- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- 123
Canim progesteron hapini bende asilama da kullandm attiktan yarim saat sonra basim donuyodu bi 10 dk uzan gozlerini kapat kendine gelene kdr..hapin oyle bi etksiis var ucuoduk ben atinca..jel de vermedimi sanakızlar progesteron hap beni fena yaptı su an iş yeeinde zor yazıyorum başı dönüo normal mi
Transfer gunu ve sonrasi 2 gun canim. Ama 1 dilimi asma.Sagol cnm benimmmm.super bilgiler verdn..
Cnm transfer oldugu gunu 1. Olarakmi sayiyoz..
3.gune kdr zarar yok dedn ya ananas icn
verdi canım bu sabah ilk kez kullandım su aiş yerindeyim yatıyorum resmen kafam manyak gibi oldu ya iyiki varsınız valla aglamamk için zor tutuom su an ne başım dönüo ya bonzaiziler gibi kafamCanim progesteron hapini bende asilama da kullandm attiktan yarim saat sonra basim donuyodu bi 10 dk uzan gozlerini kapat kendine gelene kdr..hapin oyle bi etksiis var ucuoduk ben atinca..jel de vermedimi sana
Bende cok fena bas agrisi yapiyordu. Korkma gecer.verdi canım bu sabah ilk kez kullandım su aiş yerindeyim yatıyorum resmen kafam manyak gibi oldu ya iyiki varsınız valla aglamamk için zor tutuom su an ne başım dönüo ya bonzaiziler gibi kafam
Sende iyiki varsn cnm..verdi canım bu sabah ilk kez kullandım su aiş yerindeyim yatıyorum resmen kafam manyak gibi oldu ya iyiki varsınız valla aglamamk için zor tutuom su an ne başım dönüo ya bonzaiziler gibi kafam
Tamam canım.Transfer gunu ve sonrasi 2 gun canim. Ama 1 dilimi asma.
Sebze proteini agirlikli tukettim cnm ama 9 gunde 2 kez balik, 2 kez et yedim. Kalanlar sebze yemekleri falan. Yeme, icme olabildigince gunluk hayatina yakin tut. Sonra miden bozulursa daha fazla ugrasiyorsun. Yumurta ve cevizi aksatma sadece.Tamam canım.
Kuzum nasil yemekler yedin balik tavuk flnmi daha hafif yemeklermi
Sassenachen cnm benim sagolasin aklimdaki bi cok soruya cevp verdin .Allah razi olsun Rabbim bebegini bagislasin..Sebze proteini agirlikli tukettim cnm ama 9 gunde 2 kez balik, 2 kez et yedim. Kalanlar sebze yemekleri falan. Yeme, icme olabildigince gunluk hayatina yakin tut. Sonra miden bozulursa daha fazla ugrasiyorsun. Yumurta ve cevizi aksatma sadece.
Canim 2 gun sonra buraya hamile oldugunu yazarsn insallah cnm..Gunaydinlar güzel annelerEvet kan testi yapmama son 2 GÜN kaldi ve ben meraktan çatlayacak gibi hissediyorum ilk defa bugün ama israrla idrar testi yapmama kararı aldım . Allahım o gün hakkımda hayırlısı ne ise onu cıkarsın karsıma
Çok guzel bilgiler verdiniz tskler bende bilgilenmiş oldum sayenizdeSebze proteini agirlikli tukettim cnm ama 9 gunde 2 kez balik, 2 kez et yedim. Kalanlar sebze yemekleri falan. Yeme, icme olabildigince gunluk hayatina yakin tut. Sonra miden bozulursa daha fazla ugrasiyorsun. Yumurta ve cevizi aksatma sadece.
Sabahlari cok cok acik 1-2 bardak ictim canim. Kahve ve cikolata hic tuketmedim.Themodernmumma cnm çayi sormayi unuttum ictinmi bu süre icinde kahvaltida fln
Canim senin sayin benden de iyi :) bak ben hamileyim. Bende 10 toplandi 8 olgundu, 5 dollendi, 3 tanesi iseyarar haldeydi ve simdi cok sukur hamileyim. Simdiden gemileri batirirsan olmaz bu is. Inancli ol. Hamile birakacak 1 embryo seni.Kızlar moralim çok bozuk labdan aradılar
14 yum toplanmıştı bunların 10 u olgunmuş
Döllenen ise 3 taneymiş
Morfoloji yüzde 1miş
Diğer makinelerde 3 çıkıyordu
3 embriyo olması gerektiği gibi
Yarın veya cuma gunü tekrar arıycaklar
2 veya 3. Gün dondurulacak mış
Sizce umut var mı benim için çok üzgünüm çook
Eşim yıkılcak
Digerleri dollenmemis canim. O yuzden dondurulmaz. Dondurulabilecek kalitede olanlari dondururlar.Şoktan sormayı unuttum diğer 7 yumurtama ne oldu onları dondurtabiliyor muyuz?
Kızlar niye boyle oldu
Hamd olsun simdilik her sey cok guzel. Darisi hepinizin basina insallah.Sassenachen cnm benim sagolasin aklimdaki bi cok soruya cevp verdin .Allah razi olsun Rabbim bebegini bagislasin..
Sen ne yapiosun bebis nasil
Günaydınlar Can'ım bilmiyorum ama kanı verdim bugün pek ümitli değilim 20 felan çıkar diye düşünüyorum hatta ağladım arabada kanı verince 3 denemem belirti var ama sanki diğerleri gibi 3:30 da alıcam sonucuGunaydin canim bende irenbede tedavi oluyorum bugun test gununmu insallah guzel haberi verirsin niye bukadar karamsar oldun hic belirti olmadanda hamile olan cok kisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?