2015 Temmuz Ayında Embriyo Transferi Yaptıranlar Buraya

Arkadaşlar, çarşamba günü ilk kez dondurulmuş embriyolarımızdan bir tanesi transfer edildi... Çok heyecanlıyım...Forumları okuyup duruyorum...Benim gibi bu anı yaşayanlarla, kader ortaklarımla ya da daha önce tüp bebek ile hamile kalmış ya da kalamamış olanlarımızla paylaşımlarda bulunsak...içimi ferahlatsanız....

29 temmuzda çift embirio transfer edildi ayın 10 unda test yapacağım
arada sağ kasığıma iğne batar gibi 2 saniyelik bi ağrı oluyor geçiyor o kadar

hayırlı olsun sevgili arkadaşım. benim de 29 temmuzda tek embriyo transferim gerçekleşti. test günü olarak 7 agustos tarihini verdiler. kasığa iğne batması gibi durum bende de var. bu çoğu kişide oluyormuş, okuduklarım böyle...içerde bir çalışma var, sanırım bunu gösteriyor.

hayırlı olsun sevgili arkadaşım. benim de 29 temmuzda tek embriyo transferim gerçekleşti. test günü olarak 7 agustos tarihini verdiler. kasığa iğne batması gibi durum bende de var. bu çoğu kişide oluyormuş, okuduklarım böyle...içerde bir çalışma var, sanırım bunu gösteriyor.

Teşekkür ederim sana da hayırlı olsun :)

hayırlı olsun arkadaşlar benim de çarşamba günü dondurulmuş embriyo transferim var, dua edelim birbirimize.
2012 yılında yaptırdığım tüp bebek tedavimden de bir oğlum var çok şükür, Rabbim iszlerede yaşatsın inşallah bu özel duyguyu, heo kasıklarım ağrırdı o zaman transfer sonrası bide çok et yemiştim :emir_bebek:

ooo çok güzel..inşallah bu da tutunur. ben clinon jel(progesteron takviyesi), estrofem ve folbiol kullanıyorum. inşallah tutunur bebişim.
aynen bende şu an crinone jel kullanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.
Tek yumurta mı transfer edildi size? bana öyle yapacaklar istemiyorlar iki tane koymayı yasak diyorlar ama ilkinde doktora yalvarmıştım 2 tane koymuşlardı biri tutmuştu :)

ne güzel, maşallah... lütfen destek olalım birbirimize...paylaştıkça rahatlıyoruz. benim ilk denemem, iki embriyo koyalım istedim yalnız bana da doktorlar tek embriyo yerleştirebiliriz dediler..yaşım 32. ısrar ettim başta, olmadı, sonra ısrar etmeyi kestim, ilerde bir şey olur, biz sizi uyarmıştık derler diye düşündüm. hayırlısını istedim Allahtan. hele bir taneyi kucağımıza alalım.

Benimki neredeyse 3 tane verilecekti Son anda vazgeçti embriyolog üçüz riskini göze almayalım dediler yaşım 25 ama rapora bi tane embriyo yazdılar

transferi olan bayanlar belirtileriniz neler acaba?
Dondurulmuş embriyo transferini ilk kez yaşicam heycanlıyımm çok

X