Amin tatlm seninde olumlu sonuçlanır inşallah tedavin.Tesekkur ederim.Benimkide dondurulmuş olacak canım
hgnm canım inşallah yeni tedavinde melegin gelir.Rabbim hepimizin yuzunu tez zamanda guldursun
Allahım veriyo heralde sabrını. Tam düşünecekken hemen dağıtıyorum kafamı. Yok diyorum daha erken ağlayıp sızlanmalar için. Yaşın genç çok sevdiğin bir eşin var olur elbet. Yeni tedaviye odaklanıyorum işte iğneler ilaçlar ağrılar şişlikler gelin diyorum ben burdayımhgnm vallahi bravo dirayetine hayran kaldim ben senin kadar olamam Allah tez zaman da yuzunu yuzumuzu guldursun ins guzel haberlerini duyarim canim
İnşallah canım gülecek yüzün,yüzümüz.hayırlısı olsun hakkımızda.ne bu dertler kalıcı nede bu ömür keyif alarak yaşamamız lazım becerebildiğimiz kadar Allaha emanet ol hayırlı tedavilerAllahım veriyo heralde sabrını. Tam düşünecekken hemen dağıtıyorum kafamı. Yok diyorum daha erken ağlayıp sızlanmalar için. Yaşın genç çok sevdiğin bir eşin var olur elbet. Yeni tedaviye odaklanıyorum işte iğneler ilaçlar ağrılar şişlikler gelin diyorum ben burdayımvalla tedavi süreci bekleme sürecinden daha heycanlı benim için :) inşallah bu sefer yüzüm gülsün ya
Kızlar gunaydın kontrolden çıktım.yumoşlar 15-20 mm arası rahim 10.5
Salı gunu yumurta toplanacak cok heyecanlıyım.
Kızlar çarşamba gunu işe gidicem dra sordum bi sıkıntı olmaz gidebilirsin dedi
Siz ertesi gunu nasıldınız cok agrınız oldumu
Kızlar benim de kanamam olunca doktor aspirin ve crinone jeli kesip 6 gun progestan igne verdi. Ilk gunku ignem de degisik bir seydi adini unuttum. 3. Gundeyim hala ilk gunkunun acisi duruyor. Yatmam lazim yatamiyorum bile. 15 igne cok yaz Allah kolaylik versin.Allah kolaylik versin cnm 5 tane oldum 2 gün gecti biraz rahat kalkıp oturmaya başladım çok acayip bi igne
15 fazla değilmi düşük tehlike mi var?
Çok üzüldüm. .kendimden biliyorum söylendiği gibi olmuyor ama allah sabır versin, eninde sonunda mutlu sona ulaştırsın inşallah..
Çok doğru dediğin bende öyle yapmaya çalışıyorum. Tedaviye odaklanmaktan yaz bitmiş bile bugün anladım tatile gitmedik unutmuşz :) ayağımız suya deymedi. Bi çocuk olsun gideriz,yaparız,ederiz dedik hep. İlk tedavide hemen olur sanıyordm sperm var yumurta var ama şuan 3 tedaviyi düşünüyorm. Kısmet. İnşallah olur artık ne diyim.İnşallah canım gülecek yüzün,yüzümüz.hayırlısı olsun hakkımızda.ne bu dertler kalıcı nede bu ömür keyif alarak yaşamamız lazım becerebildiğimiz kadar Allaha emanet ol hayırlı tedaviler
Listeyr eklerseniz opu 13Ağustos transfer 18agustos test tarihim 27 Ağustos sorun rezerv azlığı şişli memorial 1.denemeMerhaba kızlar. Eşimin sperm sayı ve hızında problem olduğu için Tüp Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır eşim tedavi görüyor, iyiye gidiyor sonuçları ama yaşımızda gidiyor. O yüzden tedavi ve aşılama ile zaman kaybetmek istemiyoruz. Ağustos ayında reglimle beraber İstanbul Bahçeci'de tedaviye başlayacağız inşallah bir aksilik olmazsa. Ön görüşmemizi yaptık ücretsiz olarak. Bazı testler istediler onları yaptırıp gideceğiz. Bana folik asit başlamamı söyledi dr. ve dün başladım. Folidoce yazdı. Var mı ağustos ayında tedaviye başlayacak olanlar benim gibi. Burdan haberleşelim hep beraber.
