2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

C A N O

Nirvana
Pro Üye
8 Haziran 2013
56.435
149.829
Slm kızlar :KK54:
Birgün bu başlık altında konuşma yapacağım hiç aklıma gelmezdi. Forumda görürdüm anneler bebek büyütüyor içim giderdi:KK16: Rabbime çok şükür bu zorlu süreçte bize evladimizi kucağımıza almayı nasip etti. :KK68:Her isteyene nasip etsin inşallah.
Şimdi oglum 23 günlük çıtır bir delikanlı:nazar::KK8: ama çok mızmız bir oğlan inatçı da anladigim kadari ile:-) ikizler burcu burdan taliplerine duyurulur:KK70:
Neyse şaka bi yana yol arkadaşlarım gelin birbirimize destek olalım:KK200::KK200::emir_bebek::emir_bebek::KK71:

Birgün bu başlık altında konuşma yapacağım hiç aklıma gelmezdi. Forumda görürdüm anneler bebek büyütüyor içim giderdi:KK16: Rabbime çok şükür bu zorlu süreçte bize evladimizi kucağımıza almayı nasip etti. :KK68:Her isteyene nasip etsin inşallah.
Şimdi oglum 23 günlük çıtır bir delikanlı:nazar::KK8: ama çok mızmız bir oğlan inatçı da anladigim kadari ile:-) ikizler burcu burdan taliplerine duyurulur:KK70:
Neyse şaka bi yana yol arkadaşlarım gelin birbirimize destek olalım:KK200::KK200::emir_bebek::emir_bebek::KK71:
Maşallah 23 günlük olmuş bile paşa..Çok tebrik ederim..
Cinsiyetimiz belli olur yakında kız ise talip olabiliriz çıp çıtır ,tap taze, körpecik delikanlına:KK48:

Maşallah 23 günlük olmuş bile paşa..Çok tebrik ederim..
Cinsiyetimiz belli olur yakında kız ise talip olabiliriz çıp çıtır ,tap taze, körpecik delikanlına:KK48:
Çok sağol canım teşekkür ederiz:KK68: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu sende bugünleri yasa inşallah. . Ne demek efenim cikilotomuzu çiçeğimimizi alır, damatligi giyer kapınızi calariz :KK70:

Çok sağol canım teşekkür ederiz:KK68: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu sende bugünleri yasa inşallah. . Ne demek efenim cikilotomuzu çiçeğimimizi alır, damatligi giyer kapınızi calariz :KK70:
Amin canım..Uzun ve zorlu bir süreçten sonra kucağında görmek paha biçilemez bir duygudur eminim...
Kuzuları şimdiden kertelim biz başka topiğin çıtır kızlarına ,oğlanlarına gözleri kaymasın:KK48:
Yerim onları ben:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın hep gülsün o güzel yüzleri:KK19:

Son düzenleme:
Amin canım..Uzun ve zorlu bir süreçten sonra kucağında görmek paha biçilemez bir duygudur eminim...
Kuzuları şimdiden kertelerim biz başka topiğin çıtır kızlarına ,oğlanlarına gözleri kaymasın:KK48:
Yerim onları ben:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın hep gülsün o güzel yüzleri:KK19:
Aynen canım hele ki dogumda görme Şansın olursa öyle tuhaf oluyorsun ki gerçekten bu benim mi diyesin geliyor. Ben hamile iken ultrasonda ki bebeğin benim olduğuna bile inanamazdim acaba önceki hastanın görüntüsü mü falan diye saçma sapan aklıma geldiği olurdu :-)kucağıma alınca hepsi geldi geçti.:KK68:

Kertme işine gelince fena fikir değil ama sen cinsiyetini öğren önce de bi yanlışlık olmasın:KK70::KK70::KK70:

Amin canım:KK68::KK68::KK68:

Çok şükür rabbim nasip etti:))) topiğe erkenden geliyimde tecrübelerinizden bişeyler kaçırmayımmm:))))))

Çok şükür rabbim nasip etti:))) topiğe erkenden geliyimde tecrübelerinizden bişeyler kaçırmayımmm:))))))
Hoş Geldin sefalar getirdin canım iyi yaptın. Şimdi den diyeyim uyu uyu uyu dogunca çok arayacaksin.:-) Gözlerim kızardı valla ağrıyor bu velet kucağa alisti besiginde uykuya dalmiyor meme ağzında olacak öyle uyuyor. Bol bol dinlen sen:KK66:

Hoş Geldin sefalar getirdin canım iyi yaptın. Şimdi den diyeyim uyu uyu uyu dogunca çok arayacaksin.:-) Gözlerim kızardı valla ağrıyor bu velet kucağa alisti besiginde uykuya dalmiyor meme ağzında olacak öyle uyuyor. Bol bol dinlen sen:KK66:
Ne zormuş son ay yaaa:))) uyuyamıyorumki yarım saate bi gözlerim açık... Zaten sağıma soluma dönmek için bile uyanmak zorundayım:KK70: 5 hamlede yön değiştiriyorum sonra yastıklarımı alıp yerleşmeye çalışıyorum... Kaç yastıkla yattıgımı bilmiyorum bile:KK70: sen nasılsın, anneliğe adapte olabildinmi? Lohusa sendromu felan olmadı dimi:KK8:

amin canım inşallah Allahım her isteyene nasip etsin.. benim minnak oğlum da zorlu bi geceden sonra omzunda uykuya daldı simdi yatağına yatırdım mışıl mışıl uyuyor çok şükür :KK200: anne olmak hayal gibiydi benim için ama şimdi gerçek oldu, ben ne iyilik yaptım ki bana nasip ettin anneliği Allahım diyorum sürekli.. ne kutsal, ne mucize, ne güzel bişeymiş, eksikliklerini göstermesin Rabbim.. burç konusuna gelince aynen canım bizde ikizleriz dediğimiz dedik :) ama hakknı yiyemem oğlum beni hiç yormuyor kuzum benim acıkınca, altını kirletince ağlıyor yoksa ,kuzu gibi maaşallah.. ama sorulacak dnşılacak çok şey var bu başlık çok iyi olmuş mervecim sık sık görüşürüz burdan artık:KK25:

