2015 NiSAN da tüp bebek:))

EsEs50

insan cabasi kadar ''KADERiNi" yasar.
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
2.904
2.395
:anneadayı::emir_bebek::nazar:Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................:KK43:

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................:KK43:

okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

ela33...........................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

_selin_..........................33.............1.........acibadem maslak.................?........................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan.................:KK43:

gultisssss....................30.............1..........bursa art.......................13 nisan.........kimyasal gebelik

zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?.....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

janas..........................33...............3.......bruksel tup bebek..............18 nisan................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

bsk_n..........................28................2........uludag univ.......................15 nisan................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

tc123..........................27...............1...............novaart...........................?.......................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

yldzbkrc.......................28............1.......İstanbul tup bebek.............24 nisan.................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

shopping......................35.............4............yurtdisi.........................24 nisan.................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

hayalim77....................?...............?................?......................................?......................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan...............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

ccetinel......................29...............1........bursa acibadem.....................?........................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

damladrop..................28...............1.........ankara cebeci...................24 nisan...................:KK43:

wertaszx.....................37................1....................?................................?......................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

shopping.....................?.................?.................?....................................?.......................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

asya5560....................?..................?................?.....................................?......................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

merve2239.................22................1...........ist.tup bebek .................25 nisan................:KK43:

batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?......................:anneadayı::emir_bebek::nazar:
ayvakabugu...............28...............2.........acibadem maslak................?.........................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

yagmurtugba..............?...............?.....................?.................................?......................dis gebelik

ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan...................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

zeran..........................30...............2.......d.bakir bahçeci tup ............21 nisan..................:KK43:

BuDu..........................28................1.......kayseri memorial...............30 nisan..................:KK43:

wera...........................?.................?..................?...............................?...........................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

yenibidunya................28................2..........anka tup bebek..................8 mayis...............:KK43:

ergenyus.....................28................2.......d.bakir bahçeci tup...............9 mayis...............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
selam cnm bende nısanda tedavıye baslamayı dusunuyorm polikistik overli oldugum için yumurta topladıktan sonra ay rahmı dınlendırıcekelrını söyledıler yaı ben nısanda baslasam dahı hazıranı bulucak transfrm :KK43:

selam cnm bende nısanda tedavıye baslamayı dusunuyorm polikistik overli oldugum için yumurta topladıktan sonra ay rahmı dınlendırıcekelrını söyledıler yaı ben nısanda baslasam dahı hazıranı bulucak transfrm :KK43:
hosgeldin canim ben de nisan die dusunuorum ama dr umla daha tam detayli yârin konuscam inşallah
ben silbastan tedaviye baslicam bakalim yârin haberleri bildiririm bebeklerimiz gelsinlerde
hayirli zamanlarda insallahhhhhhhh

Slmm bende nisanda 4.denemeye basliycam adetimi bekliyorum gelemedi stiresten ama sansi hic yok elbet gelecek :))
slm canim benimde 5. deneme olacak sifirdan tedaviye baslicam nasip ederse Rabbim
dondurulmuslarlami deniyceksin tatlim?
bu adeti beklersin gelmez beklemezsin gelir:KK23::KK23::KK23:hakkimizda hayirlisi olsun cümleten..

slm canim benimde 5. deneme olacak sifirdan tedaviye baslicam nasip ederse Rabbim
dondurulmuslarlami deniyceksin tatlim?
bu adeti beklersin gelmez beklemezsin gelir:KK23::KK23::KK23:hakkimizda hayirlisi olsun cümleten..
Maalesef dondurulmusum yok :KK43:( sıfırdan basliycam bende 3 ay once 3.denememde gormustum pozitifi 10 haftalik kalbi durdu.gecen adetimden sonra hist. Ve lapr. Oldum sanirim o yuzden gecikiyor boyle.

selam ben varım Allahın izni ile nisan başlarında transferim olur. daha dün akşam ilk iğnemi oldum tedavinin başındayım. inşallah tüm isteyenlere verir Allah

selam ben varım Allahın izni ile nisan başlarında transferim olur. daha dün akşam ilk iğnemi oldum tedavinin başındayım. inşallah tüm isteyenlere verir Allah
tedavin hayirla sonuclansin canim insallah
ilk kez mi deniceksin

