• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
desteğin ve ilgin icin teşekkür ederim,
senin için de şans diliyorum. :)
Rica ederim canım bizi bizden iyi kimse anlayamaz sonuçta o yüzden birbirimize ne kadar destek olursak o kadar güçlü oluruz diye düşünüyorum bende tşk ederim :) moral moral moral :)

Kızlar doktordan geldim doktor Polikistik gibi gözüküyor dedi. Bi de yumurtan bu ay yeterince büyük tedavi yapılamaz tehlikeli dedi o an sormak aklıma gelmedi ama yumurtanın büyük olması ne demek bilmiyorum bilen var mı bu ay tedavi yok

Kızlar doktordan geldim doktor Polikistik gibi gözüküyor dedi. Bi de yumurtan bu ay yeterince büyük tedavi yapılamaz tehlikeli dedi o an sormak aklıma gelmedi ama yumurtanın büyük olması ne demek bilmiyorum bilen var mı bu ay tedavi yok
daha senin cylein bitmedi, ne zaman yumurta olusmus, sen mayis doneminden mi bahsediyorsun

Şimdi geldim doktordan böyle söyledi anlamadım ne dediğini yumurtan sanırım 10 mm dedi büyük olduğu için tedavi tehlikeli olur dedi bu Ay'ı pas geçicez dedi

Şimdi geldim doktordan böyle söyledi anlamadım ne dediğini yumurtan sanırım 10 mm dedi büyük olduğu için tedavi tehlikeli olur dedi bu Ay'ı pas geçicez dedi
henuz catlamamis 10mm lik yumurtan vardir, gelecek ay isine yaramicak, ilac alirsan kiste cevircek oyuzden yapmak istememis olabilir. bunlar hep yanlis tedaviden, en az dozla baslayip gun asiri yumurta takibiyle dozu ayarlamayan doktoru birakacaksin. benim ki de nerdeyse karambole gidiyordu, ilk firsatta degistircem bende doktorumu

Canım yum büyük olduğu için destek ilaçvermeyeceğim demek istemiştir herhalde sen adet bitiminde hemen başla çalışmalara bence günaşırı ilişki olsun inşallah doğal yoldan gelir bebişin bir de pko için normal folik asit değilde inofolic veriyorlar bişey söyledi mi sana

He şimdi anladım kızlar yok aslında doktorum çok iyi ben cok memnunum doçent zaten öğretim üyesi hoca. Adam işinde iyi olduğu için evlenmemiş 30 Yaşında daha. Sorun bende işte. Yok infolic diye bişey demedi bana sordum ilaç felan gerekli mi dedim yok bu ay değil dedi. Zaten adetim de öyle pıhtı pıhtı demek ki o çatlamayan yumurta atılıyor sizin tavsiyeniz var mı? Zaten bu ay istanbula tatile gidicem kafa dağıtıcam Belki bu ay hiç Aklımda olmadığı için gelir bebiş:) sizin Önerileriniz varsa söyleyin nolur

He şimdi anladım kızlar yok aslında doktorum çok iyi ben cok memnunum doçent zaten öğretim üyesi hoca. Adam işinde iyi olduğu için evlenmemiş 30 Yaşında daha. Sorun bende işte. Yok infolic diye bişey demedi bana sordum ilaç felan gerekli mi dedim yok bu ay değil dedi. Zaten adetim de öyle pıhtı pıhtı demek ki o çatlamayan yumurta atılıyor sizin tavsiyeniz var mı? Zaten bu ay istanbula tatile gidicem kafa dağıtıcam Belki bu ay hiç Aklımda olmadığı için gelir bebiş:) sizin Önerileriniz varsa söyleyin nolur
Tatlım bu inofolic tedavi amaçlı bi ilaç değil zaten folik asit ama pko hastalarına veriliyor yumurtaların kontrolsüz büyümesini engelliyor ve sağlıklı yum gelişimini destekliyor bi araştır netten istersen pko'lpko'lu olup da inofolic ile hamiş olan çok kişi var bu ay inşallah bebişin kendiliğinden gelir

Arkadaşlar ben yeniyim nereye yorum yapacagimida bilmyrm nisanda ilk asilamami oldum olmadi bugün 2. Asilamami oldum inşallah çift çizgileri görürüz birde eşimin krugeri 4 tu keçi boynuzuyla 6 oldu tavsiye ederim sperm sayisi 40 milyondan 64 milyona CIkmis

