- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="kirlangic35" data-source="post: 35775972"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=35775972"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-35775972">kirlangic35 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Allah sana sabır versin cnm. Farklı kültürden biriyle olmak gerçekten zor. Sevginiz aşkınız bebeğiniz üstün gelir mutlu bir yuvanız olur inşallah bebeğiniz eşini değiştirir. Senle evlenmeden önce bilmiyor muydu denize girdiğini fln çok ayıp yaptığı..[/QUOTE<br />
bizimki film gibi burdan yazmakla olmaz, o beni tanıdığında benim başka sevgilim vardı dansçıydım onun mekanında şova çıkıyordum o da başta sadece benle takılmak amaçlı etrafımda dolanıyodu sonra aşık oldu 3 yıl bi küs bi barışık yaşadık en sonunda evlendik (böyle üstün körü anlattığıma bakma çok olaylıydı) ben evliliğim sağlam olsun diye herseyi bıraktım master yaptığım halde tamam çalışmıycam dedim ailemden uzak kaldım bir tane arkadaşım kalmadı eski hayatımdan . karşılığında tek isteğim biraz anlayıştı ama kişinin büyüme şekli çok etkili anlamak istemediği zaman anlamıyor yani, ben de baktım olcak gibi değil bunalıma girdim resmen ağladım odadan çıkmadım falan işte. şimdi bana nereye gitmek istiyosan git yüz onu yap bunu yap diyo ama o kadar üzüldükten sonra benim de içimden gelmiyo.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote></div>