2015e sağlıklı bir kiloyla girmek isteyen (75-85 kilolarinda) bir kac yoldaş ariyorum!

hayallerleyasiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
74
26
18
arkadaslar merhaba. kendime benimle birlikte yilbasina kadar azim edip devamli bir sekilde diyet yapacak samimi bir yoldas ariyorum. yakin cevremdeki arkadaslarimin kilolari bana yakin degil yakin olanlarida var ama onlarda memnunlar hallerinden ve diyetime eslik etmek istemiyorlar. ben daha fazla kilolu yasamak istemiyorum. daha önce de bu sitede bir topige yazdim ve cok tatli arkadaslar edindim ama malesef suan onlara ulasamiyorum ve kendime yeni bir topik acmak istedim. umarim rahatsizlik vermemisimdir.

kisaca kendimden bahsetmem gerekirse 27 yasindayim. normal kilom 58-60 arasi olurdu. kiloma dikkat eder aldigimi farkedince haftalik diyetler yapardim. evlenmeden önce cok radikal bir diyet yaptim ve 52 kiloya kadar düstüm ama malesef evlenip diyeti biraktiktan sonra cok kisa bir sürede 69a kadar ciktim. tam kendimi toparlamaya baslamisken hamile oldugumu ögrendim. doguma 97 kiloyla yani 28 kg fazlalikla girdim. bir ay sonra 90 kiloydum ve kendi cabalarimla yani diyet yaparak suan 81 kiloyum. yeni yila kadar mümkün oldugunca fazla kilo vermek istiyorum, en az 15 kilo cunki bu halimden hic memnun degilim. zaman akip gidiyor, cok gencim ve bu sekilde yasamak istemiyorum. mutsuz oldugumu hissediyorum, eve kapandim, disariya dahi cikmak gelmiyor artik icimden.

benim yasadiklarima benzer seyler yasiyanlar lütfen yazmaktan cekinmeyin. birbirimize destek olalim. eminim birlikte daha kolay ve keyifli gelecek bize kg vermek.

Kolay gelsin canım....
bende yeni doğum yaptım 2.5 ay oldu ve doğumdan sonra 84 iken 7 kilo aldım 91 oldum 1 ini geri verdim. günlük açtım burada kendime...
emziriyor musun

Tatlitambak merhaba canim. 5 ay emzirdim ama son 1 aydir emziremiyorum sutum gelmedigi icin. Dogumdan sonra aslinda kilolarim kendiliginden gidiyordu ama ben sutum olsun diye yedim. Bulgur pilavlari şerbetler yağli etler... ne denilirse yedim ve hem kilo vermem durmustu hemde kilo alip 90 olmustum senin gibi. Son iki aydir diyet yaparak 9 kilo verdim ama tek basina devam etmek cok zor, planima uymakta zorluk cekiyorum ve bir yoldas bularak devam etmek istiyorum.

Merhabalar,
Bende sizin gibi içime kapanıp dışarı bile çıkmak istemeyen biriyim. Bende yeni başladım diyete. 91,5 kilodan 75 e düştüm ve bende bu şekilde yaşamak istemiyorum. Eğer size de uyarsa bende sizinle birlikte burada yazarım. Dediğiniz gibi beraber diyet yapacak arkadaş olursa daha kolay olur gibi geliyor bana da.

Cuma zayıflama yarışmalarında kilona uygun kişiler var. 13. Takım kaptanıyım. Eğlenerek ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istersen beklerim takımımıza :KK66:

Iyi vermişsin yine canım 2 ayda 9 kilo böyle devam dersen güzel ilerlersin. Bakalım benim daha tam anlamıyla başlayalı bugün 3. Günüm
Oldu. Ben kendimde şunu farkettim ne zaman tatlı çikolata yesem benim sütüm azalıyor..
onları bırakıp suyu arttırınca sütüm çok arttı. Oğlum için bu şekil beslenmeye devam edeceğim. Tabi kendim için de

Bende 27 yaşında bir çocuk annesiyim canm .. 4 yaşında oğlum var. Bende 100 kilo ile doğuma girmiştim artk benimkiler doğum kilosu olmaktan çıktı tabiki :) boyum 1.70 hedefim 60 kilo olmak suan 70 kıloyum. Aldım bikaç gündür .. yani 10 kilo fazlam var 10 kiloyu verene kadar sana Yoldaş olabilirim.

