2015 Yılı Temmuz Ayında Tüp Bebeğe başlayacak hanımlar!... Burada buluşalım

kuzununannesi

Oğlum doğdu kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
2.927
2.520
:KK43::KK43::KK43::KK43:Merhaba arkadaşlar. ben haziran sonunda adet olup temmuz ayında tedaviye başlayacağım benim gibi temmuz ayında tedaviye başlayan arkadaşları bekliyorum. 6 ay önce negatif bir sonucum oldu bu nedenle doktorum 6 ay ara vermemi ve 4 ay biesteron dhea kullanmamı istedi. bu süre haziranda bitiyor ve ben 4. tedavim için start vereceğim inşallah.

• RUMUZ ........PROBLEM............ SONUÇ
  • fsh13 ........... Erken rezerv azlığı............. Hüsran :KK43:
  • UMUTNUR ...........?.................................... :KK43:
  • AYSL42...................?.......................................:anneadayı:
  • toprakddeniz.....bilinemeyen infertive...........:anneadayı:
  • 8sevgi8.........azosperm............................ İĞNELERE DEVAM
  • whiterose00......sperm ve morfoloji boz.......Ignelere devam
  • izlerrr............. azosperm...................................23/07/2015 SONUÇ BEKLİYOR
  • sarojo......... endometriosis................... ...... :KK43:
  • sevdakusum........rezerv azlığı..............................adet bekliyor
  • sonumut............bilinmeyen.................... :KK43:
  • yade87..................?...................................12/07/15adet
  • arzm61.........sperm azlığı..........................adet bekliyor
  • largopen80...sperm azligi. ..................SONUC BEKLİYOR
  • Sabrımmm.............?......................................SONUC BEKLİYOR
  • Fatmustafa.............?.....................................:anneadayı:
  • Ebos......................?.....................................25/07/2015
  • Sepelem.................?..................................:KK43:
  • BuketAk38.............?................................SONUC BEKLİYOR
  • SİUPEL..................?...............................20/07/2015 OPU
  • gezginci1.................?...................................SONUÇ BEKLİYOR

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. ben haziran sonunda adet olup temmuz ayında tedaviye başlayacağım benim gibi temmuz ayında tedaviye başlayan arkadaşları bekliyorum. 6 ay önce negatif bir sonucum oldu bu nedenle doktorum 6 ay ara vermemi ve 4 ay biesteron dhea kullanmamı istedi. bu süre haziranda bitiyor ve ben 4. tedavim için start vereceğim inşallah.
merhaba....ben de temmuz mu ağustos mu diye düşünenlerdenim..pazartesi netleşir herhalde :) ama temmuzda başlamak istiyorum bebeğim hemencik gelsin diye...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

merhaba....ben de temmuz mu ağustos mu diye düşünenlerdenim..pazartesi netleşir herhalde :) ama temmuzda başlamak istiyorum bebeğim hemencik gelsin diye...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
benim mecburu temmuz oluyor canım çünkü doktorumun verdiği ilaç o zaman bitiyor ve adetle başlamam gerekiyor. hayırlısı Allahtan Rabbim nasip etsin inşallah. ilk denemen mi

benim mecburu temmuz oluyor canım çünkü doktorumun verdiği ilaç o zaman bitiyor ve adetle başlamam gerekiyor. hayırlısı Allahtan Rabbim nasip etsin inşallah. ilk denemen mi
evet ilk olacak....çok tedirginim....henüz doktorla bile görüşmedim kendimce zaman belirledim...Allah sonumuzu hayır etsin

Merhaba ben de 3 gune kadar adet olup tedaviye baslicam...Yani haziran sonu temmuz basi olacak islemlerim...sayfa cok sessiz gibi, zamanla hareketlenir... insallah herkese ugurlu gelir, hayirli haberler aliriz...:nazar::nazar:

Galiba Ramazan oldugu icin cok az kisi olucaz :110:...ben de ertelemeye calistim ama is durumum yuzunden biraz mecbur kaldim ramazanda yapmaya...

