Kızlar negatifi alınca söyledi ancak eşim. Yumurta toplama günü erkekten de en az 2 günlük sperm aliyorlar ya perhizli gidiyorsun bizimki 3 gün önce boşalmıştı opudan önceki günde gece uykusunda boşalmış yani 14 saatlik falan bir sperm vermiş bana söylemedi zaten sperm hareket sayı morfoloji hepsi sıkıntılı yeterince olgunlaşmadan vermiş mi oldu o yüzden mi negatif aldım bugün acaba var mi böyle bişey yaşayan işin tuhafı aşılama yaptığımız zaman da sperm tüpü dökülmüştü bir türlü spermle ilgili problemi asamiyoruz hep bir aksilik ya[/QUOTEsevgili elfst öncelikle çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum insan dayanmakta güçlük çekiyor

Sen ne kadar stresliysen aslında eşinde bir o kadar stresli ve eşinin başına gelen durum tamamen badkı ve stresten kaynaklı bir durum

olan olmuş koyveröe kendini önümüzdeki maçlara bakıcaksın, eşin için bizdede aynı sperm sorunu var biz ; proxeed plus ayda 2 oaket az pahalı ama

keçi boynuzu bol muz e vitamini bal içine çöreotu ve tarçın ne bulduysan allah ne verdıyse besle bu arads bal tarcın ve coreotu karıdımını sende yekı yumişler kalıteli olsun sonrası doktor memnunmusun? Değilsen hiç ıkımcıye baslama hemdn arastır marka yada reklamı yuksek drdan zıyade işi bilene gıtmek önemli tabıı sadecd dr deıl aynı zamanda embrıyoşpgun klınıgın ıyı olmasıda cabası ben çapada yaptırdım doktorum tek kelimeyle muhteşem eğer tutmazsa yine aynı doktırumla farklı bir yerde yaptıracagım , doktor önemli gerisi Allaha kalmış "o" ol demeden maalesef

ama bizlerinde kucağını boş bırakmayacak inş,