2015 Nisan da gelecek meleğime yaptığım hazırlık maratonum

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
683
Kızlar Merhabaa

22.haftamıza giriyoruz ve dün ilk alışverişimizi yaptık babamızla

Daha eksiklerimiz var ama açıkcası neyi ne kadar almam gerektiğini de bilmiyorum. Şimdilik 0-3 Aylık alıcam gerisini doğduktan sonra çünkü hediyelerimizde olacak şimdiden almayayım dedim ondan.

Resimlerimi ekliyorum sizce nasıllar artı tavsiye ve fikirleriniz varsa bekliyorum

Hepsi çok güzel güle güle giysin minişin :)

Çok güzeller canım. Ama şimdiden derece Termometre tırnak masası göğüs Pedi vb şeyleri de almaya başla. Ayrıca uni baby nin sarisini al.o yeni doğan bebekler için. Alt açma alabilirsin, poşet taşıma koltuğu banyo sünger küvet file. Tonla ihtiyaç var; )

Ayy ne tatlilar gule güle giydir.bende senle ayni durumdayim ve bizde 22.haftamiza gryrz dayanamayip bizde dun bisiyler aldik :))

İnsan dayanamıyor gerçekten gördükçe alıcam artık bazı sağlık sorunlarımız var onları halledelim devam edicem inşaallah

Hepsi çok güzel güle güle giyer Inşallah

Amin inşaallah

Banyo küveti maşrafa file göğüs kremi onlarda var onları koymayı unutmuşum ama termometre almamız lazım kesinlikle

Ayy ne tatlilar gule güle giydir.bende senle ayni durumdayim ve bizde 22.haftamiza gryrz dayanamayip bizde dun bisiyler aldik :))

İnsan dayanamıyor gerçekten gördükçe alıcam artık bazı sağlık sorunlarımız var onları halledelim devam edicem inşaallah

Hepsi çok güzel güle güle giyer Inşallah

Amin inşaallah

Banyo küveti maşrafa file göğüs kremi onlarda var onları koymayı unutmuşum ama termometre almamız lazım kesinlikle

Ben daha hic birsey almadım. Bekliyorum öyle biraz daha vakit yaklaşsın diye. Ama zor tutuyorum kendimi.. Çok zevkli olmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…