Kızlar ben ilk tüp bebek denemesini mart ayında yaptırdım ne yazık ki sonuç negatif Dr. 2 . Tüp bebek için 2. Reglimi bekliyor bu arada ilk reglimi oldum mayıs ayında tekrar başlıycaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlar ben ilk tüp bebek denemesini mart ayında yaptırdım ne yazık ki sonuç negatif Dr. 2 . Tüp bebek için 2. Reglimi bekliyor bu arada ilk reglimi oldum mayıs ayında tekrar başlıycaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
2. de yuzun gulsun inşallah canim
bende nisanda baslicam tedavime
transferim mayista olucak buyuk olasilikla Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

İnşallah canım keşke dondurulmuşlarım olsaydı bu canımı sıkmıyor değil. İnşallah seninde güzün güler hepimiz gülelim. Eskileri okuyorum da yine tutmadı çok kötüyüm falan diyorlar ileri tarihlere bi bakıyorum hepsi hamile kalmış doğurmuş topikte bebişleri için muhabbet ediyorlar

İnşallah canım keşke dondurulmuşlarım olsaydı bu canımı sıkmıyor değil. İnşallah seninde güzün güler hepimiz gülelim. Eskileri okuyorum da yine tutmadı çok kötüyüm falan diyorlar ileri tarihlere bi bakıyorum hepsi hamile kalmış doğurmuş topikte bebişleri için muhabbet ediyorlar
inşallah o günleri yasicaz bizde canim vakti saati gelmiş olurda Rabbim nasip eder hayirlisii ile
dondurulmuş cok buyuk kolaylık seni cok iyi anliorum tatlim
bu sefer bol bol yumosun olur inşallah
ilerde kardeş için lazim oluo ,biz kardeş istioz 2 kez dondurulmuşla denedik olmadi
simdi sifir dan tedavi ye baslicaz iste

Bende varım ben pco olduğum için dondurmuşlardı şimdi onları denicez ilk tedavim benimde ilaçlarımı içiyrum şimdi 8 nisanda tekrardan gidecem rahmin durumuna göre 4-5 gün sonra transfer ederiz dedi doktor

seam cnm senın tedavın neden mayısa sarkıak dokorumda bana böyle brsey soyleıde polikiistik over olanların rahmını 1 yada 2 ay dınlendırıyoruz dedı acaba sendede mı pco var kac yumuerta cakrsa ona gore demıtı doktorm hoş bız daha gıtmedk ama

inşallah o günleri yasicaz bizde canim vakti saati gelmiş olurda Rabbim nasip eder hayirlisii ile
dondurulmuş cok buyuk kolaylık seni cok iyi anliorum tatlim
bu sefer bol bol yumosun olur inşallah
ilerde kardeş için lazim oluo ,biz kardeş istioz 2 kez dondurulmuşla denedik olmadi
simdi sifir dan tedavi ye baslicaz iste
Bir tane bebeğin var yanii

Bende varım ben pco olduğum için dondurmuşlardı şimdi onları denicez ilk tedavim benimde ilaçlarımı içiyrum şimdi 8 nisanda tekrardan gidecem rahmin durumuna göre 4-5 gün sonra transfer ederiz dedi doktor
canm bende pco luyum doktorm banada tedavı sırasında fazla yumurta cıkarsa dondurup transferı 1 yada 2 ay sonra yapacaklarını soyledı ama donduruncada yumurta sayısı ve kalıtesı yarı yarıya dusuyormus mesela arkdasm 8 yumurta dondurmus 3 yumurta kalmıs tı yanı acaba her pco lularda rahmı donlendırıp yumurtayı donduruyolarmı yoksa cok fazla yumurta elde edıncemı sende kac yumurta olusmustu cnm ?yanı kac tane dondurdunuz

canm bende pco luyum doktorm banada tedavı sırasında fazla yumurta cıkarsa dondurup transferı 1 yada 2 ay sonra yapacaklarını soyledı ama donduruncada yumurta sayısı ve kalıtesı yarı yarıya dusuyormus mesela arkdasm 8 yumurta dondurmus 3 yumurta kalmıs tı yanı acaba her pco lularda rahmı donlendırıp yumurtayı donduruyolarmı yoksa cok fazla yumurta elde edıncemı sende kac yumurta olusmustu cnm ?yanı kac tane dondurdunuz
Canım pcoluyum ben de ama benim 6 yumurta toplando 4 tanesi döllendi 2 tanesi bölündü 2 transfer edildi yani dondurulmuşum kalmadı

5 tane dondurdular ben ohss oldugum için dondurdular hemen transfer etmediler

X