2015 Mayıs Bebekleri Ek Gıda

Ymn55

Öyle bir yerdeyim ki
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
930
572
123
Hanımlar ek gıdaya baslama ile ilgili tecrübelerinizi burada paylaşalım...neyle baslamali miktari ne olmalı ve tarifleri paylasip birbirimize yardimci olalım..biz daha 4 aylık olmadık ek gidaya baslamadik ama bu konuyu çok önemsiyorum..

Ben oğlumda ek gıdaya 7 ayda geçmiştim . ilk 6 ay sadece anne sütü vermiştim ama bu sefer 4 aydan sonra az az vermeyi düşünüyorum.tatlarla tanısmakta gecikti gibi geldi

benim kızım 4,5 aylık ben başladım günde 2 çay kaşığı taze meyve suyu ve sabah biz kahvaltı yaparken çok küçük beyaz peyniri ezip veriyorum seviyor. arkadaşım kızına 4 aydan sonra başladı kızı masada durmuyordu sürekli yemek istiyordu şu anda 8 aylık yemediği hiç bişey yok ağız tatlarının oturması için erken başlamak şart zaten anne sütü veriyoruz ben şimdi yoğurt vermeye başlayacağım nasıl yapsam diye araştırıyorum

Ben oğlumda ek gıdaya 7 ayda geçmiştim . ilk 6 ay sadece anne sütü vermiştim ama bu sefer 4 aydan sonra az az vermeyi düşünüyorum.tatlarla tanısmakta gecikti gibi geldi
Benim doktorum da 5.ayda baslatacakmis acele etme dedi..bekliyoruz bakalim.

Yogurdu gunluk mu yapicaksin.bana kuck bir kaba mayala dediler gunluk her gun zor oluyormus..

Çay bardağında günlük yoğurt mayalamak en iyisi. Ben öyle yapıyorum. Anne sütü 2.5 ay alabildi benim kizim sonra hep mama hem mevsim meyvesi mesela çeyrek muz, cam rendede ezilmiş armut verdim ben kızıma. 26 ekim de 5 aylık olacak. Ama 2 haftadır ufak ufak ek bişeyler veriyorum. Hem aptamil sütlü pirinçli de veriyorum günde 1 kez çok seviyor kızcanım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…