Medical Park'a giden tanıdıklarım da var canımbende yakınlardayım :) ayın 13ünde batıkentte medical park hastanesine başlıcam inşallah bakalım. varmı başka hastane önerisi olan :) sohpete daldım ama yakın görünce dayanamadım :)
Medical park hastenesini dene bakalım nasıl canım inş hamile kalabilirsek giderizbende yakınlardayım :) ayın 13ünde batıkentte medical park hastanesine başlıcam inşallah bakalım. varmı başka hastane önerisi olan :) sohpete daldım ama yakın görünce dayanamadım :)
Hay maşallah bune yahumedical park pek pahalı :) doğum 5 bin:)
amaaaaaaaaaaaa güzel haberrrrrr
Yenimahalle belediyesi halk kart diye bir şey çıkardı medical park anlaşması var yüzde 10 indirim yapıyorlar
bir de Ortadoğu hastanesi dene doğum 2 bin :)
Hay maşallah bune yahu
Canım ben spora başladığım ay hamile kaldım çünkü aklıma hiç gelmiyordu pilates kondisyon bisikleti falan yapıyordum adete bi kaç gün kala pilates topunun üzerinde yuvarlanıyordum düşün :))) ama boş gebelikmiş ve kürtaj oldum şimdi tekrar spora başlıyorum inş birde elma çayı var daha önce yapanlardan da duydum ona başladım çok şükür bebek de ne zaman isterse o zaman gelsinKuzu bence spora başla. Zayıflama konusunda yardımcı olabilirim sana. Ne yemelisin ne hareketler yapmalısın gibi.Hem de müthiş kafan dagilir. Herkes spor yapsiin mutluluk hormonları salgılansın bol bol :))
Yok canım yok bence ve artık bu konuyu düşünmek istemiyorum çok üzülüyorumHele günün geçsin inşallah vardır
halk kart ne oluyo nasıl çıkarılıyo ilgimi çekti bak :)) evet fiyatlar uçuk biraz ama eşim orası olsun diye tutturdumedical park pek pahalı :) doğum 5 bin:)
amaaaaaaaaaaaa güzel haberrrrrr
Yenimahalle belediyesi halk kart diye bir şey çıkardı medical park anlaşması var yüzde 10 indirim yapıyorlar
bir de Ortadoğu hastanesi dene doğum 2 bin :)
amin canım inşallahhhh :)Medical Park'a giden tanıdıklarım da var canımİnşallah iyi olur senin için
o zaman deneyimlerimi yazarım inşallah sende en yakın zamanda hastane arama telaşına düşersin bebişin için en iyisi olması için :))Medical park hastenesini dene bakalım nasıl canım inş hamile kalabilirsek gideriz
Valla sancını mı azaltıyormuş hiç bir halt Yok özel odaları süslü püslü tek marifet bu .bizim gelin 8 milyar verdi Doğum için yazık değil mi ya ..Konum var benim ankara özel hastaneler diye bi bak uçmuş hastaneler altından aletler kullanıyorlar sanırım :)
Amin canım inşallah hayırlısıylao zaman deneyimlerimi yazarım inşallah sende en yakın zamanda hastane arama telaşına düşersin bebişin için en iyisi olması için :))
Canım sen yarın direk kan testine gitsene her şey çıkar ortayaKızlar şimdi şöyle bişi dicem walla bıktırdim sizi de ama gecen hafta ilişki olmuştu ben yumurtlama gecti diyordum sonra kadin dogumcu ben adet olcam diyince yoo en az 10 gun var daha demisti geç dollenme olmuş olabilir mi o zamandan hala adet olmadım ve bu hafta daha 1 hafta olmuş oluyor ondan çıkmamış olabilir mi testte de Ayy kızlar walla düşün düşün cildircam
halk kart ne oluyo nasıl çıkarılıyo ilgimi çekti bak :)) evet fiyatlar uçuk biraz ama eşim orası olsun diye tutturdu
Kızlar şimdi şöyle bişi dicem walla bıktırdim sizi de ama gecen hafta ilişki olmuştu ben yumurtlama gecti diyordum sonra kadin dogumcu ben adet olcam diyince yoo en az 10 gun var daha demisti geç dollenme olmuş olabilir mi o zamandan hala adet olmadım ve bu hafta daha 1 hafta olmuş oluyor ondan çıkmamış olabilir mi testte de Ayy kızlar walla düşün düşün cildircam
Valla sancını mı azaltıyormuş hiç bir halt Yok özel odaları süslü püslü tek marifet bu .bizim gelin 8 milyar verdi Doğum için yazık değil mi ya ..
Valla ben kadin doğumcunun Yooo daha var lafına pek itibar etmiyorum
Bi arkadasa bugün yarın olursun dedi kız o ay hamile ydi 9 ay olmadı
Sen normal adet olmayı beklediğin günü esas al. Gecikme varsa test yoksa bekle
Yesacim salı yapıldı kan tahlili 1.20 çıktı yani negatif bugün gecikmenin 2.günü ki 7 aydır falan günü güne geliyordu bugün adet olmadım diyince doktor o zaman bekle ilaç falan kullanma belli olmaz dedi o günde doktor daha 10 gün var gibi görünüyor dediği için aklıma düştü en umutsuz olduğum ay yine düşüncede buldum kendimi yok beklicem artık toplam 1 haftayı bulmadan gecikme test faln yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?