- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
İncir kuru yapsana yumurta tembelligi için iyiyim çok şükür ben de pazartesi 3.gün Dr a gittim hormonlar a bakıldı Dr bir sıkıntı yok dedi ama sanırım e2 biraz yüksek 187 çıkmış. Onun dışında bugün ilk defa ovu testine başladım daha adetin 5.günü ama işte merak ettim belki bunda olsun bir çift çizgi görürüm diye oda silik bi çizgi çıktıIyiyim canim yumurta tembelligi cikti canim ya onu taktim biraz kafaya.. Sen nasilsin
Bence sen de eşinle başla canım benim. Eğer mümkün değilse sabah kalkıp güzel bi kahve iç sonra tak atkini bereni kulakliklari da geçir kulağına aç güzel bi müzik tempolu yürü eve gelince de mis gibi duşunu alıp kahvaltını yap. Bak nasıl iyi gelecekbende çok ayrı kaldım spordan eşim başlıcakmış ama sadece kardiyo yapacağım sen gelme diyip duruyor2016 başında birlikte gittik biraz aletle çalışıp gerisinde plates yapıyordum... evde de yapabilirim ama ortam olmayınca olmuyor
Bence sen de eşinle başla canım benim. Eğer mümkün değilse sabah kalkıp güzel bi kahve iç sonra tak atkini bereni kulakliklari da geçir kulağına aç güzel bi müzik tempolu yürü eve gelince de mis gibi duşunu alıp kahvaltını yap. Bak nasıl iyi gelecek
187 miİncir kuru yapsana yumurta tembelligi için iyiyim çok şükür ben de pazartesi 3.gün Dr a gittim hormonlar a bakıldı Dr bir sıkıntı yok dedi ama sanırım e2 biraz yüksek 187 çıkmış. Onun dışında bugün ilk defa ovu testine başladım daha adetin 5.günü ama işte merak ettim belki bunda olsun bir çift çizgi görürüm diye oda silik bi çizgi çıktı
@kütüphanekedisi ve diğer arkadaşlar elimde gebelik testi olmadığı için adete 3 gün kala ovulasyon testi yaptım sizce umut var mı yok mu???
Siz kaçıncı ayınızda hamile olmuş oldunuz canım @Emineeemm @kutuphanekedisi
Canım benim daha koyuydu. İki çizgi de aynı koyuluktaydı hemen hemen. Ama sen bir ki gün daha yap belki koyulaşamaya devam eder
11. ayımda canım
Kanda düşükse testte çıkmayabilir canım.Kızlar merhaba benim bat 2 gun geçti. 5 gün önce evde test yapmıştım negatif çıktı anlayamadım neden böyle oldu ki
Canım ovulasyon testi varsa evde bi deneseneKızlar merhaba benim bat 2 gun geçti. 5 gün önce evde test yapmıştım negatif çıktı anlayamadım neden böyle oldu ki
Valla bence güzel fikir o da hareket berekettir:)pazar hariç bu dediğini yapamam ki.. akşam eve gelince anca odada bir iki hareket yapıp (karın kasları ve bacaklar için ) sonra ter dökerim ip atlamayıp kardiyo yaparım sonra salatamı yerim
hahaha aynenpazar hariç bu dediğini yapamam ki.. akşam eve gelince anca odada bir iki hareket yapıp (karın kasları ve bacaklar için ) sonra ter dökerim ip atlamayıp kardiyo yaparım sonra salatamı yerim
az daha bekle :) testini yeniledin mi bu aradaKızlar merhaba benim bat 2 gun geçti. 5 gün önce evde test yapmıştım negatif çıktı anlayamadım neden böyle oldu ki
sahil dediğin karataş sahili mihahaha aynenbiz çalışan bayanlar olarak ancak bunu pazar yapabiliriz ondada kendi adıma konuşuyorum gelen giden olmazsa ama senelik izinde yapacağım eşimde izinli olursa sahilde gidip yürüyeceğim valla, imrendim
Hamile isen bile testte çıkmama ihtimali var miKanda düşükse testte çıkmayabilir canım.
Yok malesef ama Nye boyle ki. Birde hamileysen bile testte cikmama durumu olur muCanım ovulasyon testi varsa evde bi denesene
var benim 6 gün kala kanda çıkmıştı ama hala idrarda görünmüyordu.. ama regl geçtikten sonra genelde görünüyor çok nadir görünmemesi...Hamile isen bile testte çıkmama ihtimali var mi
Yok yapmadim beklesem mi napsamaz daha bekle :) testini yeniledin mi bu arada
her yer olabilir :) Zalim eşimin vicdanına bağlı :)sahil dediğin karataş sahili mi
Ama umudum hiç yokvar benim 6 gün kala kanda çıkmıştı ama hala idrarda görünmüyordu.. ama regl geçtikten sonra genelde görünüyor çok nadir görünmemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?