- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
Selam kızlar, Mayıs'ta nikahım olacak ama hala yer gezmeye bile başlamadık. Boşuna mı panik oluyorum yoksa geç mi kaldık bilemiyorum. Kır nikahı istiyoruz, ama damat tarafı merkezde olsun herkes kolay ulaşım sağlasın diyor. Önerileriniz nedir? Kır nikahı için nerelere bakabiliriz?
evet ya 4 ayımız kaldı şurda ben gelinliği diktirmeye şubat ayında gitcem ama hediyeliklerin davetiyelerin seçimine ne zaman başlamak lazımKızlar hakikaten davetiye işini ne Zaman yapıyoruz bizim yer tarih saat belli, son dkkya bırakmasak mı
Bu başlık nedense hep boş kalıyor, demek ki 2016 gelinleri olarak çooooooooook meşgulüz
evet ya 4 ayımız kaldı şurda ben gelinliği diktirmeye şubat ayında gitcem ama hediyeliklerin davetiyelerin seçimine ne zaman başlamak lazım
Evet ya aktif. Bi konuşma yok doğru söylüyorsun :))
Kızlar ınstagramda çok güzel davetiyeler var ordan yaptırayım dıyorum baktınız mı hccc
Ben hepsını yapmaya başlıcam ya kendim yapıcım sanırım ıstedıklerımı başkasnın yapabılecegını düşünmüyorum
Kafanızda var mı bişiler, bence son zamanlar da o kadar saçma işle uğraşıcazki bunlara vakıt olmıcak
Davetiyeleri sen nasıl yapacaksın canım? Merak ettim doğrusu
Benim düğünüm de mayısta kısmetse. Kızlar bu yaz evlenicekseniz ve eğer düğün mekanı henüz belirlemediyseniz ciddi anlamda acele etmelisiniz. Biz de geçtiğimiz hafta belirledik çok içime sindi mekan ama güç bela istediğimiz tarihi alabildik. Rezervasyonu olan başka bir çift aramalara cevap vermedi de ancak öyle tutabildik. Özellikle tercih edilebilicek hoş mekanlarda her tarih full
Havaalanı yolunda Asfor Düğün Salonunu ayarladık canım. Daha önce orada yapanlar çok memnun kalırsınız herşeyi düşünüyorlar çok ilgililer dedi o yüzden tercih ettik. Ben seni çok iyi anlıyorum ayarlayamadan önceki son günlerde ben de çok stres yapmıştım. Bir an önce sen de halledersin inşallah. Aradan çıkarırsan diğer herşeye daha iyi adapte olabiliyosun. Gönlüne göre bi yer olsun senin deSen nereyi ayarladın canım? Ben geç kaldığım için stresim artıyor
Havaalanı yolunda Asfor Düğün Salonunu ayarladık canım. Daha önce orada yapanlar çok memnun kalırsınız herşeyi düşünüyorlar çok ilgililer dedi o yüzden tercih ettik. Ben seni çok iyi anlıyorum ayarlayamadan önceki son günlerde ben de çok stres yapmıştım. Bir an önce sen de halledersin inşallah. Aradan çıkarırsan diğer herşeye daha iyi adapte olabiliyosun. Gönlüne göre bi yer olsun senin de
Aslında doğru bak balayı o kadar hazırlık içinde en son şey olduğu için göz ardı edilen bişey ama erken rezervasyonla bayağa fiyat farkı olur onda da. Otel araştırma görevini de hemen nişanlıma kitliym biraz bakınsın hatırlattığın iyi olduKızlar biz de haftasonu valiz aldık hem balayı için hem de aileler uzakta olduğu için çok gerekliydi. Bir de ben bohça için sandık istemiyorum zaten evde nereye koyucam onu; bohçayı da bavulun içine koyarız dedik. Bana bordo, nişanlıma lacivert aldık. Bu işte haloldu. Mekan zaten tamamdı.
Hazır indirim varken damatlık ta baktık; kip, network ve cacharele baktık. Haftaya sarar ve damat tween e bakıcaz. Ama bi fikrimiz oldu gibi.
Balayı için acentelerle görüştük. Voyage belek kafamıza yattı sanki ama araştırıyruz. Erken rezervasyon için kaçırmayın derim bakın biran önce. Otel hakkında bilgisi olan varmı?
Aslında doğru bak balayı o kadar hazırlık içinde en son şey olduğu için göz ardı edilen bişey ama erken rezervasyonla bayağa fiyat farkı olur onda da. Otel araştırma görevini de hemen nişanlıma kitliym biraz bakınsın hatırlattığın iyi oldu
Ben de gelinlik hiç bakmadım. Ama onu diktirmiyceğim için çok da acele etmiyorum hazır alıcam. Belki üzerinde birkaç düzeltme yaparım. Ben kişiye özel dikimleri pek beğenemiyorum da :/ Nasıl bir model tercih edeceğimi de az çok belirledim denedikçe baktıkça bulurum hemen gibi geliyo. Yani umarımBaksın tabi; sen de en son kararı verirsin. Biz beraber abktık, bi bütçenizi ayarlayın zaten genel olarak fiyat aralığı belirledikten sonra belli otellere bakıyorsunuz. Ben daha gelinlik hiç bakmadım
Canim topkapı place a bi bakın derim arkadaş önerdi çok iyiymişKızlar biz de haftasonu valiz aldık hem balayı için hem de aileler uzakta olduğu için çok gerekliydi. Bir de ben bohça için sandık istemiyorum zaten evde nereye koyucam onu; bohçayı da bavulun içine koyarız dedik. Bana bordo, nişanlıma lacivert aldık. Bu işte haloldu. Mekan zaten tamamdı.
Hazır indirim varken damatlık ta baktık; kip, network ve cacharele baktık. Haftaya sarar ve damat tween e bakıcaz. Ama bi fikrimiz oldu gibi.
Balayı için acentelerle görüştük. Voyage belek kafamıza yattı sanki ama araştırıyruz. Erken rezervasyon için kaçırmayın derim bakın biran önce. Otel hakkında bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?