- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Koyulaşmış bayağı canım ilginç acaba bugünüde mi değerlendirsen miBakin bu...Eki Görüntüle 1939902
Bilemedim...Koyulaşmış bayağı canım ilginç acaba bugünüde mi değerlendirsen mi
Pik olmamis canim... dongunun kacinci gunundesinKızlar bugün yaptığım ovulasyon testlerini gönderiyorum üstteki yeni alttakini saat 1 de yaptım ben çok bi fark göremedim. Yani sabah gelişip pik atmadan aksama catlayabikir mi? Bu arada saat 4 te yaptım ikindi gibi oda böyle çıktı yani pik atsa 3 testten birinde görürdüm değil mi ? Bi fikir verin kizlarbir garip oblomov deniz_ve_mehtap L laracraft Kontes001 karlar-kralicesi
Canım ben 28 gunde bi oluyorum geçen ay 13. Gunde pik attı bu ay daha 10. Gündeyim ama bal çörek otu karışımı yaptım o erken yumurtlamaya sebep oluyo ama pik yok değil miPik olmamis
Pik olmamis canim... dongunun kacinci gunundesin
Kuzu daha olmamış bence 2 güne fln anca olurCanım ben 28 gunde bi oluyorum geçen ay 13. Gunde pik attı bu ay daha 10. Gündeyim ama bal çörek otu karışımı yaptım o erken yumurtlamaya sebep oluyo ama pik yok değil mi
Daha erken ama yakin gorunuyorCanım ben 28 gunde bi oluyorum geçen ay 13. Gunde pik attı bu ay daha 10. Gündeyim ama bal çörek otu karışımı yaptım o erken yumurtlamaya sebep oluyo ama pik yok değil mi
Bence de 2 gün sonra falan çalar gibi. Takiptesin zaten. Sıkıntı olmaz yakalarsin diye düşünüyorum canim.Kızlar bugün yaptığım ovulasyon testlerini gönderiyorum üstteki yeni alttakini saat 1 de yaptım ben çok bi fark göremedim. Yani sabah gelişip pik atmadan aksama catlayabikir mi? Bu arada saat 4 te yaptım ikindi gibi oda böyle çıktı yani pik atsa 3 testten birinde görürdüm değil mi ? Bi fikir verin kizlarbir garip oblomov deniz_ve_mehtap
L laracraftKontes001 karlar-kralicesi
Selam kızlar benım bat 3 gün geçti bugün dahıl 30 kasımda rahım filmi cektırdım normalde gecıkmez adetım ama 2 gündür sankı olacakmışım gibi agrım var ama olmadım göğüslerımde hassasiyet fazlasıyla var bilmiyorum ınsallah hamıleyımdır Yarın test yapıcam
İnşallah Can'ım ya yarın test yapıcam inşallah vardırAyyy inşallah hamilesindir. Güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım bende inşallah yakalarım diye düşünüyorum bakayım ne de olsa çatlasa bile 24 saat yaşıyor umarım tutturutum :)Bence de 2 gün sonra falan çalar gibi. Takiptesin zaten. Sıkıntı olmaz yakalarsin diye düşünüyorum canim.
Yarın olma ihtimali var canım ama takipteyim zaten yarın çatlasa bile akşam ilişki olursa yakalarım umarım :)) birde şu tahriş durumu olmasa iyi olacaktı ama katlancam artık mecburDaha erken ama yakin gorunuyor
Bakin bu...Eki Görüntüle 1939902
Kızlar birşey sormak istiyorum..
Birkaç gündür süt gibi akıntım var lavaboda görüyorum hep, tedirgin oldum sizce neden olabilir bata 3 gün var..
bir garip oblomov
Kızlar bugün yaptığım ovulasyon testlerini gönderiyorum üstteki yeni alttakini saat 1 de yaptım ben çok bi fark göremedim. Yani sabah gelişip pik atmadan aksama catlayabikir mi? Bu arada saat 4 te yaptım ikindi gibi oda böyle çıktı yani pik atsa 3 testten birinde görürdüm değil mi ? Bi fikir verin kizlarbir garip oblomov deniz_ve_mehtap L laracraft Kontes001 karlar-kralicesi
Aynen canım bende takmıyorum artık olacağı varsa oluyo zaten. Kendine iyi bak.kızlar günaydın sabah erken gebelik testi yaptım sonuç negatifzaten kasık ağrım vs kalmadı dün yorulunca biraz ağrıdı sanırım o şiddetli ağrılar üşütme kaynaklıydı. yarın dişçide randevum var şu dişlerimi halledeyim başıma bela olacak yoksa özele gidicem devlette halledemedim çünkü.. eşimle problemlerimiz olduğu için bebek konusuna bu sefer ciddi ara veriyorum ve iyi ki hamile kalmadım içim rahat olmayacaktı çünkü.. Kurdan olduğum Allah'ım her şeyin zamanını ayarlıyor sizlerde inşallah en kısa zamanda güzel haberleri verirsiniz. Kendinize iyi bakın kızlar. ben kitap ve dua topiklerin de olurum
Bende 55.5 gibiyim canım 52-53 olsam yeter bende spor yapıyorum ama yemeyi durduramıyorum canım şöyle fit bir anne olmak istiyorum onun için çaba harcıyorumhoş dha anne olduğumuz falan yok ama nasip
Benimde 1.60 boyum 52 kiloyum. Sadece 2 kilo fazlam var. Çabuk kilo alıyorum ama veremiyorum :)
Benim boyum 1,64 kilom 63 bende yemeden duramıyorum hamile kaldıktan sonra aldım öncesinde 61 geliyordum iyiydi şimdi vermek için geberiyorum resmen ama akşam olunca benim gözler dönüyor resmenbende 1,61 kiloyum 52 ile 55 arası gidip geliyorum sabit kalmıyor kilom
günaydın, iyi haftalar, geçmiş olsunkızlar günaydın sabah erken gebelik testi yaptım sonuç negatifzaten kasık ağrım vs kalmadı dün yorulunca biraz ağrıdı sanırım o şiddetli ağrılar üşütme kaynaklıydı. yarın dişçide randevum var şu dişlerimi halledeyim başıma bela olacak yoksa özele gidicem devlette halledemedim çünkü.. eşimle problemlerimiz olduğu için bebek konusuna bu sefer ciddi ara veriyorum ve iyi ki hamile kalmadım içim rahat olmayacaktı çünkü.. Kurdan olduğum Allah'ım her şeyin zamanını ayarlıyor sizlerde inşallah en kısa zamanda güzel haberleri verirsiniz. Kendinize iyi bakın kızlar. ben kitap ve dua topiklerin de olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?