- 22 Ağustos 2009
- 1.824
- 3.458
- 658
Ayyy cNm benm inş bunların mükafatını cok hayırlı bir evlat olarak alırsın hepimiz öyleee ama senn sıpa seni daha fazla uğraştıyorr bi an önce pat diye düzelir senn bebiş inşallah kuzumBenim Beynim çatladı gece ağlamasından sinir krizi geçirtti bana bağırdım artık dayanamadım saat 6 buçuktu pes ettim eşim sesime uyandı geldi taşıdı ama susmuyor saat tam 7 buçukta onu koltukta ayağımda sallarken oturur vaziyette ikimizde uyuya kalmışız saat 9 da bir açtım ki gözümü her yerim tutulmuş çocuk ayaklarımda yatmış .. Kurban olduğum Allah hem gücü veriyor hem koruyor gerçekten her bir uyuya kalışımız var oğlumla akıllara zarar .. Kız bir şey diyim mi bizi bu saatten sonra hiç bir şey yıkmaz artık
Ben bebişiöle tam mutluyum huzurluyum diyorum şak die eşimin ailesi araya giriyor beni yıldırcağınj sanıyor ya da ezmeye çalışıyor diye düşünüyorum kayınpederim ama yapamayack bir mesaj atmış bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü bardağı taşıran son damla oldu bakalım eşim akşam görünce ne olacak eğer babasınn tarafını tutsraa benm için herşey bitmiş olcak