2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar bugün yaptığım ovulasyon testlerini gönderiyorum üstteki yeni alttakini saat 1 de yaptım ben çok bi fark göremedim. Yani sabah gelişip pik atmadan aksama catlayabikir mi? Bu arada saat 4 te yaptım ikindi gibi oda böyle çıktı yani pik atsa 3 testten birinde görürdüm değil mi ? Bi fikir verin kizlar bir garip oblomov deniz_ve_mehtap L laracraft Kontes001 karlar-kralicesi

Eklentiler

• IMG-20170115-WA0004.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 37
Pik olmamis
Pik olmamis canim... dongunun kacinci gunundesin

Selam kızlar benım bat 3 gün geçti bugün dahıl 30 kasımda rahım filmi cektırdım normalde gecıkmez adetım ama 2 gündür sankı olacakmışım gibi agrım var ama olmadım göğüslerımde hassasiyet fazlasıyla var bilmiyorum ınsallah hamıleyımdır Yarın test yapıcam

Bence de 2 gün sonra falan çalar gibi. Takiptesin zaten. Sıkıntı olmaz yakalarsin diye düşünüyorum canim.

Ayyy inşallah hamilesindir. Güzel haberlerini bekliyoruz

canım yumurtlamanı 6 gün geçtiyse hamile olabilme ihtimalin var regline kaç gün kaldı güzel çıkmış

Kızlar birşey sormak istiyorum..

Birkaç gündür süt gibi akıntım var lavaboda görüyorum hep, tedirgin oldum sizce neden olabilir bata 3 gün var..

bir garip oblomov

süt gibi akıntı pıhtı şeklinde değilse sorun yok canım

canım daha var 10. günden sonra açılabilir çatladı diye korkma benimde hep böyle oluyor

kızlar günaydın sabah erken gebelik testi yaptım sonuç negatifzaten kasık ağrım vs kalmadı dün yorulunca biraz ağrıdı sanırım o şiddetli ağrılar üşütme kaynaklıydı. yarın dişçide randevum var şu dişlerimi halledeyim başıma bela olacak yoksa özele gidicem devlette halledemedim çünkü.. eşimle problemlerimiz olduğu için bebek konusuna bu sefer ciddi ara veriyorum ve iyi ki hamile kalmadım içim rahat olmayacaktı çünkü.. Kurdan olduğum Allah'ım her şeyin zamanını ayarlıyorsizlerde inşallah en kısa zamanda güzel haberleri verirsiniz. Kendinize iyi bakın kızlar. ben kitap ve dua topiklerin de olurum

Aynen canım bende takmıyorum artık olacağı varsa oluyo zaten. Kendine iyi bak.

Bende 55.5 gibiyim canım 52-53 olsam yeter bende spor yapıyorum ama yemeyi durduramıyorum canım şöyle fit bir anne olmak istiyorum onun için çaba harcıyorum hoş dha anne olduğumuz falan yok ama nasip

Benimde 1.60 boyum 52 kiloyum. Sadece 2 kilo fazlam var. Çabuk kilo alıyorum ama veremiyorum :)

bende 1,61 kiloyum 52 ile 55 arası gidip geliyorum sabit kalmıyor kilom
Benim boyum 1,64 kilom 63 bende yemeden duramıyorum hamile kaldıktan sonra aldım öncesinde 61 geliyordum iyiydi şimdi vermek için geberiyorum resmen ama akşam olunca benim gözler dönüyor resmen yemekte yemek aklıma geliyor nasıl vericem bilmiyorum 57 olsam fıstık gibi olurum bi mucize bekliyorum iştahım kapansın diye dua ediyorum

günaydın, iyi haftalar, geçmiş olsun canımcığım tam 6 gün geçti sanırım yumurtlamadan ama hiç mi hiç umudum yok...inofolikten olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…