- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
ayyy çok tatlısııın ben arkadaşa yazmıştım onu hamile değilim ki malesefff
Valla canım geçen ay aynı dediğin şekilde ve hiç ayaklarını uzatmadan hatta idrara çıkarak hamile kaldiii:) ben senden ümitliyim. Bugün döngünün kaçıncı günü
Yok yok derece bozulmaz ama akşam ölçülen ateş gerçeği yansıtmaz en sagliklisı uyanır uyanmaz ölçülen. Ya bilmiyorum ama ben senin hamile olduğunu dusunuyorum hiç tanımıyorum seni ama hissediyorum inşallah hamilesindir ya yatarken senin için de dua edicemBugun 29 ya da 30. gunum canim. Bu arada aksam 8 gibi atesimi olctum 37.3 cikti. Derece bir sekilde bozulmus olabilir mi acaba diye dusunmeye basladim :)
Cok ozur dilerim gorunce tebrik etmek istedim. İnşallah en kısa surede bebısıne sahip olursun.
bende bir an kendin icin soyluyorsun sandim da sonrada dersin varmis :)
tatlım ateşini boşuna ölçme hamile kaldığım ay donuyordum ben üşüyordum hatta adet oluum sandım olmadım :)Ah canim agzin bal yesin. Keske hamile olsam ama sanmiyorum. Az once atesimi olctum oylesine 35.9 cikti. Bence adim adim yaklasiyorum adete maalesef. Allah senin de gonlune gore versin insallah.
terk eyledi buraları :)bir garip oblomov nerdesin kardeşim
ben kilo veremiym ya sinir oldumGünaydın arkadaşlar sabah gebelik testi yaptım bat 4 Şubat ve kocaman bir negatif var şu an elimdenedense şaşırmıyorum Rabbim nasip etmiyo onu anladım hiç bir problem yok ama bebek te yok... Artık batı bekliyorum ve önümüzdeki aya kadar bari biraz kilo vereyim spor yapacam kafam dağılsın
buralardayım canımbir garip oblomov nerdesin kardeşim
aaa.... o çift çizgiyi yakaladığın günden itibaren kaç gün geçti, geç mi yumurtladın acaba...buralardayım canımmaya_gallo canım inşallah hamilesindir
ben hala regl olmadım beklemedeyim arada ağrım gelip gidiyor göğüs sızılarım sürüyor
Bende 55.5 kiloyum canım sabah tartıldım aslında 50 ye inmeye çalışıyorum ama ancak 57.5 dan 55 e inebildimben kilo veremiym ya sinir oldum
18nde görmüştüm canım çift çizgiyi 34. gün yani regl olmam gereken gün...bugün 13. gün oluyor bakalım yarın regl olacak mıyım?aaa.... o çift çizgiyi yakaladığın günden itibaren kaç gün geçti, geç mi yumurtladın acaba...
insaAllahinşallah yakında kendim için de yazarım canımm :)
Yok yok derece bozulmaz ama akşam ölçülen ateş gerçeği yansıtmaz en sagliklisı uyanır uyanmaz ölçülen. Ya bilmiyorum ama ben senin hamile olduğunu dusunuyorum hiç tanımıyorum seni ama hissediyorum inşallah hamilesindir ya yatarken senin için de dua edicem
tatlım ateşini boşuna ölçme hamile kaldığım ay donuyordum ben üşüyordum hatta adet oluum sandım olmadım :)
Günaydın arkadaşlar sabah gebelik testi yaptım bat 4 Şubat ve kocaman bir negatif var şu an elimdenedense şaşırmıyorum Rabbim nasip etmiyo onu anladım hiç bir problem yok ama bebek te yok... Artık batı bekliyorum ve önümüzdeki aya kadar bari biraz kilo vereyim spor yapacam kafam dağılsın
buralardayım canımmaya_gallo canım inşallah hamilesindir
ben hala regl olmadım beklemedeyim arada ağrım gelip gidiyor göğüs sızılarım sürüyor
canım çok belirgin bir çizgi çıkmıştı bekledikçe nasıl böyle çıkıyor anlamıyorum tamam hayali çizgi çıkar eyvallah ama seninki hayalide değildi.. hakkında hayırlısı olsun inşallah...Kizlar hepinizden Allah bin kere razi olsun. Sizleri merakta birakmayayim dedim. Sabah test yaptim ama negatif cikti maalesef. Adetim hic gecikmez normalde ama hala olmadim. Yarin veya diger gun yine yaparim belki.
sweetdreams1985 canim sen bence erken yapmissin testi. Daha varmis bata. Moral bozmak icin erken diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?