Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENDE Kavaklıdere civarında oturuyorum ama bir tavsiye üzerine lina kadın hastalıkları hastanesine gidiyorum uygun fiyatlı özel hastane bütün doktorları iyi.slm canım ben etlik lokman hekim e gidiyorum meltem hanıma.orda dogum yapmayı düsünüyorum.memnunum.
slm canım o doktoru duydum.dogum ücreti ne kadarbiliyormusun.bide dısardan muayene olabiliyormuyuz ben cocuk olmadan önce ona gitmek için aramıstım sekreter takipli hastalarına bakıyor demişti randevu alamamıstım.bende yenimahalle de oturuyorum.turgut özal üniv.hastanesine gidiyorum.yrd.doç. dr yüksel onaran doktorum 80 tl ücreti ilk doğumda onunla oldu bu da inşallah onunla olucak..
Cnm ben 2008 de 1800 tl ödedim..o zamandan beri gidiyorum zaten ama ilk hamileligimdede 30.haftada başlamıştım ona takipli falan değildim yani şuan nedir bilmiyorum.takiplilerimi alıyor sadece bilemedimslm canım o doktoru duydum.dogum ücreti ne kadarbiliyormusun.bide dısardan muayene olabiliyormuyuz ben cocuk olmadan önce ona gitmek için aramıstım sekreter takipli hastalarına bakıyor demişti randevu alamamıstım.
anladım canım ben ayrıntılı ultrasona oraya gitmeyi düsünüyorum cd veriyolarmıs ve duvara ekranın yansıması oluyormus sanırım.ondan oraya gideyim diyorum.arkadas gitmiş 150 tl imiş.ozaman ögrenirim canım cok sagolCnm ben 2008 de 1800 tl ödedim..o zamandan beri gidiyorum zaten ama ilk hamileligimdede 30.haftada başlamıştım ona takipli falan değildim yani şuan nedir bilmiyorum.takiplilerimi alıyor sadece bilemedim
canım kaçıncı haftanda gireceksin ayrıntılıya? bir de alabildin mi randevu 150 tl miymiş?anladım canım ben ayrıntılı ultrasona oraya gitmeyi düsünüyorum cd veriyolarmıs ve duvara ekranın yansıması oluyormus sanırım.ondan oraya gideyim diyorum.arkadas gitmiş 150 tl imiş.ozaman ögrenirim canım cok sagol![]()
24 kasimda girecegim canim ozamanda 20 haftalik oluyoruz lokman hekimden aldim canim turgut ozaldanmi alsam diyorum kararsiz kaldimcanım kaçıncı haftanda gireceksin ayrıntılıya? bir de alabildin mi randevu 150 tl miymiş?
150 tl canımlokman hekimde ne kadar?