Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 2015 ocak annesi olacağım inşallah..size sormak istediğim bişey var..ben henüz hiç kilo almadığım halde karnım çok şiş, gaz problemide var tabi..sizde de böyle bi durum var mı?:44:
Merhaba kızlar ben portfolyomda yayınlamak üzere ücretsiz hamile,doğum ve bebek fotoğrafı çekiyorum.İlgilenen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirimmmm.Sevgilerle
Merhaba kızlar ben portfolyomda yayınlamak üzere ücretsiz hamile,doğum ve bebek fotoğrafı çekiyorum.İlgilenen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirimmmm.Sevgilerle
çok az kaldı bende bebeğimi ocak ayında kucağıma alıcam inşallah. takip etmek isteyenler için blogum: bebekmigeliyor adlı blogumdan beni takip edebilirsiniz.
kızlar sizin ismimlerinizin altında şu kadar haftalık gebe yazıyor ya onu nasıl yapıyorsunuz? çok heveslendım önceden gebe arkadaşların görürdüm bırgün bende takvim yapıcam dıyordum günü geldii :)