- Konu Sahibi deryaosman2012
ALLAH izin verirse ilk bebeğimi 2015 ocak ayında kucağıma alacam dün kesesini gördüm 12 mayısta da bebeğimi görecez inşallahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH izin verirse ilk bebeğimi 2015 ocak ayında kucağıma alacam dün kesesini gördüm 12 mayısta da bebeğimi görecez inşallahhhhh![]()
hangi şehirdesin canımMerhaba kızlar ben portfolyomda yayınlamak üzere ücretsiz hamile,doğum ve bebek fotoğrafı çekiyorum.İlgilenen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirimmmm.Sevgilerle
çok az kaldı bende bebeğimi ocak ayında kucağıma alıcam inşallah. takip etmek isteyenler için blogum: http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/ALLAH izin verirse ilk bebeğimi 2015 ocak ayında kucağıma alacam dün kesesini gördüm 12 mayısta da bebeğimi görecez inşallahhhhh![]()
çok az kaldı bende bebeğimi ocak ayında kucağıma alıcam inşallah. takip etmek isteyenler için blogum: bebekmigeliyor adlı blogumdan beni takip edebilirsiniz.
ALLAH izin verirse ilk bebeğimi 2015 ocak ayında kucağıma alacam dün kesesini gördüm 12 mayısta da bebeğimi görecez inşallahhhhh![]()