Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi canım aynı şekilde benimde sohbete arkadaşlga ihtiyacım varMerhaba Anne Adaylari 12+3 gunluk hamileyim...Birlikte fikir alisverisi yapip ayni mutluluklari paylasacak anne adaylari ile arkadas olmak isiyorum..Bana eslik edip yoldaslik edermisiniz
Cok memnun oldum canim ...Oncelikle saglikla yavrunu kucagina alirsin insallah...Benim ilk hamileligim...Dolayisiyla tecrubesizim...Swn bana gore daha kidemlisin...Aramizda bir hafta varmis...Birlikte burdan paylasimlarda bulunuruz..Vallahi canım aynı şekilde benimde sohbete arkadaşlga ihtiyacım var
Ilk hamileliklerinizde cinsiyet kacinci haftalarda belli olmustu kizlar...Suan en buyuk sabirsizligim yavrumun cinsiyeti...Bu haftaya kadar merak bile etmiyordum..Ruyamda iki kere ust uste oglum olucagini gorunce buyuk bir bekleyis ve merak icinde buldum kendimi siz neler dusunup hissediyorsunuz??
Cin takviminde kiz yaziyor ☺ Ben ve esimde kiz olmasini istiyoruz ama erkek gorunce iste heyecana kapildim..13 Ocak Sali randevum var insallhhh belli olur Bu arada masallh soylemeden edemeyecegim kilo verme konusunda basarilisinSizinde belli olursa burdan hbrlesiriz artik
Cin takviminde kiz yaziyor ☺ Ben ve esimde kiz olmasini istiyoruz ama erkek gorunce iste heyecana kapildim..13 Ocak Sali randevum var insallhhh belli olur Bu arada masallh soylemeden edemeyecegim kilo verme konusunda basarilisinSizinde belli olursa burdan hbrlesiriz artik
allah bagşlasn arayı epey açmşsın hayırlısı olsun benim oglan 1 dkka oturmaz yerne bende peşndeym halyle özellikle bişey yapmadm zayflamak içn şimdi sil başdan tosun gbi olcam gene bu arada hangi şehirdesinizSlm kızlar benim ilk hamileliğimde 22 kilo aldım hiç dikkat etmedim oda aldı
Başını gitti 90 kiloyla doğum yaptım ve yıllarca veremedim sonra bebek düşünmeye başladık eşimle böyle olmaz dedim ve sıkı bir rejimle 1 yılda 64 kiloya indim ve bu kiloda hamile kaldım kızlar şimdi 67 yim ilk hamileliğim 16. Haftada belli olmuştu ama çok ara verdim ben kızlar oğlum 12 yaşında :)