2015 MAYİS Ayi erkek bebek icin gebelik DUSUNENLER!!!!!

Allah razi olsun..profiline baktim sende çocuk istiyorsun sanirim Rabbim seninde tüm isteyenlerin de dua sini kabul etsin.
evet canım 1.5 yıllık evliyim ilk yıl istemedik bebek kpssye hazırlanıyordum bu yıl aralıkta senin gibi planlama yaptım şu ay olursa şöyle olur şu kadar para biriktirmem gerek falan diye eşim çok karşıydı bu duruma o evlendiğimiz ilk günden bu yana istedi hep benim hep planlarım vardı ancak şubata kadar denedik olmadı şubatta doktora gittim ve hayallerim planlarım yerle bir oldu çift taraflı çikolata kistim varmış 5 e 3 cm ve doktor infertiliteye kadar gider dedi ben anladm ki bizim planlarımız değil Allahın planı işliyor o nezaman isterse nasip ederse ozaman olacak o yüzden çok planlı programlı olmanı tavsiye etmem insan çok hayal kırıklığına uğruyor üzülmeni istemem canım ama senin istediğin ay güzel haberi alman için dua edeceğim Rabbim gönlüne göre versin

evet canım 1.5 yıllık evliyim ilk yıl istemedik bebek kpssye hazırlanıyordum bu yıl aralıkta senin gibi planlama yaptım şu ay olursa şöyle olur şu kadar para biriktirmem gerek falan diye eşim çok karşıydı bu duruma o evlendiğimiz ilk günden bu yana istedi hep benim hep planlarım vardı ancak şubata kadar denedik olmadı şubatta doktora gittim ve hayallerim planlarım yerle bir oldu çift taraflı çikolata kistim varmış 5 e 3 cm ve doktor infertiliteye kadar gider dedi ben anladm ki bizim planlarımız değil Allahın planı işliyor o nezaman isterse nasip ederse ozaman olacak o yüzden çok planlı programlı olmanı tavsiye etmem insan çok hayal kırıklığına uğruyor üzülmeni istemem canım ama senin istediğin ay güzel haberi alman için dua edeceğim Rabbim gönlüne göre versin[/QUOTE

Çok haklisin canim allah kaderimize neyi yazdiysa onu yasariz bizimki sadece niyet... Nezaman hayirlisiysa o zaman olur herşey Rabbim herkesten herşeyden iyi bilir.... Bende dua edicem senin için emin ol Rabbim tez zamanda dualarini kabul etsin

Çok haklisin canim allah kaderimize neyi yazdiysa onu yasariz bizimki sadece niyet... Nezaman hayirlisiysa o zaman olur herşey Rabbim herkesten herşeyden iyi bilir.... Bende dua edicem senin için emin ol Rabbim tez zamanda dualarini kabul etsin

Kiz veya erkek farketmez sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat istiyorum mayıs ayında gebe kalmak istiyorum Allah'in izniyle

Bende cokkkkk istiyorum hamile kalmak meryem suresini okumaya calisiyorum atladigim okuyamadigim gun oluyor :KK43: insallah Allah hepimize nasip eder

Canim ben suanda gebeyim. Mayis ayinda kaldim. Iki prensesim var. IkIde prensim olsun cok istiyorum. Kizlara bilmeden kaldim. Tek bildigim sık ilişkide bulunuyoduk hep. Bunuda biraz planlamaya calistik.ovulasyon testiyle felan yumurtlama gününde tek iliskiyle kaldim. Rabbimden hayirlisini istiyorum. Büyük heyecanla bekliyorum...

Canim ben suanda gebeyim. Mayis ayinda kaldim. Iki prensesim var. IkIde prensim olsun cok istiyorum. Kizlara bilmeden kaldim. Tek bildigim sık ilişkide bulunuyoduk hep. Bunuda biraz planlamaya calistik.ovulasyon testiyle felan yumurtlama gününde tek iliskiyle kaldim. Rabbimden hayirlisini istiyorum. Büyük heyecanla bekliyorum...

Hayırlısı olsun bende cok istiyorum bir erkek bebiş bu ay basladım ovulasyon testine 3 ay sonra denemeye baslıcaz

Selam kizlar... Mayis ayinda allah kismet ederse hamile kalmak istiyorum...mayis ayında hamile kalmak isteyen ve erkek çocuk isteyen varmi:KK66: erkek bebek için Duyduklarimizida paylaşalım:emir_bebek:
Hamilesin hayırlı olsun cinsiyet öğrendiğinde yaz merak ettim
Ve denediğin bişey varmıydı

Ovulasyon testi yaptim. Kadin dok sol tarafimdan yumurtlicami söyledi. Cinsel perhiz uyguladik 4-5 gün. Yememe biraz dikkat ettim. Derin iliski oldu. Iliski öncesi esim sert kahve icip soguk dus aldi. Akinti turnusol kagidini maviye dönüstürdü. Bilmiyorum cok umutluyum. Bunda bulantim olmadi. Kizlarda hele ilk kizimda hersey burnuma kokuyodu. Hele et tavuk hic yiyemiyodum ilk aylarda.bu hamileligimde kursagim fena sis hava dolu. Lütfen dua edin bana

Bu işler hesapla kitapla olmuyor.ben de haziranda başladım denemelere.kasımda hamile kaldım.ocak sonu bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.şiödi adetimi bekliyorum.ilk adet sonrası korunmayı düşünüyorum.bakalım rabbim çok bekletmeden nasip edecek mi?

X