Kızlar kaç gündür sinirlerim çok bozuk. Biraz derdimi dökeyim size

Kv kendi evleri sobalı diye kaloriferli bir evde oturuyorlardı. Kp bu sene inat etti illa oraya taşınacaz kendi evimde oturmak istiyorum. Kp de hasta cayır cayır kalorifer yanarken ufo da yanda yanar yine üşür. Kapıyı bacayı sımsıkı kapattırır! Ordan Bi yerden bana esiyor der terden boğulusun sen! Kv 65 yaşında bacakları kalçaları her bir yeri ağırıyor dil döktük, anneme yazık yapamaz sana yazık hastasın üşüyüp hasta olursun iyice..Nuh dedi Peygamber demedi! Neyse...kiracıyı çıkardılar evden evde tadilat işleri var dedi benim bey iyi tamam dedim. 1,5 ay o evle uğraştı. Hafta sonlarım zehir oldu! Neyse..mutfak wc banyo her yer kırıldı yapıldı. Boyasıydı,parkesiydi hep yenilendi..neyse.. 2 gün önce bana ne dese beğenirsiniz 'aylık harcamalarına biraz dikkat et kartına 6 ay boyunca 1500₺ Çektirdim

ben şok! Çüş 9000₺ lik ne aldın sen dedim?! Annemlerin mutfağını senin karta çektirdim demez mi

geri kalan 3000₺ kendi kartına çektiği gibi 4000₺ de nakit harcamış

Sen şimdi o eve 16000₺ masraf mı ettin dedim ama sinirden gözlerim yaşardı!!!! Bide utanmadan bana harcamalarına dikkat et mi diyorsun? Sen kimin parasını harcadığını zannediyorsun?!

Dedim ama... Beni de düzeltti uyanmadan 20000₺ diye!
Ya ben bu Ada'ma ne diim ne!!! İşte o gece Aslan'ı gaz sancısından acile götürdüm

Bu akşam da kv ne dese beğenirsin 'meloşu aradım(eltim) odan hazır sen kafana göre dayayıp döşersin' ya ölür müsün öldürür müsün!!! Şuanda sinirden göz çukurlarım ağırıyor!