- 28 Temmuz 2016
- 198
- 237
- 33
2 tane kondu canım. Çok sağ olun kızlarRabbim bebislerinin sımsıkı tutunmasini nasip etsin inş..kaç tane koydular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane kondu canım. Çok sağ olun kızlarRabbim bebislerinin sımsıkı tutunmasini nasip etsin inş..kaç tane koydular
Nick Tedavi Gördüğü Merkez OPU Tarihi Toplanan yumurta sayısı Döllenen yumurta sayısı Embriyo günü Transfer Tarihi Test Tarihi Sonuç papatya123 - - - - - 25 ağustos 6 eylül ? zehrenur Bahçeci Umut 23 Ağustos 14 yumurta 10 tanesi olgun 3 yumurta - opu'dan 1 ay sonra ? ? ES2307 - - - - - 25 ağustos 2 eylül ? Ebrtrn - - - - 19 Ağustos 23 Ağustos 3 Eylül ? gaziliii Memorial şişli Ağustos - - - opu'dan 1 ay sonra ? ? yasemintt - Ağustos - - - 29 ağustos 8 eylül ? Brill - 25 Ağustos 21 yumurta - - opu'dan 1 ay sonra - -
gaziliii Can'ım arkadaşım benim transfer tarihim 23 ağustos test zamanım 3 eylül opuyu 19 ağustosda olmuştum düzeltirsen sevinirim
Bence yapma canım. Ben negatifi görüp moral bozmamak için yapmadım. Ama sabretmek lazım aklıma gelmedi değil :)Canim maşallah iyi sabretmisin. Ben transfer in 3. Gününden sonra test yapmaya baslicam :)
Tsk ederim cnmCanim iğneler bitmeye yakın ya da bitince cetrotude başlar. Çatlama ignesinden 36 saat sonra OPU olur. Tam ignelerden sonra hatırlamıyorum çünkü bnm OPU geçen yil ölu ama genelde adetin 12 13. Gününe geliyor.
Kızlaar bebişlerimden haber geldi
İkisi 4 hücreli 1. Kalite
Diğeri orta kaliteymiş kızlar
Dondurulmuş, adet olunca gelin dediler
Mikroenjeksiyon yapmıslar
Allaha binlerce şükürler olsun rahat nefes aldım
Kızlar 2. Gün embriyosu hamile kalan duydunuz mu hiç
gaziliii

Benim Dr cumartesi istedi testi aslında. Ben başka hastanede yaptıracağım yarın. Ben de 10 gibi falan giderim. Muayene olmaz bence canım. Ayyy şimdiden çok heyecanlandımCanım yarın kac gibi yaptıyorsun testi _? Ben sabahtan gidecegim. Bir de test günü Vajinal muayene olmaz artık di mi![]()

Sağol arkadaşım opum da aralık ama canın sağolsun öyle kalsın :)
Nick Tedavi Gördüğü Merkez OPU Tarihi Toplanan yumurta sayısı Döllenen yumurta sayısı Embriyo günü Transfer Tarihi Test Tarihi Sonuç papatya123 Tedavi Gördüğü Merkez - - - - 25 ağustos 6 eylül ? zehrenur Bahçeci Umut 23 Ağustos 14 yumurta 10 tanesi olgun 3 yumurta - opu'dan 1 ay sonra ? ? ES2307 - - - - - 25 ağustos 2 eylül ? Ebrtrn - - - - 19 Ağustos 23 Ağustos 3 Eylül ? gaziliii Memorial şişli Ağustos - - - opu'dan 1 ay sonra ? ? yasemintt - Ağustos - - - 29 ağustos 8 eylül ? Brill - 25 Ağustos 21 yumurta - - opu'dan 1 ay sonra - - evlatkokusu_ - - - - - 25 ağustos 6 eylül ?
Ayın 6 sına cook arkadaşımız heyecanlandiracak bizi maşallah. Rabbim sağlıkla devam ettirsin tatlım.Kizlar transferim oldum evdeyim uzaniorum Rabbim olumlu haberler vermeyi nasip etsin..
Test gunum ayın 6si
Transferin hayırlı uğurlu olsun canım. Sen ben veKizlar transferim oldum evdeyim uzaniorum Rabbim olumlu haberler vermeyi nasip etsin..
Test gunum ayın 6si
cAnim ellerine saglik cok guzel olmus bi duzeltme olcak benimkinde ama transfer oldum 2eylul kismetse test tarihim
Nick OPU Tarihi Transfer Tarihi Test Tarihi papatya123 25 Ağustos 6 Eylül ? zehrenur 23 Ağustos Eylül ? ES2307 25 Ağustos 2 Eylül ? Ebrtrn 23 Ağustos 3 Eylül ? gaziliii ağustos eylül ? yasemintt agustos 29 ağustos 8 eylül
Hadi hayirlisi canim guzel haberlerle gel insallah...Kizlar transferim oldum evdeyim uzaniorum Rabbim olumlu haberler vermeyi nasip etsin..
Test gunum ayın 6si