- 18 Şubat 2016
- 2.349
- 6.299
- 108
- 33
Sagol canim link icin :)Ben sana link atim canmm... Kurcala sitede guzel yerler var hemm.
Bi de ne dicem canm o emzigi cikolataya batirma isine cok girme bence tabi senin kararin anne sensin ama su an alacagi her yabanci tat anne sutunden sogumasina neden olabilir. Cok istiyosan sutunden damlatip ver mesela. Eski usul o isler ama aslnda zararli hem bebeklerimizin bunyesi sekerle ne kadr gec tanisirsa o kadr iyiii...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38551/page-10256#post-48455767
Ah canm ah 3 cocukla ugrasiyosn zaten yeterince yorucu. Tabi ki dunyanin en guzel varliklari ama yorucu oldugu gercegi ayri. Bi de boyle sacmaliklarla kafamizi kurcaliyorlar cildiricimm. Ama kendine mukayyet ol. Eninde sonunda zaten gideceksentakma gitsin zaten yalnz her seyi hallediyosn. Esini pek sallamamaya calis gerekirse ben arada oyle yapiyorm daha iyi oluyor..
Birkere yaptim onu oda tutmuyodu karnida toktu dedim bir deneyeyim guzelce tuttu :) arada bi sart kanka ya. Valla ikinci ayinda danone yogurtlarini muhallebileri filan veren var. Diyorum onlar nasil veriyor sasiriyorum :)