2015 Temmuz'a kadar ZAYIFLAMA GÜNLÜĞÜM

ilaydayareni

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
23
18
Herkese Merhabaa :))
Ben 16 yaşında lise 2 ye giden bir öğrenciyim.Senelerdir psikolojik sorunlardan dolayı yedim , içtim kısacası şiştikçe şiştim. Bu yüzden yeni bir ben olmaya karar verdim . Babamla ilk tanıştığım günden beri benimle dalga geçiyor ve ben yazları yurt dışına yanına gidiyorum.Bu yüzden temmuzun başına kadar vaktim var. Şu an boyum 176 kilom 91 . Lütfen bana günlük konusunda yardımcı olun :) bu sitede ilk sürekli konum bu olucak . Ve kesin kararlıyım .

Boyun çok iyi :nazar::nazar: bi kere güzel bi avantajın var kilo verince fıstık gibi olursun benim günlüğümü biraz karıştırsan sağlık bir şeyler bulabilirsin cnm

Kulanıcaksın umidini kaybetme :KK19:bak bn aralağın 2 sinde diyete başladım 83 kiloyla suan kaç kiloyum biliyormusun 69 :KK73: hiç bir zaman bn yapamıyorum bırakıcam bu diyeti demedim bozdum gene hiç bir şey olmamıs gibi devam ettim çünkü çok acılar yaşadım kilom yüzünden:KK43: çok kırıldım,incindim şimdi hedef 65 olmak beni incitenlerden hesap sorucam inşallah:KK11::KK11:

Ayy şu an olmak istediğim kilodasınız :KK16: Tebrikler bende küçüklüğümden beri çok incindim kırıldım ... :KK43:İstediğimiz kiloya ulaşıp hepsinin intikamını alalııım :KK51::KK11:

[QUOTECNN insanlar reni, post: 39898930, member: 594694"]Ayy şu an olmak istediğim kilodasınız :KK16: Tebrikler bende küçüklüğümden beri çok incindim kırıldım ... :KK43:İstediğimiz kiloya ulaşıp hepsinin intikamını alalııım :KK51::KK11:[/QUOTE]
Aynen cnm insanlar gerçekten çok acımasız ya başarıcaz,ya başarıcaz başka çare yooooook

Öhööm öhöm hastalıktan dolayı kilo vermişim günlükcüğüm :))
91.300 olarak yatıp 90.200 uyandım :anneadayı:Hoppa kahvaltıya geçerseeek diyetisyene giderken uyguladığım diyete devam etmeye karar verdim bir süre o yüzden
Sabah:
1 bardak şekersiz yeşil çay
1 kibrit kutusu kadar beyaz prynir (normalde iki kşbrit kutusu ama ben bir kutuyu kaşar olarak kullandım omlette :mad:)
2 yumurtadan yapılmış omlet annemle yarım bölüştük :p
5-6 adet siyahzeytinn
Domates salatalık falan filan heee birdeiki dilim organik ekmek yedim
ŞİŞTİM :KK68:
ARA da badem yedim 10 tane
Kesmedi gittim bir tanede elma yedim :KK20:
ama olsun ben kararlıyım günlükcüğüm olcek olcek bu sefer hadi öğle yemeğine görüşmek üzere ...:-):KK15::nazar:

Yaaa amaa günlük :KK43: Annem saolsun etinin 9 lu tarlarından almış böyle miniminnacık bişey gittim bir tane yedim :63: Ama kendimi rahatlatmak için en az 30 kere çiğnedim böylece başka bir tane daha yemedim :KK76::KK20:

YİNE BEEEN :)
üşendiğim için biraz geç giriyorum :KK42:
öğlen
4-5 adet ızgara köfte
koskoca bir kase salata ,(yağsız bol limonlu )
2 kaşık yoğurt
2 dilim organik ekmek
sonracığımaa başka ne yidimm heh evet bu kadardı
ara
normalde diyetisyenim öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında 2 tane ara öğünüm var ama bana çok geliyor
o yüzden saat 5 gibi falan yarım kivi yarım elma ve yarım portakal yedim :p:p
Akşam
Tavada soğanlı istiridye mantarı kavurduk
ekmek yemedm bu sefer çünkü çok doydum :KK8:
Sebze haşladık (brokoli havuç ve brüksel lahanası ,)
ve fırındada bir güzel kültür mantarı yaptık
sonra da salatalık salatası
Burdanda anlaşılabileceği gibi annişim ve ben tam bir mantar hastasıyızz :oops::oops:
Öhöööm gelelim nasıl geçtiği konusuna valla bugün çok güzel geçti aç hissetmedim canım tatlı çekmedi.Ama malesef şu gripten kurtulamadım :KK43::mad::KK61: O yüzden spor yalan oldu . :KK43:(

CNN OTE="ilaydayareni, post: 39917956, member: 594694"]Yeşil Çay ve su içtim bir de bol bol.[/QUOTE]
Cnm yeşil çaya sakın seker katma bitki çayları şekersiz içilir zaten

Günaydıııın Günlük
Bugün kahvaltıyı biraz geç yaptım
Sabah
mantarlı tek yumurtadan omlet( bir dilim kaşarlı)
2 dilim organik ekmek
5-6 tane zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
domates salatalık
Heee az kalsın unutuyordum kalkar kalkmaz bir bardak ılık suyun içine biraz limon sıktım metabolizmamın hızlanması için :KK72: Öğlen görüşmek üzere...

öğlen
Bugün biraz üşendim o yüzden iki tane kepekli sandviç ekmeğinden sandviç yaptım (hindi jambon ve kıvırcık salatadan )
1 bardak ayran

2.ara
1 paket diyet bisküvi
Akşam yemeği
Eveeet yine mantar (annem 1 kilo almış bozulmasın diye sabah akşam yiyoruz :KK15:)
mantarlı pilav 4 kaşık
Salata
Haşlanmış sebze 2 dilim ekmek
Günün özeti
Bugün yine güzel geçti ama. Öğlen. Saat 3 ten sonra bir tatlı krizi tuttu :KK43: evdede çikolata vardı bir parça y:oops::KK20:

X