tatlitambak senin yerinde olsam kendime biraz daha zaman verirdim canim cunki daha cok yeni annesin, mini minnacik bi bebegin var, kilo vermen eminim sutune de yansiyacaktir, o tarz bilgiler cok okumustum zamaninda... diyorum ya ben ilk 4 ay degil diyet yapmak tika basa yedim sutum olsun diye. pisman miyim hayir. bu zamanlarin kiymetini bil, yakin zamanda diyet yolu zaten görünür sana canim cunki kg vermek istiyorsun ciddi anlamda, bunu yazilarindan anlamak mumkun :) buarada bebisin erkek demek, ne kadar güzel. allah anali babali buyutsun arkadasim ve ben 9 kiloyu aslinda cok kisa bir sürede verdim tam 5 haftada hatta toplamda 12 kg vermistim ama 5 hafta diyet yaptiktan sonra diyeti biraktim ve tekrar dikkat ederek yemege basladim. biraktigim gibi 3 kilosu geldi. diyorum ya tekrar baslamak istiyorum ve senin gibi cici arkadaslarla :)

ladyline teklifin icin tesekkur ederim canim, göz aticam grubunuza birazdan, beni dikkate alman cok mutlu etti. umarim kendime göre arkadaslar edinip kendi ufacik grubumuzu kurariz. hemen hemen 5 kisi olsak yeter bize ama bulamazsam baska careler aramaga baslarim artik :)

bejafit tebrik ederim seni arkadasim, ne kadar güzel vermissin hemde diyete yeni baslamana ragmen! ne kadar surede verdin 15 kiloyu ve neler yaptin vermek icin, beni de bilgilendirir misin? 75 kilo suan benim ilk hedefim, daha sonra 70, 65 ve son olarak 60. ve elbette katilabilirsin hatta cok memnun olurum katilirsan, bana eslik edecek birine cok ihtiyacim var.

zordegil elbette canim, cok sevinirim. ben yilbasina kadar 65 kilo olmak, yani 15 kg vermek istiyorum. daha sonraki ve son olan hedefim ise 60 kg. 10 kilonu verene kadar birbirimize eslik edebiliriz. o zamana kadar 10 kg vermis olursam 70 kg olurum ve benim icin bu dunyalar kadar mutluluk demek :)

o halde 4 kisi olduk bile kizlar. tatlitambak, bejafit, zordegil ve ben :) bu kadar kisa surede kendime cici yoldaslar buldugum icin cok mutluyum ve yarin hemen basliyorum diyetime. bugun normal bir sekilde yerim. basladigimizda lütfen israrla devam edelim ve birbirimizi destekleyelim arkdaslar, pes etmek yok, ki baslayan yada diyet programina devam edenler zaten var aramizda.

zamaninda katildigim topige oradaki arkadasim ufak bir liste eklemisti diyet programina katilanlarin doldurmasi icin. hatirladigim kadariyla cok faydali bulmustum. ben ilk olarak dolduracagim. lütfen sizde doldurun ve haftada bir guncelliyelim listemizi.

yasim: 27
boyum: 1.70 m
baslangic kilom: 90 kg
suanki kilom: 81,50 kg
ilk hedefim: 75 kg
hedef kilom: 60 kg

benim tartilma gunum cumartesi kizlar ama isterseniz birlikte belirleyelim tartilma gunumuzu. bu sekilde her hafta o gun sabah ac karnina tartilir ve listemizi guncelleriz. lutfen sizlerde örenilerinizi benden esirgemeyin. hangi sekilde en iyi motive olacak ve kg vereceksek o sekilde yapalim. ben her öneriye acigim :)

Son düzenleme:
azim,heves ve başaılar dilerim canım bende 90 kiloydum 75e düştüm 1 yıl once hala 75im 75tim diyim 10gündür diyet ve spor yapıyorum.73.4 olmuşum ,sana ve diğer hatunlara yoldaş olmaya geldim ve arekadaşlığınıza ihtiyacım var benimde şimdiden hepimize bol şanslar :D

Yok ya 2 ay doya doya yedim. Hiç gözümde birsey kalmadı. Ilk kızım da 4 ay da 85 den 110 a çıkmıştım. Bunda daha dikkatli olmak istiyorum. Sağlıklı beslenerek Zayıflamak istiyorum. Iyi o zaman bende cumartesi sabah tartılıp yazarım. Pes etmek yok ama kızlar

O zaman yarın cumartesi herkes sabah tartılıp yazsın hem birbirimizin zayıfladığını görünce Şevke geliriz. Hem takip etmemiz kolay olur.

bejafit tebrik ederim seni arkadasim, ne kadar güzel vermissin hemde diyete yeni baslamana ragmen! ne kadar surede verdin 15 kiloyu ve neler yaptin vermek icin, beni de bilgilendirir misin? 75 kilo suan benim ilk hedefim, daha sonra 70, 65 ve son olarak 60. ve elbette katilabilirsin hatta cok memnun olurum katilirsan, bana eslik edecek birine cok ihtiyacim var.

