- 26 Temmuz 2016
- 116
- 116
- 18
- 40
Bende HSG'de 3. ayımdaydım bu ayHadi darısı başına o halde :))
çok güzelmiş söz:)O da olur be bacım :) Doğacak bir can varsa benden vakti gelir elbet, ama bugün ama yarın. Karar mercii hangi günü belirlediyse o gün olur, bizi aşan mevzular... Vakti gelmeden attığın tohum boy vermez, sabah akşam bak toprağa istersen, sen bakiyorsun diye yeserivermez :) Zamanından önce hiçbir şey olmaz.
Hamile olmayasın canım :)kızlar baş ağrısı ve kasık ağrısından mide bulantısında ölmek üzereyimsanırım fena üşüttüm beni bu soğuklar mafetti
@laracraft kızçe nerelerdesin?
benimde ilk aklıma nedense o geldi :) allahım kafayı yiyoruz sanırımHamile olmayasın canım :)
Bu gece rüyamdada. Güya hamileymişim ayağı düştü içimden ve adet oldum zaten. Eminim hamile kalıp kaybetmek daha da zordur. Allah sabır versin
Hamile olmayasın canım :)
Aynen canım. Elbet gelecek elimizde olan bişey değil Allah büyük o isteyince olur ancakcanım ya ben rüyalara çok inanıyorum yani burda konuşupta etkilenip gördüğümüz rüyalar değil yani... ben kimyasal geçirdiğimde 2. kere kan değerim arttığından sonra rüyamda yine kan veriyordum değerim düşük çıkıyordu ben bağırıyor çağırıyordum artması lazım nasıl olur diye.. tabi tersine yormuştum yükselecek değerim heralde diye. sonrada düşük yapmadan önceki akşamda rüyamda bebeğim resmen veda etti bana sonra kan pıhtısı geldi ertesi sabahta regl oldum kan değerim düşmüş vs..
valla ben nedense hiç ihtimal vermiyorum.. gerçi kötü düşünmeyeyim kırmızılar görmedikçe umut vardır
Yaziyo valla kafam karışık. . Biraz da çok mu üstüne düşüyorum acaba demeye başladım. Buraya girmek bile gereksiz bi stres yaratıyor üstümde. Hiç girmesem daha iyi olacak belki deBana yolla :) araştır bak yazıyo internette
Aynen bana da öyle geliyo.Yaziyo valla kafam karışık. . Biraz da çok mu üstüne düşüyorum acaba demeye başladım. Buraya girmek bile gereksiz bi stres yaratıyor üstümde. Hiç girmesem daha iyi olacak belki de
İnsaAllah yaBende HSG'de 3. ayımdaydım bu ayHadi darısı başına o halde :))
hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umut2 gün pembe ve kahve akıntının ardından bugün regl oldum kırmızıyı gördüm bu ay bitti.Bi daha ki Bat 7 Şubat hayırlısı
2 hamilemiz var güzel açılış yaptılar @kutuphanekedisi ve@yesa1 canımmmmmgeçen gün bana yazmıştın ama bu aralar çok yoğun çalıştığımdan konuşamadık kusura bakma. seni de diğer kızları da çok özledim. nasıl gidiyor? bizim kızlardan hamile haberi var mı?
Yeni canim ocagin ilk haftasinda sevindirdiler bizişaka yapıyorsunnnnnn
Emineeemm ve @kutuphanekedisi hamile mi?
çoook sevindim yemin ederim.
yeni mi kaç haftalıklar?
inşallah canım herşey gönlünce olsunBen yeni üyeyım yorumlarınizi yeni okudum bencede yerleşme kanaması olabilir dikkat et yorma kendini. Ve bende hamile kalmayi çok istiyorum inşallah bu ay hepimiz güzel haberler aliriz
Yavru hamile belirtileri çoğalıyor gibikızlar baş ağrısı ve kasık ağrısından mide bulantısında ölmek üzereyimsanırım fena üşüttüm beni bu soğuklar mafetti
@laracraft kızçe nerelerdesin?
Hayırlısı olsun kuzum elbette inşO da olur be bacım :) Doğacak bir can varsa benden vakti gelir elbet, ama bugün ama yarın. Karar mercii hangi günü belirlediyse o gün olur, bizi aşan mevzular... Vakti gelmeden attığın tohum boy vermez, sabah akşam bak toprağa istersen, sen bakiyorsun diye yeserivermez :) Zamanından önce hiçbir şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?