2015 Temmuzda DOGUM YAPACAK ANNİŞLER

tgbgrsy

Rabbim ihmal degil imtihan eder
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
94
42
53
38
Merhaba Anne Adaylari 12+3 gunluk hamileyim...Birlikte fikir alisverisi yapip ayni mutluluklari paylasacak anne adaylari ile arkadas olmak isiyorum..Bana eslik edip yoldaslik edermisiniz

Merhaba Anne Adaylari 12+3 gunluk hamileyim...Birlikte fikir alisverisi yapip ayni mutluluklari paylasacak anne adaylari ile arkadas olmak isiyorum..Bana eslik edip yoldaslik edermisiniz
Vallahi canım aynı şekilde benimde sohbete arkadaşlga ihtiyacım var

Vallahi canım aynı şekilde benimde sohbete arkadaşlga ihtiyacım var
Cok memnun oldum canim ...Oncelikle saglikla yavrunu kucagina alirsin insallah...Benim ilk hamileligim...Dolayisiyla tecrubesizim...Swn bana gore daha kidemlisin...Aramizda bir hafta varmis...Birlikte burdan paylasimlarda bulunuruz..

Mesela seni hemn bogmak istemem ama bikac sorum olacak ☺Bulanti ve kusmalarin oldu mu? Hic kilo aldin mi?

Slm kızlar bende temmuz annesi olacağım allahım nasip ederse hepimize inşallah bende 13+1 oldu artık bugün bitti :) benim ikinci gebeliğim cumartesi 2 li test yaptırdım cuma sonuç alacağım sizlerde haberler nasıl?

Hosgeldin aramiza....Neguzel tecrubeli arkadaslar geliyir sansima.. Ben henuz yaptirmadim 13 ocak dr randevum..Senin nasil geciyor hamilelik..

Benim çok şükür hamilelik iyi gidiyor canım mide bulantısı olmadı bende biraz iştah açıldı :O 3 kilo aldım bile dikkat ediyorum bide :) senin nasıl gidiyor mide bulantısı oldumu kaç kilo aldın?

Günaydın kızlar ben ikili test yaptrmadım doktorum kesin sonuç vermiyo ultrasonda bakılması yeterlı olur dedigi içın yaptrmadm bulantlarm geçti 2 hafta oldu şükür bulantm olmadı 4 kilo aldım hepimiz saglıkla alrız yavrularmzı kucagmıza inş

Gunaydinnn arkadaslar..Benimde mide bulantim ve kusmam hic olmadi..Ayni sizin gibi istahim acildi...Kendime cok engel olmaya calisiyorum ama mumkun degil☺3kg aldim simdiden herkes ilk aylar kilo verilir sen aliyorsun diyor ama sizleri ornek gosterecegim ☺☺Sonucta her bunye bir degil..Cocuklarimiz saglikli olsunda kilo verilir

Ilk hamileliklerinizde cinsiyet kacinci haftalarda belli olmustu kizlar...Suan en buyuk sabirsizligim yavrumun cinsiyeti...Bu haftaya kadar merak bile etmiyordum..Ruyamda iki kere ust uste oglum olucagini gorunce buyuk bir bekleyis ve merak icinde buldum kendimi siz neler dusunup hissediyorsunuz??

Ben ogluma 75 le hamile kaldm 89 la dogum yaptm dogumdan sonra tekrar eski kiloma dönüm dogumdan sonra sut olsun diye bol bol yedm 85 oldum bebegm buyudukce kilo verdm 65 oldum şimdi kilo okadarda önemli degl bence alınırda verilirde yeterki azim olsun

Tatlm 11 haftada muhtemelen erkek dedler 20 de kesinleşti buna hiç bişey demedler 16 haftada gtcem bakalm bende meraktan geberiyorum ikinci bide daha merak edyo insan oglumda bu kadar degldm
Ilk hamileliklerinizde cinsiyet kacinci haftalarda belli olmustu kizlar...Suan en buyuk sabirsizligim yavrumun cinsiyeti...Bu haftaya kadar merak bile etmiyordum..Ruyamda iki kere ust uste oglum olucagini gorunce buyuk bir bekleyis ve merak icinde buldum kendimi siz neler dusunup hissediyorsunuz??

Rüyada erkek görenin kizı olurmuş derler çin takvimine baktmı ora ne diyo

Cin takviminde kiz yaziyor ☺ Ben ve esimde kiz olmasini istiyoruz ama erkek gorunce iste heyecana kapildim..13 Ocak Sali randevum var insallhhh belli olur Bu arada masallh soylemeden edemeyecegim kilo verme konusunda basarilisinSizinde belli olursa burdan hbrlesiriz artik

Slm kızlar benim ilk hamileliğimde 22 kilo aldım hiç dikkat etmedim oda aldı
Başını gitti 90 kiloyla doğum yaptım ve yıllarca veremedim sonra bebek düşünmeye başladık eşimle böyle olmaz dedim ve sıkı bir rejimle 1 yılda 64 kiloya indim ve bu kiloda hamile kaldım kızlar şimdi 67 yim ilk hamileliğim 16. Haftada belli olmuştu ama çok ara verdim ben kızlar oğlum 12 yaşında :)

allah gönlüne göre versin inşallah belli olur ögrenince haber et
Cin takviminde kiz yaziyor ☺ Ben ve esimde kiz olmasini istiyoruz ama erkek gorunce iste heyecana kapildim..13 Ocak Sali randevum var insallhhh belli olur Bu arada masallh soylemeden edemeyecegim kilo verme konusunda basarilisinSizinde belli olursa burdan hbrlesiriz artik

allah gönlüne göre versin inşallah belli olur ögrenince haber et

Slm kızlar benim ilk hamileliğimde 22 kilo aldım hiç dikkat etmedim oda aldı
Başını gitti 90 kiloyla doğum yaptım ve yıllarca veremedim sonra bebek düşünmeye başladık eşimle böyle olmaz dedim ve sıkı bir rejimle 1 yılda 64 kiloya indim ve bu kiloda hamile kaldım kızlar şimdi 67 yim ilk hamileliğim 16. Haftada belli olmuştu ama çok ara verdim ben kızlar oğlum 12 yaşında :)
allah bagşlasn arayı epey açmşsın hayırlısı olsun benim oglan 1 dkka oturmaz yerne bende peşndeym halyle özellikle bişey yapmadm zayflamak içn şimdi sil başdan tosun gbi olcam gene bu arada hangi şehirdesiniz

Evet benim biraz arası fazla oldu nasip böyleymis :) senin oğlan kaç yaşında? Ben Eskişehirde oturuyorum sen neredesin canım?

Sagolun kizlar tabi hbr veririm belli olunca...Ben istanbul da yasiyorum..

Back
X