Selamlar,
Ben kalori sayarak 2-2,5 ay gibi bir sürede verdim. Şimdi az yemeye çalışıyorum ki biraz midem küçülsün, ama tekrar kalori sayımına başlıyacağım. Günlük 1000 kalori alıyordum, daha doğrusu 1200 kaloriydi ama sonrlara doğru 1000 e düşürdüm. Tabii aynı zamanda günlük karbonhidrat, protein, yağ oranlarını da hesaplayıp onları da geçmemeye çalışıyordum.

zamaninda katildigim topige oradaki arkadasim ufak bir liste eklemisti diyet programina katilanlarin doldurmasi icin. hatirladigim kadariyla cok faydali bulmustum. ben ilk olarak dolduracagim. lütfen sizde doldurun ve haftada bir guncelliyelim listemizi.

yasim: 27
boyum: 1.70 m
baslangic kilom: 90 kg
suanki kilom: 81,50 kg
ilk hedefim: 75 kg
hedef kilom: 60 kg

benim tartilma gunum cumartesi kizlar ama isterseniz birlikte belirleyelim tartilma gunumuzu. bu sekilde her hafta o gun sabah ac karnina tartilir ve listemizi guncelleriz. lutfen sizlerde örenilerinizi benden esirgemeyin. hangi sekilde en iyi motive olacak ve kg vereceksek o sekilde yapalim. ben her öneriye acigim :)

Ben normalde Pazartesileri tartılıyorum, sebebi de haftasonları rahatlayıp gevşememek. Pazartesi olunca haftasonu daha dikkatli oluyorum. Ama Cumartesi derseniz bende uyum sağlarım tabii ki =)

Dolduruyum hemen;

Yaşım: 31
Boyum: 1.60 m
Baslangıç kilom: 91,5 kg
Şuanki kilom: 75 kg
İlk hedefim: 65 kg
Hedef kilom: 55 kg

Herkese iyi bayramlar kızlar... Bugün bütün aile birarada kahvaltı yaptık. Bize gelindigi için tartılmaya zamanım hiç olmadı. Mutfak tan çıkamadım. Yarın sabah yazarım artık.
Yaşım 27
boyum 171 cm
başlangıç kilom 91.0
şimdiki kilom yarın yazacam
ilk hedef 80
son hedef 68

harika arkadaslar. tatlitambak, bejafit o halde bugunden itibaren baslamis bulunuyoruz :) haftaya cumartesi gününü simdiden büyük bir sabirsizlikla bekliyorum. buarada hepiniz kurban bayrami mübarek olsun! tatlilardan yememek icin cok zorlaniyorum ama sabredicem ;)

harika arkadaslar. tatlitambak, bejafit o halde bugunden itibaren baslamis bulunuyoruz :) haftaya cumartesi gününü simdiden büyük bir sabirsizlikla bekliyorum. buarada hepiniz kurban bayrami mübarek olsun! tatlilardan yememek icin cok zorlaniyorum ama sabredicem :KK66:

Merhaba,
Öncelikle bayramınız mutlu olsun.
Bende heyecanlandım Cumartesi günü için =)
Ben bugün ufak bir tane baklava attım ağzıma, çünkü biliyorum tadımlık yemesem bugün olmasa da yarın diğer gün kriz gelir ve bir ton yerim. En azından böylece nefsimi köreltmiş oldum.

Ben ilk gün olmasından dolayı kendimi sıkma yedim. Cunku 5 senelik evliyim ilk defa bir bayramımı evde ailemin yanında geçiriyorum.
Yarın tekrar eski düzene devam kızlar... ekmek te yine kısım ama tatlı çık kısmadan. .
yarın itibarı ile ne yediysem yazacağım buraya ki utanayım biraz.

Merhaba arkadaşlar. ..
yaşım 27
boyum 1.70
Başlangıç kilom 70
ilk hedef kilom 65
hedef kilom 60
sevgiler saygilar :)

Back
X