Bi sıkıntı olmaz canım, ilk iki günden sonra seyehat engeli yok demislerdi bana... Kendini kolla yeter :)))Selam deģerli anne adayları :) resmi bir giris oldu ama neyse .. bir sey danışmam gerek sizlere cuma gunu izmite gitmei istiyorim istannuldan sizce bi sıkıntı olur mu? Arabamizla gitcez ben pazartrsi transfer oldum
Kızlar aranızda kan pıhtılaşması testi yaptıran var mı?
Malum tüp bebek yapıyoruz tuttuktan sonra bu sebeple kayıp olur korkusu yasıyorum
Düşük olmadan yapmıyormus devlet dogru mu acaba
Dr sordum gerek yok dedi
Ohss transfer den sonra mı oluyormuşCanimcim ultrasonda gidip baktirsan sivi toplamismi yumurtaliklar..
Burda opu sonrasi arkadaslar yazsin belirtileri ohss olacagini sanmiyorum transferin yapilmadi
Pıhtılaşma testinin adı aptt miymişAy dun o da benim aklima geldi esimin hiv testlerinden birini eksik yapmislardi esimde universite hastanesine gitti bastan herseye baktirayim bari dedi biyokimya hemogram vb. Sonra bi baktik ek olarak birsuru sey bakilmis aptt bakilmis ve esimde pihtilasma gozukuyo... ya ben ameliyat oldum o kadar bana bakilmadi hic memorialde simdi istemedi onemli olsa isterlerdi bence illa dusuk mu yapinca istiyolarmis.. yarin kontrolum var sorarim
Ohss transfer den sonra mı oluyormuş
Hemşire dediki yumurta ların kabugu var onlarda opudan sonra şişkinlik yaparmış
Bende ondan diye dusundum
Ama bi taraftan ohss baslangıcı olur diye korktum
tebrik ederimmm sağlıkla kucağınıza alın inşallah :))Allah razi olsun canim ya dogru hep dedin valla 435 degerim ikiz
Bugün 2. Test günüm. İlki 27 çıkmıştı. Sonuçlar çıktı ancak hastane hala
Adamadı. İki kere ardım hemen dönücez dediler hala bekliyorum. Kafamda deli sorular. Vakit geçmek bilmiyorum. Neden iyi düşünemiyorum hep negatif negatif
Tamam canim notumu aldimCanim bende transfer oldum 2 eylul test tarihim
Ohss transfer den sonra mı oluyormuş
Hemşire dediki yumurta ların kabugu var onlarda opudan sonra şişkinlik yaparmış
Bende ondan diye dusundum
Ama bi taraftan ohss baslangıcı olur diye korktum
Pıhtılaşma testinin adı aptt miymiş
Benim en kısa surede yaptırmam lazım gazili kafam hiç rahat degil hiç
Aynen dusukten sonra yapılıyomus
Yazdim arkadasim
Canim ben artik kendi basimin caresine krndim baktigim icin yaptirdim.ilji negatifti dusuk falanda yok.ama genetik bolumunden randevu aldim.dedik iki kere denedim olmadi.sonra genetik testi ve pihtilasma testlerini istediler.ve bende hakkaten pihtilasma sorunu cikti.simdi tup bebek doktorum ondan tutmamis olabilir diyo cunku hic kan sulandirici falan kullanmadim.bu sefer transferden sonra igneye baslicazKızlar aranızda kan pıhtılaşması testi yaptıran var mı?
Malum tüp bebek yapıyoruz tuttuktan sonra bu sebeple kayıp olur korkusu yasıyorum
Dr sordum gerek yok dedi
Canım hangi bölüme gitsem bunun içinCanim ben artik kendi basimin caresine krndim baktigim icin yaptirdim.ilji negatifti dusuk falanda yok.ama genetik bolumunden randevu aldim.dedik iki kere denedim olmadi.sonra genetik testi ve pihtilasma testlerini istediler.ve bende hakkaten pihtilasma sorunu cikti.simdi tup bebek doktorum ondan tutmamis olabilir diyo cunku hic kan sulandirici falan kullanmadim.bu sefer transferden sonra igneye baslicaz
Valla cok hafif kilo artisim oldu 2-3 kilo kadar ama o tatil doneminde oldugum icinde olmus olabilir canim.tuylenme falan hic yasamadim kimsedende duymadim.kızlar mrb , birşey sormak istiyorum, tüp bebek tedavi sürecine başladıktan itibaren ilaçlardan dolayı hızlı kilo alma,kıllanma ,tüylenme olur diyorlar doğru mu bu tedaviye başlayanlar bilgi verebilir misiniz
Canım ben ilk görüşmeye gittiğimde yol haritası belirlerken doktorum direkt söylemişti transferden sonra kan sulandırıcı kullanacaksın diye. Yarın opu var. Transfer bi ay ertelenecek ama transfer olduğumda kullanacağım nasipseKızlar aranızda kan pıhtılaşması testi yaptıran var mı?
Dr sordum gerek yok dedi
Canım hangi bölüme gitsem bunun için
Direkt istesem tüp bebek yapıyoruz onun için desem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?