2015 olmadan 50 kilo gitmiş olucakkk.!!!

kazankepcem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
38
3
6
35
İzmir
benim bi tanecik yeni yeni günlüğümmm bak gör sen ben neler başarıcam bak gör nasıl fit olucam....115ten 65e nasıl gelicem bak görrrrr gör sen :))) hadi bakalım yeni bir sayfa açalım hayatımıza kıskananlarda çatlasınnn oohhhhhh geçen sene eylülden bu yana 135 ten 115 e inen ben daha ne kadar kilo vericem baksınlar görsünler oh oh :D:D işte her ay not aldığım kilolarım tek başıma bu yolda yürümekten yoruldm belki dedim birkaç dayanakla daha iyi motive olurum oyüzden buraya kadınlar kulubune gelmeye karar verdim artık günlüğümü burda tutucam :)) evet kızlar şahit olunnn bakın nasıl zayıflayacağım :D

1 eylül 2013--135
1 ekim 2013--131
1 kasım 2013--126
1 aralık 2013--119
1 ocak 2014--115
1 şubat 2014--109 uda gördükkkk:)))))
1 mart 2014--????

Son düzenleme:
12:00-- 1 bardak nescafe

13:00--14:00 -- bisiklet 500 kaloride bıraktım :)))

14:10--1 elma

15:00-- 4 tane lahana dolması (( tabiki incecik sarılmış ))

15:15 yani şimdide elimde bardağım yeşilçay içiyorum ((şekersizzz))

merhabalar; günlüğünüze yazıyorum ama :) baya bi kilo vermişssiniz yine eylülden bu yana 20 kilo bence süper. inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. zayıflamak isteyen herkes zayıflasın :) böyle giderseniz 1 sene içinde baya baya vermiş olursunuz. Allah sabır versin de hiç bırakmayalım. şimdiden kolay gelsin ..

benim bi tanecik yeni yeni günlüğümmm bak gör sen ben neler başarıcam bak gör nasıl fit olucam....115ten 65e nasıl gelicem bak görrrrr gör sen :))) hadi bakalım yeni bir sayfa açalım hayatımıza kıskananlarda çatlasınnn oohhhhhh geçen sene eylülden bu yana 135 ten 115 e inen ben daha ne kadar kilo vericem baksınlar görsünler oh oh :D:D işte her ay not aldığım kilolarım tek başıma bu yolda yürümekten yoruldm belki dedim birkaç dayanakla daha iyi motive olurum oyüzden buraya kadınlar kulubune gelmeye karar verdim artık günlüğümü burda tutucam :)) evet kızlar şahit olunnn bakın nasıl zayıflayacağım :D

1 eylül 2013--135
1 ekim 2013--131
1 kasım 2013--126
1 aralık 2013--119
1 ocak 2014--115
1 şubat 2014--??

hayırlı olsun canım günlüğün inş istediğin kilo inersin canım benimde zayıflama yolculuğum 117 ile başladı 60 kilo ile son bulacak inş:34:

1 eylül 2013--135
1 ekim 2013--131
1 kasım 2013--126
1 aralık 2013--119
1 ocak 2014--115
1 şubat 2014--??

Günlüğünüz hayırlı olsun azminiz daim olsun...
Maşallah güzel kilo vermişsiniz umarım sağlıkla hedefinize varırsınız..

merhabalar; günlüğünüze yazıyorum ama :) baya bi kilo vermişssiniz yine eylülden bu yana 20 kilo bence süper. inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. zayıflamak isteyen herkes zayıflasın :) böyle giderseniz 1 sene içinde baya baya vermiş olursunuz. Allah sabır versin de hiç bırakmayalım. şimdiden kolay gelsin ..
yorumun için tşk ederm canım :) gel gel günlüğümde herzaman herkes için yer var. 20 kilo verdimde daha çoook uzun ylum var canım ya 1 senede ancak gider herhalde :D aman daha uzun sürmesinde:9::9:

hayırlı olsun canım günlüğün inş istediğin kilo inersin canım benimde zayıflama yolculuğum 117 ile başladı 60 kilo ile son bulacak inş:34:
tşekkür ederm canım aaa yakınmış kilolarımız gel kız birlikte zayıflayalım :1::1:

Günlüğünüz hayırlı olsun azminiz daim olsun...
Maşallah güzel kilo vermişsiniz umarım sağlıkla hedefinize varırsınız..

çok teşşeküür ederm :)

ah günlüğüm canım günlüğümmm bugun yine tempom yerimdeydi :D 2de yattım 6 da kalktım 10a kadar boncuk işi işledim sonra geri yattım 12 de kalktım yemekti temizliklikti öldümde öldüm sonrada sporumu yapıverdim bi güzelceeeeee:))

bugunki yedimlerim:: çeyrek simit peynir çay
2 küçük çatal bisküvili pasta
akşamda:: 5 tane balık köftesi 2 dilim ekmek bol salata

spor: 2 saat bisiklet 1250 kalorii:8::8:

1 eylül 2013--135
1 ekim 2013--131
1 kasım 2013--126
1 aralık 2013--119
1 ocak 2014--115
1 şubat 2014--??

Gunlugunuz hayirli olsun ins kisa zamanda hedeflerimize ulasiriz bol sans

1 eylül 2013--135
1 ekim 2013--131
1 kasım 2013--126
1 aralık 2013--119
1 ocak 2014--115
1 şubat 2014--??

Tebrik ederim... Eminim yıl bitmeden başaracaksınız...

yorumun için tşk ederm canım :) gel gel günlüğümde herzaman herkes için yer var. 20 kilo verdimde daha çoook uzun ylum var canım ya 1 senede ancak gider herhalde :D aman daha uzun sürmesinde:9::9:

tşekkür ederm canım aaa yakınmış kilolarımız gel kız birlikte zayıflayalım :1::1:

çok teşşeküür ederm :)

seve seve canım kilo verirken insan yanına destek istiyor zaten:34:

günlükk canım günlükkk sana ilgi gösteremeyincekkk morallerim bozuluuuuuu:(((( aman ben bu internetin internet olmayıncak giremiyorum napiimmm :(((

Selam ben de 132 kilodan 112 kiloya düştüm ve şu anda 23 nisana kadar 10 kilo daha vermek için iddiaya girdim ama daha fazla vermekte istiyorum tabi ki ;)
Sabahları yüzüyorum
Bugün sabaha nesfitle kahvaltı ettim ara öğün olarak 11de leblebi yedim bir avuç öğlen sulu köfte ve yoğurt yedim ikindi vaktinde anasınıfı öğretmeniyim öğrenciler için yapılmış kekten 1 dilim yedim :) (bu bir kaçamak)
Yoldaşlık edeceğim en yakın kişi sensin hadi bakalım hergün yazalım ama ;)

nerelerdesin akşam menüm 1 kaşık süzme yoğurt kıvırcık salata ve yarım tabak kuru fasulye :) ben hazırladım gayet de heyecanlı ve keyifliydim bu arada ara öğünde yine 1 avuç leblebi yedim ;)

Back
X