- 2 Ağustos 2015
- 52
- 28
- Konu Sahibi dbayraktar
Transfer sonrası belirtilerimizi paylaşalım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun sevgili arkadaşım. benim de 29 temmuzda tek embriyo transferim gerçekleşti. test günü olarak 7 agustos tarihini verdiler. kasığa iğne batması gibi durum bende de var. bu çoğu kişide oluyormuş, okuduklarım böyle...içerde bir çalışma var, sanırım bunu gösteriyor.
ooo çok güzel..inşallah bu da tutunur. ben clinon jel(progesteron takviyesi), estrofem ve folbiol kullanıyorum. inşallah tutunur bebişim.birde transfer sonrası ne kullanıyorsunuz?
aynen bende şu an crinone jel kullanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.ooo çok güzel..inşallah bu da tutunur. ben clinon jel(progesteron takviyesi), estrofem ve folbiol kullanıyorum. inşallah tutunur bebişim.
merhaba, siz hangi hastanede yaptırdınız, kaçıncı gün embriyosuydu, hayırlısı olsun inşallahMrh benimde sali transferim oldu ,hepimiz muradimiza ereriz insallah
Canım ben hamile miyim bilmiyorum ama göğüslerim şişti ve ağrıyor kasık ağrısı var bugün 9.güntransferi olan bayanlar belirtileriniz neler acaba?
Dondurulmuş embriyo transferini ilk kez yaşicam heycanlıyımm çok