- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Düşünmeden edemiyorum vallaha 3 gün oldu iğne vurulalı . Hep hayırlısını istedim zaten. Sağlıklı ve hayırlı evlat
İLAÇ tedavisi verdimiAllah kabul etsin dualarını canım sabretmekten başka çaremiz yok,
bende hsg çekindim geçen ay şimdi faydasını bekliyorum 9 gün kaldı bata..
İLAÇ tedavisi verdimi
İnşallah gerek kalmaz reglin duzenlimiYok vermedi ben istemedim 1-2 ay bekleyelim olmazsa gelirim diye.. daha sonra naparız bilmiyorum klomen aşılama diye devam eder heralde..
İnşallah gerek kalmaz reglin duzenlimi
Bende 30 evlendiğim günden beri istiyorumİnşallah canım yaa evet çok düzenli hiç şaşmaz bu ay tam 1 yılımız doluyor deneyeli.. yakında 29 olcam.. sen kaç yaşındasın ne zamandır istiyosunuz ?
Kizlar ya bugun adetimin 7. gunu ve uzayan akinti gordum aksam aksam. Hayirdir insallah. Hep 14 ya da 15. gun gelirdi. Ilk kez boyle oluyor. Neyse dun gece iliski oldu ama bir anlami var mi bunun acaba bilemiyorum.
Kizlar ya bugun adetimin 7. gunu ve uzayan akinti gordum aksam aksam. Hayirdir insallah. Hep 14 ya da 15. gun gelirdi. Ilk kez boyle oluyor. Neyse dun gece iliski oldu ama bir anlami var mi bunun acaba bilemiyorum.
Bu kadar erken yumurtlama olmaz benceKizlar ya bugun adetimin 7. gunu ve uzayan akinti gordum aksam aksam. Hayirdir insallah. Hep 14 ya da 15. gun gelirdi. Ilk kez boyle oluyor. Neyse dun gece iliski oldu ama bir anlami var mi bunun acaba bilemiyorum.
Bende 30 evlendiğim günden beri istiyorum18 aylık evliyim . HAMİLE kaldım düşük yaptım 6 haftalikken 3 ay once
Canım çook afedersin ama bazen bizim yani kadının ilişki sırasında sağlam bi orgazm olması bile yumurtamızı çatlabilirmiş yani bizim o andaki halimize bağlıymış herşey :)
2 kez yumurtlayabilirsin bu ay iyi değerlendir
Ayy başın sağolsun canım yaa ben hiç hamile kalmadım nasip kısmet Rabbim bilir en iyisini..
Çok zordu evde yere düştü bebeğim . Canlı canlı kurtaj oldum allah düşmanıma yasatmasinAyy başın sağolsun canım yaa ben hiç hamile kalmadım nasip kısmet Rabbim bilir en iyisini..
Himm.. valla ilk kez duyuyorum bunu yahu :) Zaten ayni yumurtlama zamanindaki gibi hafif agrim var. Usutmedigime de eminim. Ama bu geceyi degerlendiremeyecegiz maalesef. Artik yarina insallah
Çok zordu evde dustu bebeğim go
Çok zordu evde yere düştü bebeğim . Canlı canlı kurtaj oldum allah düşmanıma yasatmasin
benimde genelde 7-8 günlerinde öyle oluyor sonra yum döneminde tekrar ıslaklık oluyor... olağan bir şeydir bence... ama son iki aydır inofolik kullandım olmuyor eskisi kadar ıslaklıkKizlar ya bugun adetimin 7. gunu ve uzayan akinti gordum aksam aksam. Hayirdir insallah. Hep 14 ya da 15. gun gelirdi. Ilk kez boyle oluyor. Neyse dun gece iliski oldu ama bir anlami var mi bunun acaba bilemiyorum.
benimde genelde 7-8 günlerinde öyle oluyor sonra yum döneminde tekrar ıslaklık oluyor... olağan bir şeydir bence... ama son iki aydır inofolik kullandım olmuyor eskisi kadar ıslaklıkbu kutuyu bitirip bırakacağım. kafam allak bullak
toz şeklinde olanı kullanıyorum... adetimle beraber başladımİnofolic combi mi canım?
:))) aynen yaaaaaKizlarcimm gunaydiinbugün itibariyle regl oldumm. Valla ilk defa reglim bu kadar gecikti kızıyorum ama su ovulasyon testleri iyiki var belkide ondan yapmasam umitlenecektim:)) neyse kuzular yeni ay yeni umutlarr inşallah bu ay her şey gönlümüzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?