Ne zormuş son ay yaaa:))) uyuyamıyorumki yarım saate bi gözlerim açık... Zaten sağıma soluma dönmek için bile uyanmak zorundayım:KK70: 5 hamlede yön değiştiriyorum sonra yastıklarımı alıp yerleşmeye çalışıyorum... Kaç yastıkla yattıgımı bilmiyorum bile:KK70: sen nasılsın, anneliğe adapte olabildinmi? Lohusa sendromu felan olmadı dimi:KK8:
Olacak o kadar bende uyuyamiyordum son zamanda gündüz 1 saat kestiriyordum en azından. Lohusalik iyi gidiyor bi usumek bir terlemek menepoza girmiş gibiyim sanki:KK12: eşimde grip oldu eve gelince maskeyle geziyor ayrı yatıyor oğlan babasının yerini kaptı bile:KK48:
amin canım inşallah Allahım her isteyene nasip etsin.. benim minnak oğlum da zorlu bi geceden sonra omzunda uykuya daldı simdi yatağına yatırdım mışıl mışıl uyuyor çok şükür :KK200: anne olmak hayal gibiydi benim için ama şimdi gerçek oldu, ben ne iyilik yaptım ki bana nasip ettin anneliği Allahım diyorum sürekli.. ne kutsal, ne mucize, ne güzel bişeymiş, eksikliklerini göstermesin Rabbim.. burç konusuna gelince aynen canım bizde ikizleriz dediğimiz dedik :) ama hakknı yiyemem oğlum beni hiç yormuyor kuzum benim acıkınca, altını kirletince ağlıyor yoksa ,kuzu gibi maaşallah.. ama sorulacak dnşılacak çok şey var bu başlık çok iyi olmuş mervecim sık sık görüşürüz burdan artık:KK25:
Maşallah filizcim :nazar:nazar değer zaten çocuğa en çok anne ve babasının nazar değermis bilgine:KK51: bende ikizler burcuyum doğum günüm 5 haziran oglanda 3 :21: 4 ünde buluşuruz:KK70: ikizler erkeği genelde çapkın oluyor benim oğlanda mavi gözlü aynı bana benziyor :KK70:ilerde kızlarla başımı derde sokar diye korkmuyor değilim :KK70: şaka bi yana ne güzel şeymiş evlat. , evlat kokusu:KK68:

Yeni topigin hayırlı olsun hepimize uğur getirsin canım. Zaman bebekler olunca daha çabuk geçti sanki baksana ayları dolacak nerdeyse. Benimki de 25gunluk oldu. Yanımda ablam var o yüzden yalnız banyo yaptırmadim daha. Ama is başa düşünce yaparım heralde. Bi de kalça ultrasonu birinci ayında çekiliyor diye biliyorum 3-5 gün farketmiyor mu? bizim de haftaya perşembe asimiz.

Canimm ne guzel ne mutlu sana...
Oglusuna rabbim saglik uzun omur versin.
Esin ve yavrunla cokkk mutlu olun.
Insallah bende yavrumu kucagima alirim hayilisi ile ve saglikla.
Minik delikanliyi öp benim icin.ohhh mis kokusu geldi buraya kadar.
Cokk iyi bakin kendinize...opuyorum cnm

Slm herkese bende 2015 ilk ayinin annesiyim bebegim 5,5 aylik zor ama herseye degerrr canlar
Slm canım hoş geldin bebeğin büyümüş kocaman olmuş maşallah:nazar::KK54:
Yeni topigin hayırlı olsun hepimize uğur getirsin canım. Zaman bebekler olunca daha çabuk geçti sanki baksana ayları dolacak nerdeyse. Benimki de 25gunluk oldu. Yanımda ablam var o yüzden yalnız banyo yaptırmadim daha. Ama is başa düşünce yaparım heralde. Bi de kalça ultrasonu birinci ayında çekiliyor diye biliyorum 3-5 gün farketmiyor mu? bizim de haftaya perşembe asimiz.
Hoş Geldin canım o zamn 25 günlük oluyor demek ki bi sorun olmuyor :KK64: is başa düşünce öğrendim artık kendim yıkıyor um bebeğimi:21:
Canimm ne guzel ne mutlu sana...
Oglusuna rabbim saglik uzun omur versin.
Esin ve yavrunla cokkk mutlu olun.
Insallah bende yavrumu kucagima alirim hayilisi ile ve saglikla.
Minik delikanliyi öp benim icin.ohhh mis kokusu geldi buraya kadar.
Cokk iyi bakin kendinize...opuyorum cnm
Sağol canım benim optumm kokladim ohhhh :KK15: sende kendine iyi bak rabbim sanada yaşatsın bu ggunleriii:KK68:

X