KULLANICI YAŞ MERKEZ DENEME TAHMİNİ TEDAVİBAŞLANGIÇ (ADET TARİHİ) TRANS. TAR. SONUÇ simarik83 33 Bahçeci Fulya 1. deneme Tedaviye başlamadan hamile kaldı :)) ? Hamile ZehreNur 30 Bahçeci Umut 1. deneme 13 Ağustos / OPU? ? ? hgnm 26 Koç 2. deneme 28 Temmuz / OPU? 10 Ağustos Beklemede @melisela 32 Genart/Hrs 1. deneme 4 Ağustos? / OPU? ? ? @Gulce27 28 Başkent Üni. 3. deneme ????? / OPU => 26 Temmuz 29 Temmuz Hamile @Ugurlu38 30 Acıbadem Atakent 1. deneme 4 Ağustos? / OPU => 17 Ağustos ? ? @betul61 30 Medical Park Trabzon 1. deneme 20 Ağustos? / OPU? ? ? @umudum8 35 Gurgan 2. deneme Tedaviye başlamadan hamile kaldı :)) ? Hamile S Sinemix91 25 Acıbadem Maslak 1. deneme 25 Temmuz / OPU => 4 Ağustos 9 Ağustos Hamile @Derin7767 30 Acıbadem Bursa 2. deneme 4 Ağustos? / OPU? ? ? @Snmclsn 28 Memorial Ataşehir 2. deneme 30 Temmuz / OPU? 11 Ağustos Beklemede @cleopatra2222 26 Fertijin 2. deneme ????? / OPU? 15 Ağustos Beklemede kar-emel 34 Bahçeci Umut 1. deneme 4 ağustos? / OPU? ? ? @pembe ucurtma 32 Brüksel Tüp B. Merk. 1. deneme 20 Temmuz / OPU => 30 Temmuz 4 Ağustos Hamile @yenibidunya 30 Başkent Kışla 2. deneme 20 Temmuz / OPU => 01 Ağustos 4 Ağustos Hamile @CICEK7434 28 Acıbadem Maslak 2. deneme 16 Ağustos? / OPU? ? ? @Sarisekerannesi 26 Memorial Şişli 4. deneme ????? / OPU? ? ? @benim bebixsxim 31 Medikal Park İzmir 4. deneme ????? / OPU? 3 Ağustos Hamile @evlatkokusu_ 29 Bahçeci Diyarbakır 1. deneme 25 Temmuz / OPU? ? ? @mavimli 38 Bahçeci Fulya 1. deneme ????? / OPU => 29 Temmuz ? ? @Sevef 32 Centrum Ankara 3. deneme ??????? / OPU? ? ? @bril 25 Medical Park B.evler 1. deneme 4 Ağustos? / OPU? ? ? @saglik35 34 9 Eylül 3. deneme 18 Ağustos? / OPU? ? ? @Lilium08 32 Medicana 3. deneme 11 Ağustos / OPU? ? ? @NursELmira 29 Antalya T. B. 3. deneme ????? / OPU? ? ? @heidi1017 31 Acıbadem Bursa 2. deneme 2 Ağustos / OPU => 10 Ağustos 13 Ağustos Beklemede @levrek31 28 Novafertil 1. deneme 25 Temmuz / OPU? ? ? @Emelcixx 27 Genart 1. deneme 14 Ağustos / OPU? ? ? @Zehra1954 31 Özel Telek Hast. 1. deneme 1 Ağustos / OPU => 11 Ağustos 15 Ağustos Beklemede @hayrunn_nisa 25 Memorial Antalya 1. deneme ------------------------- 4 Ağustos Hamile @Alya_naz 31 Acıbadem Maslak 1. deneme 1 Ağustos / OPU => 10 Ağustos 15 Ağustos Beklemede Yavrum benim 27 Art Bursa 2. deneme ----------- / OPU => 3 Ağustos 8 Ağustos Beklemede B bensenobizsizonlar 31 Medical Park Göztepe 1.deneme 11 Temmuz / OPU? 29 Temmuz Hamile @azrass 34 Munire Erman Akar 1. deneme 25 Ağustos / OPU? ? ? @gemstones ?? Memorial Ataşehir 1. deneme ---------- / OPU => 8 Ağustos 11 Ağustos Beklemede @saydin78 38 Memorial Şişli 4. deneme 26 Temmuz / OPU => 7 Ağustos 11 Ağustos Beklemede
İnşallah canm. Sende aynı talihsizliği yaşama bir daha hiç. Ne kadar ara verip tekrar başlayacaksın peki ?Çok üzüldüm. .kendimden biliyorum söylendiği gibi olmuyor ama allah sabır versin, eninde sonunda mutlu sona ulaştırsın inşallah..
Ben varım cnm adet belirtilerim çok olmadı sanırım benim kan verim akşam çıkıncakBugun baska test yaptiran arkadas varmiydi benim 12.günüm 397 cikti arkadaslar insallah Rabbim herkese nasip eder kucagina alabilmeyi
Tebrik ederim cnm masallah cnm sağlıkla artsın değerin belirtin varmiydi adet ağrın gibi ağrı varmı arkadaşımBugun baska test yaptiran arkadas varmiydi benim 12.günüm 397 cikti arkadaslar insallah Rabbim herkese nasip eder kucagina alabilmeyi
Aynen oyle valla zaman cabuk gectiCanim cok heyecanli ya.. bizde su anda hastanedeyiz doktorla gorusucez..
Ee kac tane yumurtan oldu canim?
Ayy zaman ne cabuk gecti dimi ne guzel insallah sonucc da guzel olucak..
Agrin sisligin var mi canim
Merhaba çapa'da yapıldıMerhaba... Hosgeldin aramiza, insaallah hayırlısı olsun senin adına. Nerede tedavi goruyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?