2015 Mayısta Bal,Tarçın,Çörekotu kullananlar

baharsuberen

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
42
7
34
Arkadaşlar daha önceki forumlarda bal,tarçın,çörekotu kürünün çok faydasını gören olmuş hatta ilk ayda hamile kalmışlar.Bende bu ay kullandım bakalım faydası olacak mı.Benim gibi yakınlarda kullanan var mı?

ben kullandım her ay 1 yumurta olurdu 3 yumurta oluştu. 1i çatladı kalan 2 si kiste dönüştü. aldım başıma bela. doktor ilçamı kullandın dedi klomen filan kullandığımı sandı. oysa bu kürü kullandım. şimdi kistin 1 i eridi. kaldı geriye 1.
:KK43: bende bu tarz kürlerden uzak duruyorum bakalım artık. bu ay hiç bir şey kullanmadım kullanmayacağım.

ben kullandım her ay 1 yumurta olurdu 3 yumurta oluştu. 1i çatladı kalan 2 si kiste dönüştü. aldım başıma bela. doktor ilçamı kullandın dedi klomen filan kullandığımı sandı. oysa bu kürü kullandım. şimdi kistin 1 i eridi. kaldı geriye 1.
:KK43: bende bu tarz kürlerden uzak duruyorum bakalım artık. bu ay hiç bir şey kullanmadım kullanmayacağım.
Bu kürün nasıl yapıldıgı yazarmısınız ve ne zman başlanır

Size de cok geçmiş olsun siz bir problem yokkenmi kullandınız bende 2 klomenle bile yumurta oluşmadı

bende bir problem yok gibi. varsada henüz bulamadık. çikolata kisti vardı ama kist varken hamilelik yaşadım düştü. şu an çikolata kisti de yok. birtane folikül kisti var bu kürden kalan. fsh değerin kaç? ben şunu düşünüyorum eğer yumurtlamada bir problem yoksa ovulasyonda bu kürler kist yapıyor. ilaçlarda keza aynı şekilde kist yapıyor. ama yumurta oluşmuyorsa bu kürü mutlaka dene derim. birde incir küründen bahsediyorlar ama illaki kür şart değil inciri öyle yesende faydası var. bildiğim kadarıyla çörekotu hormon düzenliyor, ki benim fsh 10 du 6 ya düştü bu değer çok iyi şu an.tarçın rahime iyi geliyor balda eğer doğalsa yumurtayı büyütüyor kalitesini arttırıyor.bal yanında polen yiyende varmış. dediğim gibi sende yumurta oluşmuyorsa mutlaka dene ama incirle.

Bu kürün nasıl yapıldıgı yazarmısınız ve ne zman başlanır
çok basit adetinin 2. günü başlıyorsun eğer 28 günde bir adet oluyorsan 12. günü bırakıyorsun 10 yemek kaşığı bal 10 silme çay kaşığı tarçın karıştırdım 1 yemek kaşığı çörek otunu ağzımda ezdim çiğnedim (en faydalı böyleymiş) ardından 1 kaşık tarçınlı balı yedim hepsini bir anda yuttum. her sabah bir kere aç karnına.

ben de bu kürü ilk yaptığımda kist oluştu. aradan biraz zaman geçti iki ay üst üste yaptım ikinci ay hamile kaldım ama hamile kaldığım ay da kist oluştu. hatta doktorum "ilaç mı kullandın" diye sordu.

çok basit adetinin 2. günü başlıyorsun eğer 28 günde bir adet oluyorsan 12. günü bırakıyorsun 10 yemek kaşığı bal 10 silme çay kaşığı tarçın karıştırdım 1 yemek kaşığı çörek otunu ağzımda ezdim çiğnedim (en faydalı böyleymiş) ardından 1 kaşık tarçınlı balı yedim hepsini bir anda yuttum. her sabah bir kere aç karnına.
Tesekkur ederim hasralanıyım deneyecem

X