neyse biraz kendimden anlatyim, endometruosis hastasiyim, aralik sonu laparoskopi oldum, simdi de tup bebek denicez...Yarin ultrason kontrolu var, persembe de ilaclara baslicam insallah...:KK75:

Merhaba ben de 3 gune kadar adet olup tedaviye baslicam...Yani haziran sonu temmuz basi olacak islemlerim...sayfa cok sessiz gibi, zamanla hareketlenir... insallah herkese ugurlu gelir, hayirli haberler aliriz...:nazar::nazar:
benimde haziran sonu temmuz başı olacak. evet ramazan olduğu için çok kişi olacağını düşünmüyorum. bende doktorum dhea vermişti 4 ay kullan gel başlayalım demişti mecburen ramazana denk geldi ağustosa ertelemeyi düşündüm ama doktorum 2 ay daha ilaçlara devam etmen gerekir dedi. ilaç yan etkisi çok olan bir ilaç ve şimdiden yan etkileri rahatsız etmeye başladı bu nedenle tedaviye karar verdim hayırlısı 2 gün sonra adet olacağım bekliyorum.

Galiba Ramazan oldugu icin cok az kisi olucaz :110:...ben de ertelemeye calistim ama is durumum yuzunden biraz mecbur kaldim ramazanda yapmaya...

neyse biraz kendimden anlatyim, endometruosis hastasiyim, aralik sonu laparoskopi oldum, simdi de tup bebek denicez...Yarin ultrason kontrolu var, persembe de ilaclara baslicam insallah...:KK75:
adet oldun mu?endometruosis ne demek rahim duvarı ile ilgili mi? aynı zamanlarda başlayacağız benim de adete 2 gün var paslaşalım.

merhaba sayfanız hayırlı olsun bende temmuzun ortalarında başlamayı düşünüyorum hayırlısıyla. benim rezervim az.bende dhea kullanıyorum inşallah faydası olmuştur..

Kizlar bende dkontrol hapi kullaniyrm. Temmuzun ilk gunlerinde adet olucam. Yalbiz beni düşündüren 3gunluk bayram tatili. Ozaman kadar bitmezse nasil olacak. Hergun yda g7n asiri ultrasona girmek gerekli. Ya ozamana kadar bitmezse? Dr izne cikacak mi onuda arayip ogrenicem bu hafta. Kafamda bisuru soru

Merhaba, ben 1o gün önce tedaviye başkadım kısa protokol oldu. İlk 5.gün sonra 3.gün ve ertesi gün takip ettiler toplamda 3 kontrol oldu ve 2 gün sonra yumurtalar toplandı. Bende transferi Temmuzda düşünüyorum.

kızlar merhaba bende sizlerdenim :)
sizlere bir sorum var ben dün anestezili histeroskopi çekildim çük şükür bi sıkıntı yok 14 haziranda adet oldum dün film çekildim ve 2 temmuzda beni tekrar çağırdılar ama 2 temmuzda ben daha adet olmuyorum dolayısıyla adetin 3. günü olmuyor 21. günümde olmuyor 19. gün oluyor bana o gün ne yapacaklar iğnemi başlayacaklar ne yapacaklar merak ediyorum eğer beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba ben de endometriozis hastasıyım..bir gebelik yaşadınız sanırım? bende 5 aydır hiç gebelik oluşmadı çikolata kistime bağlıyordum ancak doktorlar tek taraflı oldğu için çok da etkili değil diyor bakalm

merhaba ben de endometriozis hastasıyım..bir gebelik yaşadınız sanırım? bende 5 aydır hiç gebelik oluşmadı çikolata kistime bağlıyordum ancak doktorlar tek taraflı oldğu için çok da etkili değil diyor bakalm

Merhaba canim, daha once bi kimyasal gebeligim var, malesef hic saglikli hamileligim olmadi....Aralik sonu laparoskopi oldum, cok sukur 2.5 cmlik kistim alindi, o da hamd olsun yumurtalikta degil de rahme yapisikti...Yumurtalikta olunca yumurtalar etkileye biliyor...KEsinlikle cikolata kistine bagliyabilirsin...bence tek ve cift olmasi degil kisinin bunyesinin nasil temki verdigi onemli...senin daha 5 ay olmus, insallah olusur canim...benim 4,5 sene oldu...endo hastasi oldugumu da aralikta ogrendim zaten...onun disinda hicbir sorunumuz yokmus...

