Bakalım nazım geccek miBence ne istediğini bilince gelinlik konusu kolay halledilebilir,begenmediğin yerine müdahale edebilirsinOo süper ben sadece bakma aşamasındayım kafamdaki belli, balık düşünüyorum,
Birkaç kere denedim, girip alıp çıkarım herhalde kafama yatan olursa :))
Normalde de mağazaya girdiğimde denemeden alıyorum sıkıntıya gelemiyorum maalesef :) olmasam bende kesinlikle diktiririm, hem senin yakın olduğu için nazında geçer şanslısın sen
Olovem bende balık düşünüyorum ama benim dışımdaki bütün yakınlarım beni balıktan vazgeçirmeye çalışıyor hayatında bi kere kabarık giyme sansın var onda da kabarık bak diyorlar bende balık modellerin daha zarif olduğunu düşünüyorum kararsız kaldım sana bu konuda fikir veren oldu muOo süper ben sadece bakma aşamasındayım kafamdaki belli, balık düşünüyorum,
Birkaç kere denedim, girip alıp çıkarım herhalde kafama yatan olursa :))
Normalde de mağazaya girdiğimde denemeden alıyorum sıkıntıya gelemiyorum maalesef :) olmasam bende kesinlikle diktiririm, hem senin yakın olduğu için nazında geçer şanslısın sen
Olovem bende balık düşünüyorum ama benim dışımdaki bütün yakınlarım beni balıktan vazgeçirmeye çalışıyor hayatında bi kere kabarık giyme sansın var onda da kabarık bak diyorlar bende balık modellerin daha zarif olduğunu düşünüyorum kararsız kaldım sana bu konuda fikir veren oldu mu
Çok güzelmiş canım benim de istediğim model bu hiç gelinlik bakmadım daha ama pronoviasın pahalı olduğunu biliyorum sen diktirmeyi mi düşünüyorsun alacak mısın ??Eki Görüntüle 1677923
Bende hiç rastlamadım öylesine ama bi fikir olarak uzun kollu istiyorsan bu modelde dirseğe kadar uzun eldivenler kullanabilirsin tatlım o da çok şık durur hatta belki tamamen uzun kollu olmasından daha şık bile durabilir olegcassini de öyle uzun eldivenler var senin düğün ne zamandı nerde yapacaksınız belli mi ?? Direniyorum bakalım yakınlarıma
Olegcassini armadanın 2. Binasında var canım alt katta ordan bakabilirsin bende kır düğünü istiyordum benim de mayısta olacak güvenemedimdüğün yeri olarak nereyi düşünüyorsunuz
Pembe Köşk'ün salonlarını çok beğendim tatlım gittiğimizde aşırı ilgililerdi hiç bir yerde böyle ilgi ile karşılaşmadık valla diğerlerine bakma fırsatım olmadı cadde hare de çok uzak gözüktü gözümüze mirador nerde ??
Mirador a baktım da senle gerçekten zevklerimiz benziyorburanın dışarı mekanı çok güzel ama incek temmuzda bile soğuk olabilen bir yer dışarıda yapmayı düşünmüyorsunuz umarım ne kadar fiyat verdiler merak ettim Çayyolu Wishes da aynı tarz bi yer bakmanı şiddetle tavsiye ederim bizim hafta içi olacak nişanlım Malatyalı 2 düğün yapacağız buradaki hafta içi olacak işime de geliyor çünkü hafta içi olunca baya indirim yapıyorlar
Yok ya eğlenceli olur gerçekten Ankaralıyız galibaaslında benimki de kınadan bozma düğün olacak yada düğünden bozma kına pasta kesiminden sonra gelinliği çıkarıp hop bindallı tefler kına taçlar filan gelenlerde bi karmaşa yaratacağım tabi şimdi bu düğünmüydü kınamıydı diye ama zaten iki yerde olacağı için ayrıca kına yapamam Wishes garden da hafta sonu beyaz et menü 80 tl diye hatırlıyorum ama içinde orkestra foto süsleme ve hostes vardı orkestradan emin Değilim ama vardı sanırım yaa oranın da dışarı nikah için çok güzel bi yeri var sutünlü kendini efesde nikah yapıyormuşsun gibi hissedersin ücretliydi nikah ama konuşmak lazım tabi, baya reklamlarını yaptım bana bedavaya yapmaları lazım aslında
Canım Pronoviasa baktın mı hiç fiyatlar nerelerde geziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?