- Konu Sahibi arwen undomiel
Çorbada tuzumuz olsun, Unicef :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1371948 Eki Görüntüle 1371949 Eki Görüntüle 1371951 Kızlar Linens banyo urunlerinde %50 indirim var. Linens magazalarinda bu ayin sonuna kadar devam edecek dediler. Dun indirimden faydalanip bornoz seti, bir suru banyo ve mutfak havlusu aldimBoyle kampanyalardan haberim oldukca size de bilgi vericem.
Tesekkur ederim cok mutlu oldum begendigine :) linensin tum magazalarinda banyo urunleri indirimli.Canım herşeyin çok güzel zevklerimizde bir yani aldığın şeyler tam benim tarzım, Güzel günlerde ağız tadıyla kullan inşallah,Bu arada bu linses mağazalarının hepsinde indirim var mıdır? yani firmanın kendi indirimi mi %50 yoksa gittiğin magazanın kendi indirimimi? Ankara'da yaşıyorum o yüzden soruyorum
Bizde beyaz eşyalarımızı siemensten seçtik inşallah yakın bir tarihte alacağız. dediğin gibi bulaşık mak. tabanları polikarbon olduğunda koku yapabiliyor ve çok rahatsız edici olur o yüzden sana katılıyorum.![]()
Tesekkur ederim. Biz de Arcelige bakmistik. Bosch yada siemens almasak Arcelikte cok begendigim modeller olmustu, onlari alicaktik :) gule gule kullaninbenm buzdolabım arçelik
teşşekür eder,imTesekkur ederim. Biz de Arcelige bakmistik. Bosch yada siemens almasak Arcelikte cok begendigim modeller olmustu, onlari alicaktik :) gule gule kullanin