2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Valla canım geçen ay aynı dediğin şekilde ve hiç ayaklarını uzatmadan hatta idrara çıkarak hamile kaldiii:) ben senden ümitliyim. Bugün döngünün kaçıncı günü

Bugun 29 ya da 30. gunum canim. Bu arada aksam 8 gibi atesimi olctum 37.3 cikti. Derece bir sekilde bozulmus olabilir mi acaba diye dusunmeye basladim :)

Bugun 29 ya da 30. gunum canim. Bu arada aksam 8 gibi atesimi olctum 37.3 cikti. Derece bir sekilde bozulmus olabilir mi acaba diye dusunmeye basladim :)
Yok yok derece bozulmaz ama akşam ölçülen ateş gerçeği yansıtmaz en sagliklisı uyanır uyanmaz ölçülen. Ya bilmiyorum ama ben senin hamile olduğunu dusunuyorum hiç tanımıyorum seni ama hissediyorum inşallah hamilesindir ya yatarken senin için de dua edicem

Gunaydın hahırlı sabahlar hayırlı bol hamisli haftalar arkadaslar. Dun gece sag kasıgım cok battı. Sag tarafa yatamadım acısından soluma yattım. Sabahta kalktım nasıl WC sıkısmısım sanarsın kana kana su içtim. Hayırdır inşallah.

Ah canim agzin bal yesin. Keske hamile olsam ama sanmiyorum. Az once atesimi olctum oylesine 35.9 cikti. Bence adim adim yaklasiyorum adete maalesef. Allah senin de gonlune gore versin insallah.
tatlım ateşini boşuna ölçme hamile kaldığım ay donuyordum ben üşüyordum hatta adet oluum sandım olmadım :)

Günaydın arkadaşlar sabah gebelik testi yaptım bat 4 Şubat ve kocaman bir negatif var şu an elimde nedense şaşırmıyorum Rabbim nasip etmiyo onu anladım hiç bir problem yok ama bebek te yok... Artık batı bekliyorum ve önümüzdeki aya kadar bari biraz kilo vereyim spor yapacam kafam dağılsın

ben kilo veremiym ya sinir oldum

Kizlarcim merhaba iyi haftalar hepinize:) dün gece yattım bir ateş bastı ki uyuyamadım ayaklarım alev alev oldu sonra soğuk soğuk terledim yatmadan önce de elim ayağım buz gibiydi. Valla ya şifayı kaptım ya da hamileyim. Hamileliğe pek ihtimal veremiyorum çünkü her regl öncesi gibi vajinada agri girmesi oluyor son 4 bakalım. Sizde durumlar ne?

tatlım ateşini boşuna ölçme hamile kaldığım ay donuyordum ben üşüyordum hatta adet oluum sandım olmadım :)

buralardayım canım maya_gallo canım inşallah hamilesindir

ben hala regl olmadım beklemedeyim arada ağrım gelip gidiyor göğüs sızılarım sürüyor

Kizlar hepinizden Allah bin kere razi olsun. Sizleri merakta birakmayayim dedim. Sabah test yaptim ama negatif cikti maalesef. Adetim hic gecikmez normalde ama hala olmadim. Yarin veya diger gun yine yaparim belki.

sweetdreams1985 canim sen bence erken yapmissin testi. Daha varmis bata. Moral bozmak icin erken diye dusunuyorum.

canım çok belirgin bir çizgi çıkmıştı bekledikçe nasıl böyle çıkıyor anlamıyorum tamam hayali çizgi çıkar eyvallah ama seninki hayalide değildi.. hakkında hayırlısı olsun inşallah...

kızlar ben artık oluruna bıraktım... bu ayda artık ovü testi vs saldım gitti... artık almayacağım...
biz taktıkça olmuyor sanırım...Allah ın dediği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…