- Emoji Skoru
- 266
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi mavidiyebiri
Anadolu yakası özel hastane kadın doğum doktoru önerisi olan var mı? İyi bir kadın doğumcu arıyorum çok acill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba acaba doktor bulabildin mi? benimde ihtiyacım var.Anadolu yakası özel hastane kadın doğum doktoru önerisi olan var mı? İyi bir kadın doğumcu arıyorum çok acill
Merhaba ben medicalpark göztepe Ömer ulugergerli ile ilerliyorum cok bilgili mükemmel bir doktor her zaman telefpn üzerindende destek oluyor öneririmAnadolu yakası özel hastane kadın doğum doktoru önerisi olan var mı? İyi bir kadın doğumcu arıyorum çok acill
Evet kesinlikle hastane ve doktor secimi cok onemli, cok sevindim guzel bi dogum gecirmenize, sagliklw buyutun bebeginizi, insallah ben de dogru hastaneye ve doktora denk gelirimKartal’da oturuyorum ve Pendik medicalpark hastanesinde 19 ekimde doğum yaptım.Doktorum İlknur Sayardı.Çok ama çok memnun kaldım.İlgisi,alakası,dokuz ay boyunca hamileliğimde aklıma ne takılsa tek bir mesajla ulaşıyor olmam beni çok rahatlattı.Doğumumdada normal olması için hem doktorum hemde ebeler elinden geleni yaptı ve normal doğum yaptım.
Doğum ücreti 70.000tl biraz pahalı ama 11 saat sancı çektim her şeyiyle dörtdörtlük ilgilendiler,sancı odam ayrıydı ve orada beni rahat ettirecek her şey mevcuttu verdiğim paraya değdi diyebilirim.
Biraz geç cevap oldu ama Çamlıca Medipolde Ayşe Şeyma küçükakçaya gidiyorumMerhaba acaba doktor bulabildin mi? benimde ihtiyacım var.
Kartal Şh'de kime gidiyorsunuz acaba? Önerir misiniz?Ben şuan kartal devlete gidiyorum 6. Aydan sonra nasipse kurtköy ersoya gecicem ilk dogumum ordaydı kardesimde orda dpgurdu gayet memnunduk
Sahra sultan kaya var o baadır orda beğeniyor herkes bende medine kahraman kaya ya gidiyorumKartal Şh'de kime gidiyorsunuz acaba? Önerir misiniz?