Kizlar asilama tutmamisti benimde dra gittm kist olusms 3 cmlik bu ay duphaston die bi ilac yazdi gunde 2 tane onu kullanacakmsm adet olunca gidecekmsm bu ilac d.kontrol hapi degilms ilaci bilen varmiii

benimde aşılama olalı 8 gün oldu ama insanda ufacıkta olsa ( ilaçtan bile ) şikayet olmazmı aşırı derecede iyi hissediyorum kendimi adetime kaldı 1 hafta eskiden bu zamanlarda adetden dolayı şikayetlerim olurdu o bile yok.konuşmak için erken mi bilmiyorum ama umutsuzlaştım galiba olmadı :(( oysa ilkinde acayip belliydi.

benimde aşılama olalı 8 gün oldu ama insanda ufacıkta olsa ( ilaçtan bile ) şikayet olmazmı aşırı derecede iyi hissediyorum kendimi adetime kaldı 1 hafta eskiden bu zamanlarda adetden dolayı şikayetlerim olurdu o bile yok.konuşmak için erken mi bilmiyorum ama umutsuzlaştım galiba olmadı :KK43:( oysa ilkinde acayip belliydi.
Benimde bugün 11.günüm çok umutluydum ama bugün korku sardı içimi. Midem yanıyor stresten galiba. Allah'ım boş bırakmasın bizi bu ay inşallah

Benimde bugün 11.günüm çok umutluydum ama bugün korku sardı içimi. Midem yanıyor stresten galiba. Allah'ım boş bırakmasın bizi bu ay inşallah
zaten bu işlerin psikolojik tarafı varya pöffff. şindi eşime anlatıyordum dün gece rüyamda adet olmuşum rüyamda bi ağladım bi ağladım tam gerçekten ağlayacakmışım uyandım.

Arkadaşlar ben yeniyim nereye yorum yapacagimida bilmyrm nisanda ilk asilamami oldum olmadi bugün 2. Asilamami oldum inşallah çift çizgileri görürüz birde eşimin krugeri 4 tu keçi boynuzuyla 6 oldu tavsiye ederim sperm sayisi 40 milyondan 64 milyona CIkmis

Merhaba, bende yeni sayılırım. benim de nisan.da ki aşılamam tutmadı. ve dün 2. aşılamam yapıldı. aynı gidiyoruz sanki :D

Cnm ne guzel seyler yazmissn..Bende 22 aydr falan bekliyorm bir kere kimyasal oldu...Ilk asilama yaptrdm negatif adetliym simdi..cok ama cok uzuldm...Kafami dagitmak icin esimle carsamba tatile gidecez...sorunun ne? Bende baslarda bise yoktu sonra cikolata kisti cikti..
bizde hiöb i sorun yokmuşş güyaaa :) daha doğrusu teşhis koyabilcek potansiyelde bi doktora rastlamadık ...doğada herşeyin bi sebebi vardırr ben öle inanıorum çikolaa kisti çok basit bişi.. severmisin bilemme ama denemelisin die düşünüorum hormon ilaçlarından bin kat iyidir.. kürünü felan bilmem ama .. bütün kabuğu soyulmamış soğanı tepsiye koy 4-5 tane fırını sonuna kadar aç iyice yumuşayınca ye kokusuda olmuor çokta lezzetli rahimi inanılmaz temizlior.. akıntılarından farketceksin.. senen şifana sebep bul rabbimm vermeye güvü yetendir..

Eşimin hareketlilkte azalma olduğu icin ( %20 hızlı hareketli %15 yavaş hareketli ) geçen ay ilk aşılamam yapımıştı. Ancak herhangi bir ilaç kullanmadım. aşılama yapılabileceğini ögrendiğimiz günün ertesi günü ovitrelle iğnesini yaptık ve hemen aşılama oldu.
Ancak aşılama Tutmadı, normal günümden 2 gün önce 11.Mayıs'ta adet oldum.
Sonrasında Dr.un ilaç verdi. 5 gün klomen kullandım.(14-18 mayıs) 20 ve 22.mayısta Dr.a gittim. ultrasonla yumurta takibi yaptı.
23 mayıs cumartesi akşamı ovitrelle iğnesi yapıldı.
Ve bugün aşılamam yapıldı.
Sanırım sıra gün saymaya geldi.
Tedirginim.
öncelikle armıza hoşgeldin canımd aacele etmişsin madem eşinin hızda sorun var onu bikça ay hızlandırmaya çalışsaydınız ... bu arada yıkamadan sonraki sper saysı ve hız durumu nedir_?

ay benimde 1222 heycandan bayılcam hereşy aşırı normalleşti ağrı sızı akıntı hepsi geçti yaa

Back
X