benimde haziran sonu temmuz başı olacak. evet ramazan olduğu için çok kişi olacağını düşünmüyorum. bende doktorum dhea vermişti 4 ay kullan gel başlayalım demişti mecburen ramazana denk geldi ağustosa ertelemeyi düşündüm ama doktorum 2 ay daha ilaçlara devam etmen gerekir dedi. ilaç yan etkisi çok olan bir ilaç ve şimdiden yan etkileri rahatsız etmeye başladı bu nedenle tedaviye karar verdim hayırlısı 2 gün sonra adet olacağım bekliyorum.

adet oldun mu?endometruosis ne demek rahim duvarı ile ilgili mi? aynı zamanlarda başlayacağız benim de adete 2 gün var paslaşalım.

Canim endometriosis bi bagisiklik rahatsizligi olarak geciyor, rahim dokusunun karin boslugu veya rahim disinda buyumesi...aslinda bir cok bayanda rahim dokusu kan ve ya tupler araciligi ile rahim disina cikabiliyor ama bagisiklik sistemleri hucreleri taniyip kendi icinde buyumeden sindiriyor...ben de ise bagisik sistemim rahim hucresini tanimadigi icin sanki kanama olmus gibi uzerini kapatip durdurmaya caliyor, tabi uzerine kapatilan rahim hucresi de tiptki rahimde oldugu gibi her ay kandaki hormon degisimi ile adet oluyor, kan ise ayni kapali yerde hapsoluyor....

Neyse, kisacasi boyle bi hastalik ama cok sukur ameliyat oldum, benimki 2. asamaydi yani orta seviye...simdide tup bebege baslicam insallah...dogum kontrolu pazartesi biraktim, daha adet olmadim, herhalde yarin veya cuma olucam...bugun de doktor kontrolum vardi... hamd olsun hersey yolunda gidiyor...yarin 3gunluk microdose lupronla baslicam...cumartesi de gonal f300 ve menopour 150 ile devam edicem...muhtemelen senle takvimlerimiz benzeyecek canim...belki benim protokulum seninkinden bir kac gun uzun olabilir lupron kullanacagim icin...Allah yardimcimiz olsun insallah...:KK54: :emir_bebek::emir_bebek:

bu arada bende duzenli olmasada DHEA aldim bi sure, sanki bana faydasi oldu gibi ama cok da benim degilim tam yumurta sayisi netlesmeden...Insaalh sana da sifa olmustur...

Sayfanin hareketlenmesine sevindim, yeni gelen herseye merhabalar..insallah ramazan bereketi sayfamiza da yansir...bu arada ben 32 yasindayim, ikinci denemem...ilk trde bahcecideydi, negatifi aldim...simdi Arizonada denicem insallah(trde denedigime pisman oldum icin burada denemeye karar verdim...)...ozel bi sirkette caliyorum....Saglicak ve dua ile...:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar merhaba bende sizlerdenim :)
sizlere bir sorum var ben dün anestezili histeroskopi çekildim çük şükür bi sıkıntı yok 14 haziranda adet oldum dün film çekildim ve 2 temmuzda beni tekrar çağırdılar ama 2 temmuzda ben daha adet olmuyorum dolayısıyla adetin 3. günü olmuyor 21. günümde olmuyor 19. gün oluyor bana o gün ne yapacaklar iğnemi başlayacaklar ne yapacaklar merak ediyorum eğer beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
19.gun gonapeptyl igne baslanmisti bana dondurulmus tedavisinde.

Bende regl olmayı bekliyorm ilki duşukle sonuçlandı ikimcisi negatf inşallah bu sfer bebeğm olur galiba hatalı tedavi gordm duşuk yaptktan bir ay sonra dondurulmşlarla denendi aranızda benm gbi duşukten hemen sonra tedaviye başlayan oldumu rahim kendine gelmeden ikinciyi denedik olumsuz sonuç aldk iyice psikolojm bozuldu

X