2015 mayis gelininin ceyiz hazirliklari :)

Merhaba çeyizlerin çok güzeller güle güle kullanmak nasip olsun inşallah. Nikah başvurusu demişsin hemen sormak istedim
Şahitlerin kaç kişi olacağı yönünde birşey diyorlar mı? ben 3 kişi olmasını istiyorum da bazıları olur bazıları olmaz diyo senin bilgin tazeyken bilgilendirir misin benii

Merhaba :) nikahimiz ikamet ettigimiz sehirde olmayacagi icin evlilik izin kagidi aldik. Asil basvuru nikahin kiyilacagi sehirde yapilacak. Zaten telefonda nikah memurunun uygunlugunu, nikah saatini falan rezerve ettik. Dugunde nikah kiyilacak. Nikah ucreti olarak her yerde degismekle birlikte bize 250 tl dediler.
Sahit kismi hic aklima gelmemisti bak.onu da bi sormak lazim ne zaman bildiriliyor sahitler diye. Ama hepsi imza atmasalar bile 4 kisiyi nikah sahidi yapan arkadasim vardi. Netten, gidecegin nikah evinin telefonunun bulup ararsan herseyi yanitliyorlar :)

Hımm evet arayınca öğrenicem ama yaşayanlara sormak istedim çok teşekkürleerr

canım bu nevresim takımının su yeşili vardı bayılmıştımmm :))) çok güzel tatlımmm herşeyin iyi günlerde kullann:))))
Tatlim cook tesekkur ettim mutlu oldum senden duyunca. Bendeki durum sendekinin tam tersi ceyiz hazir ama ne ev var ne ev esyasi az da zaman kaldi hayirlisiyla bi halletsek...

Tatlim cook tesekkur ettim mutlu oldum senden duyunca. Bendeki durum sendekinin tam tersi ceyiz hazir ama ne ev var ne ev esyasi az da zaman kaldi hayirlisiyla bi halletsek...
evet canım ya:))) hallolur bunlar en kısa zamanda eşyalarıda 28 martta getiracaklar :)) sen baktınmı eşyalara düşündüğün bi yer var mı canım

Enz

Enza home, tepe home bi de dogtas exclusive de begendim biseyler ama ev olmayinca nafile...
canım evi tutarsınız artık bu aylarda tarih yaklaştı :)))ayrıca doğtaşa bayııyorum çok güzel ve kaliteli ürünleri var ama oldukça yüksek fiyatlar umarım herşey gönlünce olur canım şimdiden kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…