- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Benim kayın anne ilk doğum yaptığımda 18 ayar nazar boncuğu taktı tenek yani sonrada hiç bir şey takmadı çokda fifi dedim umrumda değil taksa ben şok olurdum... Şu 3. De kız mı ahhh öylemi yazık Olsun oda evlat diyenlerin başlarını alıp popoşarına sokmak istedim mi??? Evet istedim yüzlerine tükürük saçarak beyaz götlüöpis zenci defol demek istedim mi istedim
geçen gün eşimin facebook sayfasının altına arkadaşı şöyle yazmış erkeği bulucam derken hayatınızı yaşayamayacaksınız?!!! Heyyy adamım senin ağzına salıncak kurup sıçarım hem gelirken hem giderken yazmak istedim mi istedim yazabildim mi hayır bende şöyle yazdım adam da var 48 yaşında bu arada; valla cahitcim bİz aŞkla ürediğimiz için cinsiyet önemli değil, keşke yaşımız genç olsa iki kız daha doğurabilsem hem biliyorsun teknoloji ilerledi ikiz ve cinsiyet tercihi yapabiliyorsun!!!! Sonra yaaaa ben öyle demek istemedim evladın kızı erkeği olmaz dalan filan babamın meşhur bir argo lafı vardır hadi ordan götünü yiyim ayağını, boşver
![]()
Argonun dibine vurmuşsun
Sahi senin kaçıncı çocuk ?
Benim kayın anne ilk doğum yaptığımda 18 ayar nazar boncuğu taktı tenek yani sonrada hiç bir şey takmadı çokda fifi dedim umrumda değil taksa ben şok olurdum... Şu 3. De kız mı ahhh öylemi yazık Olsun oda evlat diyenlerin başlarını alıp popoşarına sokmak istedim mi??? Evet istedim yüzlerine tükürük saçarak beyaz götlüöpis zenci defol demek istedim mi istedim