2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Laboquick ten memnun herkes genellikle başka da isim bilmiyorum zaten Erken gebelik testi olarak da predictor olması lazım aynurcm

Evet laboquick de iyidir. Ben ovulasyon testlerini kullanıyorum. İyi bence.

Hmm peki bende erken gebelik testi mi alayim yada herangi bir gebelik testimi alsam bilemedim

Onu ben de bilemedim. Bu sitede yeni bir şey de öğrendim. ovulasyon testi yaparsanız o da bu zamanda çift çizgi verirse hamile olduğunuza delaletmiş. Var mı elinizde?

Bn sanrm adet olucam beyaz akıntım var ve kasıklarım şiş sanki umudum tükeniyor

İste bu resim moral bozuklugumun ne yapacagimi bilmeyisimin ispatı. Kiloyla alınmış soğan ve havucu saymiyorum bir de. Sol bastan testere disli aslan pencesi-hayit tohumu-civanpercemi- incir. Hangi birini ne zmn yapacagim bilmiyorum her birini ayri ayri denemek aylari bulur. Peki benim o kadar sabrim var mi?

Eklentiler

• image.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 52
Canım benim ya Rabbim uğraşlarının mükafatını tez zamanda hayırlısı ile versin inşaAllah

Kızlar hiç denemedim ilk kez erken gebelik testi yapsam diye düşünüyorum. Doğru sonuç verirmi? en iyisi hangisidir? Adet döngüm 35 fln 29.gündeyim alırsam yatın sabah yaparım

İnofoliki de unutmusum tabi ya bi de o var
Canım benim çok tatlısın beynimin resme dökülmüş hali bnde infolik bugün aldım diğerlerinde alacaktım ama nereden başlayacağımı bilemedim bi sorun yok dediler ne yapım ben ya bişey de bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…