Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnn:)2015 Mayıs Anneleri topiğinde ilk doğumumuz gerçekleşti. Artık bu topiği açmanın vakti geldi sanırım :) Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alıp, unutulmaz hikayelerimizi burada paylaşmak nasip olsun İnşallah...
ağlattin beni ya,zaten oto b.... herseye Ağlıyorum bu hamilelikte dolayi.Kimse hikayesini yazmamış.ilk hikaye benden gelsin o zaman hazır fırsat bulmusken :)
28 nisan. .
Ne güzel bir gün. ..
Bizimki planlı sezeryandi. Ve ben asiri korkuyordum. Tüm gece gözüme uyku girmemisti. Sabaha karşı biraz dalmisim.
Sonra uyandım güzelce dusumu aldım ve kuaföre gidip son hazirliklarimi yaptım.
Hâlâ bana rüya gibi geliyordu.
Beklenen saat gelmişti annemle kaynanami alıp eşimle hastane yoluna düştük.
Hastaneye yetistim işlemlerim yapıldı ve bekleme odasına alındım. Hemşire onlugu elime tutusturdugunda daha bir korktum.
Aglamicaktim ama onlugu giyerken hüngür hüngür hüngür ağladım. Sonra damar yolum açıldı ve beklemeye koyuldum. En kötü tarafı buydu sanırım ameliyathane doluydu ve ben 2 saat bekledim beklerken sinir stres doldum.
Sonra kapıda tekerlekli sandalye ile gelen hemsireyi gördüm hadi gidiyoruz dedi.
O an çok şey hissettim.iceriden cikamama korkusu .
Bebegime kavuşacak olmanın mutluluğu .
Ya bana bişey olur da onun kokusunu içime cekememe korkusu. Çok saçma ve yersiz korkular olduğunu doğumdan sonra anladım. .
Neyse ameliyathaneye çıktık.
Eşimle vedalasma ani...
Ne kadar koyuyor insana.
Aglamicam diye söz vermiştim ona.
Ama onun gözlerinden yaşlar suzulurken mümkün mü o sözü tutmak. . Su an hatirlayinca yine ağlamaklı oldum. .
Ameliyathane ye girdim ellerim ayaklarım tir tir titriyordu doktorum gelmemişti daha.
Herkes mutluydu hemşireler vs şarkı söyleyip dolamiyorlar ortalıkta. Bense hâlâ ağlıyorum bir yandan da dua ediyorum. .
Gelen gidene doktorumu soruyorum.
Sonra o ses evet doktorum gelmişti biraz rahatladım.
Yanıma geldi koluma girdi hadi prenses gidiyoruz dedi tabi ben ağlıyorum hickira hıckira. .
Canim doktorum o kadar iyi teselli etti ki beni. Sardı öptü korkma ben yanındayım anne olacaksın birazdan dedi. .
Anestezi uzmanı geldi her şeyi aşama aşama anlatan doktorumdu. Anestezi uzmanının hiç sevmedim soru soruyordum ona duymamazliktan geliyordu beni. Doktorum elimi tuttu ve yanımda bekledi. Belimden iğne yi vurdular hiç acimadi sinek ısırığı gıbı. Doktorum hemen uzanmami birazdan tamamen uyusacagimi söyledi. .
Hemen uzandım ayaklarimda bir sıcaklık.
Ve uyustum sondayi taktılar hiç bişey hissetmiyrdum ama korkudan doktoruma hissediyorum ben daha baslamayin dedim :) :) :)
O da güldü . Sonra bir uyku bir rahatlama geldi bana. Doktorum şarkı söylüyordu.
Ben de ona uyuyabilir miyim diye izin aldım vermeye sanki uyumicaktim :) rahatina bak dedi.
Yarı uyur haldeydim bir bebek sesi duydum içimden ne güzel yandaki kadın doğurdu bizimkiler daha baslayamadi diyordum. Perde arasından doktorum kızın geldi duyuyor musun dedi evet o benim mi dedim güldü doktorum sonra uyumusum :)
Hemşire kızımı getirdi ama o kadar çok uykum vardı ki göremedim tam olarak.
10 dk sonra uyandım kızımı getirin diyr bagirdim.
Temizliyorlardi getirmediker anestezi uzmanı gelip iyi misin diye sordu ona boynum ve omuzum agiriyor dedim o şimdi ağrıni gevirecem dedi ve kızımı yanıma getirdi.
Allahım o ne güzellik o ne koku.
O benim miydi evet evet benimdi. Öptüm kokladim ağladım.
Aşk neymiş o an anladım.
Yanımdan almayın dedim fotografimizi çekiyordu anestezi uzmanı Babamız dışarıda sbaredemiyir dedi çıkarın bizi o zaman dedim.
Ve Odamıza gidiyorduk.
Ameliythaneden çıktık herkes bebege koşarken eşim yanıma geldi ve bak bitti kızımız geldi bekkedigimiz o an geldi deyip beni öptü .
Sonra kizimiza bakıp o çok güzel dedi.
Evet çok güzel tıpkı babası. .
Gözleri ağzı burnu dudakları.
Bır insan o kadar mı benzer babaya. .
Çok şükür Allahım a bana bu güzel duyguyu yaşattı. 14 günlük olduk bugün.
Ben kızım dan önce yasamadigimi anladım.
Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin :)
Bu ağlama olayı doğumdan sonra daha da artıyor canım malesef :)ağlattin beni ya,zaten oto b.... herseye Ağlıyorum bu hamilelikte dolayi.