2015 meme büyültme ameliyatı fiyatları

Ceca35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
2
0
32
İzmir'de Bu işi en iyi yapan doktorlar hangısı ve fıyatlar kac paradan baslıyor acaba? Arastırdıgım kadarıyla Cenk Tokat ıyı dıyorlar Ondan randevu aldım.Bide sol gogsum sag gogsume gore cok kucuk cok bellı oluyor bu nasıl ayarlana bılır kızlar bu konu hakkında bılgı verırsenız cok sevınırım

İzmir'de Bu işi en iyi yapan doktorlar hangısı ve fıyatlar kac paradan baslıyor acaba? Arastırdıgım kadarıyla Cenk Tokat ıyı dıyorlar Ondan randevu aldım.Bide sol gogsum sag gogsume gore cok kucuk cok bellı oluyor bu nasıl ayarlana bılır kızlar bu konu hakkında bılgı verırsenız cok sevınırım

cenk tokat'ın 2 sonucunu görüm ben buradan tanıştığım hastalarından, baya iyiydi. aradım sordum sekreteri 6 bin lira dedi. bir de, daha küçük olan göğsüne 1 boy daha büyük protez konuluyor genelde eşitlemek için.

Merhaba izmirde degilim ama istanbulda 2 gun once ercan demirbağ ameliyatimi yapti 6000 tl

Merhaba izmirde degilim ama istanbulda 2 gun once ercan demirbağ ameliyatimi yapti 6000 tl

nasıl geçti canım ameliyatın inşallah pek fazla ağrın sızın yoktur. ercan bey hakkında pek fazla forumda bilgi yok sen doktorunu nasıl buldun?

Ameliyata cok mutlu ve heyecanli girdim ilkgun narkoz etkisiyle surekli uyudum ikinci gunde agri pek olmadi fakat yatarken ve kalkarken bayagi zorlandim esim yardim etti bugun drenleri cikardi doktorum sutyen sıkmasi ve gerginlikten haric dayanilmiyacak bir agri yok yaninda yardimcin varsa cok rahat atlatirsin korkulacak bir ameliyat degil ama narkoz bunyeyi sarsiyo :)

X