tebriklerrrr :)Sanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
canım benim ilki ilk denememde olmuştu şükür , yine ilk denemem :)
Tşk ettimm:)tebriklerrrr :)
Hayırlı olsun canım :) sağlıkla kucağına al inşallah :)Sanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
yaş kaç :)
benim kızda ilk denemede olmuştu bu kez 4. ayımız
yaş kaç :)
benim kızda ilk denemede olmuştu bu kez 4. ayımız
Hayırli olsun bizede nasip olur inşallahSanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
dominik bebekler olcaklar :)Kızlar bu ay bebişler gelirse eğer aslan burcu olacaklar herhalde :) aranızda aslan olan var mı? :)
Artık bize her istediklerini yaptırırlar :) ben zaten yengecim dayanamam anında yelkenleri suya indiririm :)dominik bebekler olcaklar :)
Sanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
Canım 28 yaşındayım .Çalışan bi anneyim .biraz zor olacak gözüm korkuyor ama hayırlısıyla olsun çok istiyorum .
Sanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
Kızlar bu ay bebişler gelirse eğer aslan burcu olacaklar herhalde :) aranızda aslan olan var mı? :)
Innnsaaalllahh bende bu topikte olurummmm....
Hayirli olsun sag salm alirsniz insallh kcaginida bebisiniziSanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
Artık bize her istediklerini yaptırırlar :) ben zaten yengecim dayanamam anında yelkenleri suya indiririm :)
Ben aslan olmasını isterim yengeç olduğum için çok zayıfim olaylar karşısında azıcık uzuliyim anında yataklara düşüyorum ve herseyi kendi içimde yaşıyorum o nedenle güçlü metanetli bi cocugum olsun çok isterim :)benim erkek kardeşim aslan bi seye hayır derse asla ikna edemezsin oglum başak bu da başak olsun istedim ama nasip
Benim eşim oglaga oglak ben onlan basediyom aslan o kadar zorlamaz zannimca :)valla ben akrebim yükselenim de oğlak yani inatçılığım destekli bi de dominantım yandım sanırım aslanla başş başa kalınca bakalım kimin lafı geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?