2015 olmadan 50 kilo gitmiş olucakkk.!!!

evet bugün erken uyandım biraz enerjim düşük :P ama şimdi öğlen saatleri ve iyiyim sabah yine nesfit arada leblebi ve öğlen anasınıfının menüsünden kapuska makarna ve yoğurt yedim ölçülü bir şekilde ikindide biraz tavuk göğsü tatlısı da yiycem bu nasıl diyet derseniz ben ne zaman kendime katı diyet uyguladıysam tatlıyı tamamıyle hayatımdan çıkardıysam başarısız oldum bir de bol bol su içiyorum bu akşam bir doğum gününe davetliyim ordada dikkat edersem süper olacak ;) ha bir de eve dönünce çocukluk arkadaşlarım gelecek onlara ne ikram etsem yahu benim yememem lazım uff hadi bakalım :s

benim bi tanecik yeni yeni günlüğümmm bak gör sen ben neler başarıcam bak gör nasıl fit olucam....115ten 65e nasıl gelicem bak görrrrr gör sen :))) hadi bakalım yeni bir sayfa açalım hayatımıza kıskananlarda çatlasınnn oohhhhhh geçen sene eylülden bu yana 135 ten 115 e inen ben daha ne kadar kilo vericem baksınlar görsünler oh oh :D:D işte her ay not aldığım kilolarım tek başıma bu yolda yürümekten yoruldm belki dedim birkaç dayanakla daha iyi motive olurum oyüzden buraya kadınlar kulubune gelmeye karar verdim artık günlüğümü burda tutucam :)) evet kızlar şahit olunnn bakın nasıl zayıflayacağım :D

1 eylül 2013--135
1 ekim 2013--131
1 kasım 2013--126
1 aralık 2013--119
1 ocak 2014--115
1 şubat 2014--109 uda gördükkkk:)))))
1 mart 2014--????

tebrik ederim sizi:46:

Back