- Konu Sahibi arwen undomiel
-
Kizlar selam,
Kisa bir sure sonra tekrar aranizdayim. Buralarda yokken nikah basvurusu yapip ozel dikim icin gelinlikcimle anlastimbir de asagidaki yeni ciciler benim oldu
Gunluk yemek takimim
Eki Görüntüle 1398598
Eki Görüntüle 1398599
Merhaba :) nikahimiz ikamet ettigimiz sehirde olmayacagi icin evlilik izin kagidi aldik. Asil basvuru nikahin kiyilacagi sehirde yapilacak. Zaten telefonda nikah memurunun uygunlugunu, nikah saatini falan rezerve ettik. Dugunde nikah kiyilacak. Nikah ucreti olarak her yerde degismekle birlikte bize 250 tl dediler.Merhaba çeyizlerin çok güzeller güle güle kullanmak nasip olsun inşallah. Nikah başvurusu demişsin hemen sormak istedimŞahitlerin kaç kişi olacağı yönünde birşey diyorlar mı? ben 3 kişi olmasını istiyorum da bazıları olur bazıları olmaz diyo senin bilgin tazeyken bilgilendirir misin benii
merhaba,Kahvalti takimim
Merhaba ,merhaba,
KAhvaltı takımınızın markası ne acaba? cok hoşmuş
canım bu nevresim takımının su yeşili vardı bayılmıştımmm :))) çok güzel tatlımmm herşeyin iyi günlerde kullann:))))English Home Wedding yatak ortum ve Linens pamuk saten nevresim takimim.
Eki Görüntüle 1371848 Eki Görüntüle 1371849 Eki Görüntüle 1371851 Eki Görüntüle 1371852
Tatlim cook tesekkur ettim mutlu oldum senden duyunca. Bendeki durum sendekinin tam tersi ceyiz hazir ama ne ev var ne ev esyasicanım bu nevresim takımının su yeşili vardı bayılmıştımmm :))) çok güzel tatlımmm herşeyin iyi günlerde kullann:))))
evet canım ya:))) hallolur bunlar en kısa zamanda eşyalarıda 28 martta getiracaklar :)) sen baktınmı eşyalara düşündüğün bi yer var mı canımTatlim cook tesekkur ettim mutlu oldum senden duyunca. Bendeki durum sendekinin tam tersi ceyiz hazir ama ne ev var ne ev esyasiaz da zaman kaldi hayirlisiyla bi halletsek...
Enza home, tepe home bi de dogtas exclusive de begendim biseyler ama ev olmayinca nafile...evet canım ya:))) hallolur bunlar en kısa zamanda eşyalarıda 28 martta getiracaklar :)) sen baktınmı eşyalara düşündüğün bi yer var mı canım
canım evi tutarsınız artık bu aylarda tarih yaklaştı :)))ayrıca doğtaşa bayııyorum çok güzel ve kaliteli ürünleri var ama oldukça yüksek fiyatlar umarım herşey gönlünce olur canım şimdiden kolay gelsinnnEnz
Enza home, tepe home bi de dogtas exclusive de begendim biseyler ama ev olmayinca nafile...
neden canım kafanı karıştıranne:))Tesekkur ederim tatlim. Ev konusunda aklim cok karisik. Hayirlisi diyorum sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?