde 1yıl önce ameliyat oldu varikoselden tedavisini oldu dr,u bir problem kalmadığını söylemiş ama hâlâ olmadı vakitde kaybetmek istemiyolar ameliyatını Istanbul Batı bahat hospitalde oldu sorum şu aşılama için ıstanbul avr,yakasında önerebileceginiz bir hastane dr varmı öncelikle devletemi gitmeliler yoksa özel hastaneyemi
Şimdiden teşekkür ediyorum
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah