• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

ben bugün girdim sınava.
ilk girişimde kazandım , çok şükür.

darısı isteyen gecemeyen herkesin başına..

Sınavdan hemen sonra belli oluyomu kazanılıp kazanılmadığı? Tebrikler buarada :)
evet cogu kişininkini komisyon geri getirdi zaten öyle olunca kalıyorsun direk.
ben kendim getirince hocama sordum geçtim mi diye evet dedi akşamada mesaj attılar zaten :)
sagol canım

slm kızlar.. bugündü yarındı haftaya önümüzdeki ay inşallah diye diye diyeeee 28 yaşına bastım :KK14:
hayat şartları bazı nedenler birtürlü hayallerinizi yaşama fırsatı vermiyor... en büyük hayallerimden biriydi araba kullanmak...çok şükür gördük bugünleri... :KK66:nasip kısmet bakalım bende bismillah dedim ve bugün kaydımı yaptırdım çok şükür... paşa paşa paraları yatırmak şöyle dursun, birde ehliyet almanın çok zorlaştığı döneme denk geldik :KK66:
neyse allah sıhhat versin de, inşallah bu sınavında altından kalkarız...
varmı benim gibi yeni başlayan, yada başlayacak olan??? sohbet muhabbet edelim, tavsiye fikir verelim...
:21:

bende warim canim.ekimde dersler baslicak hadi hayirlisi..araliktada sinav var.herkeslere kolay gelsin.ins geceriz hemen.calisanlar nasil calisionuz taktik alabilirim :)

Back
X