hadi bende gelim o zaman
öncelikle Allah kavuştursun canım ne zamana geliyo askerin
Bende varim bayanlar :) Allah kismet ederse mayista isteme ve nisan, ağustosta düğün düşünüyorum hadi bakalim :) desteklerimizi esirgemeyelim
benimde 22 kasim da isteme ve nisan bi arada yapilcak kismetse
tarih belli deil henüz yaza kismetse :)
hazirliklar basladimi sizlerde?
Merhaba kizlar bende araniza yeni katildm ocakta istrme soz olucak belki nisanla sozu bir yapicaz . Ben cok heycanliyim :)
Babam oyle istedi :) aslnda eylul veya agustosta olucakti :) cok sukur askerligini yapti .
21 yaşındaymHm hayırlısı olsn kaç yasindasin
Merhaba,
ben de asker yolu bekleyenlerdenim.. Ama çok şükür yedik askerliği, şafak 3 kaldı..
2015 sarkıtmadan istemeyi yapalım diyoruz ama hala kesinleştiremedik.. Kafam çok karışık
bende varım kızlar kısmetse. sevgilim 5 kasımda askere gidiyor. ben de üniversite son sınıftayım. ailem onaylarsa yazın bizde nişan istiyoruz sevgilimle
21 yaşındaym
Gorursunuz canim hic merak etme zaman geciyor. Benim kafam maddi durumlardan dolayi cok karisik. Borca girmeden bir seyleri halletmek istedim hep ama mumkun degil galiba. Cunku bir turlu birikmiyor para.. daha da uzatmak istemiyorum artik cunku onumuzde engel kalmadi artik kurulu duzen olsun istiyorum. Sanirim kredi cekip yapicaz nisani dugunu vs.Ne güzel bitirmişsiniz cnm bizde o günleri görürmüyüzbizde söyle olsn böyle olsn diye konuşuyoruz ama gelmeden kesinlestiremiyoruz tabi snn kafan niye karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?