2016 ANKARA GELİNLERİ :)

selam kızlar siz benden daha fazla yol katettiğiniz için fikirlerinizi alabilir miyim. sözlümle nişan mekanı arayışındayız böyle aktif başka konuda bulamadım. siz nişan ve düğün mekanlarınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirimm
ankarada yaşamadığım için gidip görüşmem çok zor oluyor ailem ilgileniyor o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var

Nasıl birşey istediğini anlat kaç kişilik, beklentileriniz ne? ben hemen sana sayayım

Ben kumaşı alıp normal bir terziye üste giyilen kaftana benzer bişy diktircem. Bindallı gibi birşey dikebilirler mi bilmiyorum ama... 1 haftada dikecekler. İşli kumaş alırsan işleme kısmı olmaz dikiş olur sadece. İçine de sade bir elbise al bordo. çok pahalıya da gelmez canım

Nasıl birşey istediğini anlat kaç kişilik, beklentileriniz ne? ben hemen sana sayayım
canım valla 200 kişi oluruz. eğer uyguna ayarlarsam yemekli düşünüyorum yani tamamen fiyata göre değişir. mekan lokanta cafe vs de olabilir hoş bi salonda olabilirr

canım valla 200 kişi oluruz. eğer uyguna ayarlarsam yemekli düşünüyorum yani tamamen fiyata göre değişir. mekan lokanta cafe vs de olabilir hoş bi salonda olabilirr
Ankara konağı'nı beğenmiştim. Düğün gibi olur. Fiyatı da ortalamanın altında. Kıro değil. Aldığım fiyatları attım ama 60 tl falandı.

Ankara konağı'nı beğenmiştim. Düğün gibi olur. Fiyatı da ortalamanın altında. Kıro değil. Aldığım fiyatları attım ama 60 tl falandı.
Anladım canım bi bakaym bende oraya sözlümün orada tanıdığı var düğün ve kınada zaten yardımcı olabilcek bi yer nişan için düşünmemiştim o yüzden. Bi bakıcam ama teşekkür edermm..

Benim düğün yerimin anlaşmalı yeri.. ben de bilmiyorum açıkçası.. Makyajı başkasıyla anlaştım ama sanırım saç için oradan gelecekler..
Evet bazı düğün salonlarıyla anlaşmaları varmış fiyatıda çoğu yere göre uygun ama bilmiyorum nasıl yapıyor makyajı falan

Ankara Konagi guzel 4.5 tane farkli salonu var zaten nerde yapacagini bilmiyorum ama keciorende ceşni konagi var yemek ve serviste guzeldi onun disinda Altinpark amade botanik tavsiye ederim.

Ankara Konagi guzel 4.5 tane farkli salonu var zaten nerde yapacagini bilmiyorum ama keciorende ceşni konagi var yemek ve serviste guzeldi onun disinda Altinpark amade botanik tavsiye ederim.
ankara konağına bakacağım cnaım teşekkürler. diğerleri çok uzak. gölbaşı civarına bakıyoruz aslında

Ankara da mobilya nereyi önerireiniz

Yurt dışı balayı nereyi düşünüyorsunuz ? Karar verdiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…